ferda25 Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Po malé anabázi se konečně podařilo nastavit podsvit tachometru i otáčkoměru při zapnutém klíčku + lze dodělat zobrazení tzv. druhé rychlost v km/h....více přes soukromou zprávu. Další úpravy budu přidávat..... Ještě přidávám foto(u O2 budíků to funguje naprosto stejně): Základní změny: Podsvícení budíků po zapnutí zapalování Hromadu nových aut: Ať žije koncern: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Říjen 2, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2012 Potvrzuji, Ferda me to delal minuly tyden, i pres urcite potize (nechtena zmena nekterych nastaveni komfortu - nutne dodatecne prekodovani a donastaveni, bohuzel toho ma me auto dost a dost), ktere to doprovazely, musim potvrdit funkcnost reseni. Par postrehu. Tzn. horni cast MaxiDOTu v rude barve, je to docela prakticke, protoze pri letmem pohledu se oko okamzite orientuje a zameruje na hlavni informaci pod cervenou casti, predtim se oko muselo drobet "v zaplave" bilych textu trochu orientovat dele. Je to subjektivni pocit, ale po cca 5 dnech jezdeni s tim i v noci musim konstatovat, ze je to prijemne a prakticke. A samozrejme atraktivni :-) Trvaly podsvit pristroju po zapnuti zapalovani (a po protoceni budiku - mate-li tuto fičúrku :-)) je take velmi prakticka vec, po kterem jsem jiz delsi dobu volal, nekdy i za svetla byly cisla budiku trochu necitelna, ted je tomu konec. Se snizovanim venkovniho osvetleni se mira podsvetleni automaticky plynule snizuje do doby automat. prepnuti na hlavni svetla, kdy se opet rozsviti naplno (k tomu vsemu je samozrejme nutny L.A.). To je ale takrka nepostrehnutelne. Druha rychlost - drive jen v "majlich", nyni i v km, trochu zmena rozlozeni na plose Maxiku, ale tez prakticke, jen skoda, ze to opakuje "zkreslenou" tachometrovou rychlost, uzitecnejsi by byla CAN ci GPS rychlost - namet pro zlepseni. A samozrejme, uz funguje konecne (v ramci Ferdovi upravy) i inteligentni kontrola pro LED zarovky, tam kde jsou OBC (CAN) kontrolovany. Pri uprave jsou modifikovany "hlidace" proudu tak, aby vyhodnotily LED jako OK, to je hodne uzitecne, zbavil jsem se tak nekolika neustalych OBC alarmu (LED v dennim sviceni, obrysovky a osvetleni SPZ). Tato funkce uspesne proverena po nasledne vymene LED modulu (mel jsem tam jiz 3 roky jiz trochu vysvicene moduly Letronix) v dennim sviceni (BA15s), i po vymene neni MaxiDOTem hlasena zadna zavada zarovky. Ferda v prubehu upgrade informoval i tom, ze by se na Maxiku mohla objevit i podrobna informace o nastaveni tempomatu (vedle kontrolky v budicich), me se ale nic nezobrazuje, netusim,zda-li tj. verzi budiku (u me MR2010). Ferda me aktivoval i druhou zadni mlhovku, tez jsem po tom dlouho volal.. Dobra prace. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Další funkce budíků...v nabídce stav vozu lze zobrazit: Telefonní číslo lze nastavit i podle přání.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2012 Další možné funkce: 1. Zakázání regulace podsvitu u otáčkoměru a tachometru(budíky budou stále jasně svítít bez občasného efektu tzv. žloutnutí) 2. Volba "Profily" - lze zapnout a vypnout tzv personalizace klíčů 3. Informace v MFD: Dotankovat - informuje o potřebném množství paliva pro dotankování do plné nádrže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Dotankovat: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Na O2 combi lze nastavit combi.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Duben 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 Nová funkce...lze aktivovat na všech face Maxi-Dotech(tj. ty první co to nemají) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Pekne, proc to tam nedavaj jiz z fabriky ? Nebo si mysli, ze ridic nepotrebuje znat teplotu oleje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Duben 29, 2013 Sdílet Odesláno Duben 29, 2013 Pre BFU to je nepodstatny udaj... :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Květen 1, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2013 Vylepšení přináší i zobrazení aktuální rychlosti velkým písmem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Květen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2013 A zapomněl jsem napsat, že i u nových hf jendotek už jsou symboly jak mají být...tj. konec čtverečkům. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 po záruce tě rád navštívím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Se zarukou to nema nic spolecneho, Ferdovy upravy me v zaruce v servise naopak pochvalili :-) A vse je vratne do puvodniho stavu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Aha, tak to byl nějaký servis co je asi tak trošku mimo realitu ne? ale nebudu dělat OT. do auta opravdu nesmíš zasahovat pokud chceš uplatnit záruku, to by ti řekl i ferda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
