Daywalker Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Zdarte, Mám tu firemní auto, které jsem koupil a má tam prasklý plast dole. Otázka: Kupovat celý nárazník nebo jen spojler? Fotky - http://sdrv.ms/MKedK4 Diky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Je to facelift,takže nárazník je v jednom kusu.Ale tohle bych zkusil slepit,je to v místě kam není vidět.Zbytečně by jsi vyhazoval peníze za nárazník... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Srpen 26, 2012 Sdílet Odesláno Srpen 26, 2012 Naraznik demontuj a daj si to zavarit. Kolko km ma ta octavia.??? Lebo na ten rocnik 2002 je dost zhumplovana+hnila!!! blatniky,kapota. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Sundat nárazník a odvést na zavaření. Cenově do tří set (počítám spíš míň) Pokud jsi z okolí MB můžu dát kontak na člověka kterej by měl svářet (už jsem u něj dlouho nebyl, tak snad ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 fext: co cca stojí svaření 5cm raskliny na nárazníku? Ať vím co mě čeká, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Vem trafopájku a máš to za 5min hotový a zdarma. Nic proti ale je to pěkná shnilotina,to po opravě laku bude mít co dělat,aby to vydrželo 2 roky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 A já si stěžuju, že mám počínající rez na 5.dveřích Tohle je fakt masakr, vyplatí se to vůbec opravovat? Spíš než nárazník bych řešil plechoví díly.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Krookous Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 Tak tohle je fakt služebák s velkým S Kolik jsi za to dal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Září 26, 2012 Sdílet Odesláno Září 26, 2012 (upraveno) Tvůj případ je výměna blatníku a prahu,nárazník je banalita(plast je jednoduché opravit)třeba tavná pistole nebo laminát,ale pokud chceš vydržet zmiňovaných cca 2 roky tak začni od kovu Upraveno Září 26, 2012 uživatelem Radas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 27, 2012 Sdílet Odesláno Září 27, 2012 Vzhledem k celkovému stavu bych se s tím nemazal a praskliny ve spojleru z vnitřku přeplátoval plechovým páskem, svrtal-nýtoval dutýma trhacíma nýtama (dostatečně rozměrné podložky pod hlavy) a nazdar. Praskání by nepokračovalo, nechytal by se kdejaký obrubník a hned tak někdo nekleká aby koukal zdola... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daywalker Odesláno Říjen 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Korozi budu řešit přes autoopravnu, mám dobrého známěho, co mi slíbil se na to podívat. Oktávka ma 250 tis. km a je to rok 2001. Stala mě 50.000 CZK. Aktuálně ještě řeším jednu věc a to je to, že jsem musel vyměnit lanku od kliky u řidiče, protože prasklo a teď se mi nerosvěcuje světlo mezi řidičem a spolujezdcem při otevření dveří. Také nefunguje signalizace zapnutých světel při vypnutím motoru a otevření dveří u řidiče. Nápady? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 20, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 20, 2012 Řešení je jednoduchý, u řidičových dveří je v zámku špatný buď mikrospínač nebo na tišťáku je studený spoj, toto je častá nemoc octávek :) http://www.skodaoctavia.cz/clanek/mikrospinac-zamku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.