sateza Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Zdravím, měl bych dotaz: Mám Octu 1.9 tdi, r.v. 98, 81 kW. Dneska se mi stalo, že když jsem dvakrát sešlápl brzdu, rychle za sebou, tak na první šlápnutí brzda zabrala v pohodě, avšak při druhém sešlápnutí jsem již cítil, že pedál jako by ztvrdl a skoro vůbec brzdy nebrzdily!!! Když jsem pak zase jednou pomalu sešlápl, tak to brzdilo zase dobře. Stává se to tedy pouze tehdy, když dvakrát rychle za sebou šlápnu na brzdový pedál. Je to zavzdušněné, nebo kde hledat problém? Díky!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zetpe Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 ja bych rekl, ze bude spis problem s posilovacem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 taky bych to videl na posilovac popripade mrknout na hadicky co vedou k posilovaci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 5, 2012 Sdílet Odesláno Září 5, 2012 Musím souhlasit s ostatníma, vypadá to, že posilovač bude KO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Září 6, 2012 Sdílet Odesláno Září 6, 2012 U takového projevu bych si představoval nějak nedostatečný, přiškrcený, nebo netěsný přívod vzduchu k posilovači - při vyčerpání zásoby vzduchu se nestačí rychle doplnit. Tak jako když vypneš motor (= přestane dodávka vzduchu)- jednou-dvakrát lehce zabrzdíš, zásoba se vyčerpá a pak už jde pedál natvrdo a musíš se hodně snažit, abys jakž takž zabrzdil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 14, 2013 Sdílet Odesláno Únor 14, 2013 Chlapi, mám podobný problém jako je v popisu. Když stojím autem celý den venku, tak při prvním brždění je pedál dost tvrdý a auto hodně špatně brzdí. Když ale několikrát brzdu prošlapu, tak je všechno OK. Je to taky posilovačem? Na podzim mi to nedělalo až teďka v zimě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
koluch80 Odesláno Březen 2, 2013 Sdílet Odesláno Březen 2, 2013 Zdravím mám taky takový problém.Měl jsem prasklé plastové kolínko od posilovače.Tu jsem vyměnil a byl chvíli klid.Teď mi to zase dělá,když šlápnu několikrát po sobě na brzdu při volnoběhu(při otáčkách nad 2000 nic vše v pohodě),tak pedál stvrdne a pořádně to nebrzdí.Zaslechl jsem při každém sešlápnutí siknuti od posilovače.Mechanik ze škodovky mi řekl že to je normální že mám projít veškere hadičky co jsou na podtlak,ale hadičky jsou v pohodě.Tak mě napadlo tandémove čerpadlo.A na to mi řekl že se ten podtlak na posilovač nedá nějak změřit.Mimochodem mám Octavii combi 1.9 TDI PD r.v 2003 Předem díky za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.