Přejít na obsah

Xenon motorčeky

Doporučené příspěvky

Ahojte mám taky problém kúpil som original komplet xenonové svetlá ale zistil som že na týchto svetlách idú do morčekov 4 vodiče narozdiel od obyčajných halogenových kde idú iba 3 tu viem že jeden je +12 druhý -12 a tretí je nastavenie výšky od kolečky 3-12V alebo tak nejak ale potreboval by som vediet ako je to pri tých xenonových tam idú 4 vodiče a všetky idú do RJ.Predtým ako som ich kupovl som bol v tom že aj tam idú iba 3 a a stoho iba jeden do RJ že ten zapojit z kolečkom ale takto je to trochu problém vie mi stým niekto poradiť bol by som nesmierne vdačný.

Mal som to vpláne zapojiť takto ale tento návod je z golfa 4 ale tak som zistil že to nepojde.HIDleveling.pdf

Odkaz ke komentáři

diki za odpoveď ale toto mi moc nepomohlo keďže tam je napisane ako to zapojit z original zo snimacov na napravách ale ja by som potreboval zapojit to na kolečko v interieri auta na nastavenie výšky svetlometov.

A najlepsie by bolo keby mi niekto povedal čo ide v týchto 4 vodičoch už priamo do motorčeka a kolko Voltov v nich ide?

Jeden je Určite +12 druhý -12 síce neviem ktorý je ktorý ale tie ostatné dva vobec netuším.

Pridávam nejake foto.

post-22512-0-35872800-1345230730_thumb.jpg

post-22512-0-29340400-1345230809_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
... zapojit to na kolečko v interieri auta na nastavenie výšky svetlometov. ...

To ti poradím jen jedno - vy*er se na to.

Přál bych ti hodně řidičů, kteří by proti tobě jeli s takto zapojenými xenony a ještě k tomu špinavými skly na světlometech.

Pokud chceš prasárnu, tak jsi nemusel kupovat originál xenony.

Nevím co ti na tom nepomohlo:

na levém světle 4 pin. konektor (na čidla)

1. +5V - černá

2. zadní signál - modrá

3. přední signál - červená

4. zem - hnědá

Nejprve musíš pochopit jak se štelují xenony a hlavně proč se tak štelují!!!

Odkaz ke komentáři

No mna by zaujímalo skadial si prišiel na to že by som mal mat špinavé sklá svetiel ??? ak narážaš na ostrekovače tak tie mám.

A ja velmi dobre viem prečo sa štelujú ja to potrebujem dočasne vyriešit kým namontujem tie čidlá na nápravy.

A jak nevieš preco mi to nepomohlo? lebo si si neprecital tu otazku a nepozrel tie fotky poriadne ja nepotrebujem vediet co ide do toho konektoru ja potrebujem vediet co ide uz von z riadacej jednotky do motroceka.

Odkaz ke komentáři

Ale přečetl... Neřekl jsem, že máš špinavé světla, ale ti co proti tobě pojedou se špinavými xenony a pokud možno s náklonem co nejvýš...

Neřeš to dočasně, ale komplexně... až budeš mít čidla tak to dej dokupy...

Tak ještě jednou:

2. zadní signál - modrá

3. přední signál - červená

Prostě xenonové motorky se řídí podle signálů z čidel - z rozdílu jejich signálu o zatížení.

Odkaz ke komentáři

A je tu teda niekto kto by bol ochotný mi namontovat tie cidlá ??

Zo Slovenska najlepsie cim blizsie k nitre tym lepsie??

Alebo ešte otázočka kolko Voltov ide s tých čidel do svetla OD-DO Voltov ????

A kde zozeniem +5V ?? -odkail mam natiahnut kábel?

A ešťe do toho čidla ide iba ten jeden kablik alebo donho ich ide viacej ??

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Příští měsíc jde auto na technickou tam se přesvědčím jak moc jsem to přehnal anebo kolik ještě můžu.

Jinak proti mě jezdí daleko víc zm... co nemají čočku a v něm hozený dodělaný xenony takovým lidem by to měli vykopat z auta na rozdíl od nich mám alespoň origo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...