omicron Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Rozhodne to neni zadny MIMO servis, je jasne, ze nejake nezvratne upravy, ovlivnujici jizdni vlastnosti zaruku nabori, ale takoveto upravy komfortniho kodovani nemaji duvod zaruku menit. Zvlaste kdyz Ti to kodovani muze zmenti primo servis... To by jsi asi nemohl ani instalovat napr. jine radio apod... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Správně upravené budíky se hlásí tak jak před úpravou. Není šance poznat diagnostikou, že někdo dělal do budíků zásah a na stole se teplota oleje stejně neukáže tak to nikdo nezjistí...kdo nemá důvod hledat, nehledá a kdo bude hledat může si myslet své, ale dle mého to tím skončí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 a jde místo těch km tam dát aktuální spotřebu? km vidím vpravo, kvůli regeneraci bych bral tu aktuální spotřebu děkuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Aktuální spotřeba je standardní volba ve všech budících.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 7, 2013 Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 no jak tam defaultně můžeš nastavit mph, tak lidem tam dáváš kmh, tak já bych místo těch dolních mph chtěl aktual spotřebu a ne furt cvakat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Květen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 7, 2013 Jo takhle zatím jsem to nezkoušel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kupinka Odesláno Říjen 10, 2016 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2016 ahoj ... chci se zeptat ohledně podsvícení ručiček na moji octě mi nesvítí podsvit - ukazatel paliva, ukazatel teploty vody pouze ručičky. Nevíte co s tím?Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 Zajímá mě ta aktivace teploty oleje na Maxidotu. Mám MR 2009 FL. Poradí někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 Napiš uživateli Ferda25 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS-CR Odesláno Listopad 19, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 19, 2016 No jo, ale Ferda asi nebude z okolí Brna co tak vím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 Zak zkus Vasu z Prostejova, taky by mohl umet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Prosinec 11, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 11, 2016 Tie zmeny sa daju dokodovat, alebo to robi len jeden clovek? Dotankovat vyzera super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Ahoj, vím že to tu uplně nepatří, ale nešlo mi odeslat soukromou zprávu ferdovi25, tak to píšu sem. Chtěl jsem se tě zeptat, zda nevíš jaké LEDky jsou použity pro podsvícení ručičky otáčkoměru, jedná se o O II FL 2010, nechci to rozdělávat jen skrz to abych zjistli co tam je za LEDku, a na foru jsem nic nenašel. ručička už vubec nesvítí. Díky za odpověď 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 pokud si dobre pamatuji, je to PLCC2 jeste doporucuji kontaktovat i uzivatele Danikd, hodne se tim zabyva a ma i potrebne LEDky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hanes52 Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Díky kdyžtak budu ještě kontaktovat Danikd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Prosinec 25, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2016 Zdar kolegove, uz jsem Hanesovi psal, ano je to PLCC2, klasika jako v ostatnich budicich ... Jinak v dobach kdyz jsem jeste delal osobne predelavky, opravdu jsem potkal par aut ( tusim 5, 2x S2, 1 F RS, 2 O2 - vse 2009-2010), kde byl problem s LED. Nejdriv to problikavalo, pak odeslo uplne. Doporucuji vymenit vsechny, odchazelo to postupne, takze kdyz je to rozdelane ... Asi mel vyrobce slabsi chvilku ... danikd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.