partner1999 Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 (upraveno) Ahoj, Dnes jsem koupil tento vůz. Co na něj říkáte? r.v.2000, TDI 66kw, plná vývava mimo kůže S pozdravem partner1999 Upraveno Leden 18, 2013 uživatelem partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Vítej mezi námi. Co říci více, super motor super barva, takže prostě supééééér kára. Koukej se o ní starat a bude to miláček. Máš v plánu nějaké úpravy či vylepšení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Září 22, 2012 Sdílet Odesláno Září 22, 2012 Ahoj a vítej ! octa mooc pěkná lak jak nový z venku opravdu moooc pěná na 12let tak se oní pořádně starej :) ať vydrží nejmín ještě tolik roků co má ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Září 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 23, 2012 Ahoj, Díky za vřelé přivítání. Auto je dotažené z Nšmecka, má plnou servisní historiim najeto 191tis. I když byli dle servisky udělány rozvody před 14tis, tak jako první se chystám ba výměnu rozvodů, všech náplní a filtrů. vybíral jsem dlouho, původní představa byl vůz okolo r.v.2004 a výš. Jenže všechno bylo hodně opotřebené. Když jsem narazil na tento kus nevěřil jsem vlasrním očím, mechanické čísti vozu jsou ve stejném sravu jako exteriér. S přáním Hezkého dne Partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Září 23, 2012 Sdílet Odesláno Září 23, 2012 (upraveno) tak to je dobře, že je v takovém super stavu, to tě čeká spousta kiláků...tyhle motory jsou nesmrtelný taky mám tu svoji z německa Upraveno Září 23, 2012 uživatelem surfman 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Říjen 14, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 14, 2012 Ahoj, Auto je zatím super. Investice: výměna filtrů a náplní, nové rozvody, nové zimní obutí Dunlop. Objednány nějaké drobnosti které jsou potřeba vyměnit - pravý kryt pod motor, ovládání oken o řidiče (jedno tlačítko se nevrací), zapalovač (nefunkční), vzpěry 5dveří (jak se ochladilo tak nedrží). Jinak zatím výborná spotřeba 4,5l. Zatím jsem moc spokojený. Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Ahoj, Výše uvedené drobnosti v interiéru vyměněny + vzpěry dveří kufru. Při schánění těchto dílů jsem narazil na LED světla D/RL pro Octavii RS2 za dobrou cenu. No tak jsem je koupil, s tím, že je manontuji na své auto. Z montáží do krytek by neměl být problém. S jednou věcí bych přeci jen potřeboval poradit. Jedná se o konektory do těchto světel, nemůžu nikde najít. Nevíte někdo číslo dílu? Předem Děkuji za pomoc Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 1, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Takže jsem se pustil do instalace do krytek. V tuto chvíly vyřezána pravá mřížka (koupil jsem na vrakovišti jiné kdyby se to nepovedlo) a světlo zkušebně napasováno. Co na to říkáte? Teď pracuji na držáku / uchycení do krytky. Pokud se podaří bude ještě potřeba na světlech odřezat origo držáky na spodní straně. S pozdravem Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 vypadá super,at slouží a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Prosinec 1, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 1, 2012 Nevíte někdo číslo dílu? Melo by to byt 1J0973723 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Noooo pěkný kombíček! Vítej tady a ať ti okta dělá jen a jen radost. Koukám(doufám že dobře) že máš na pravé straně ještě to malé zrcátko,vyměn ho za větší ať máš lepší rozhled :lool: . Jinak to svícení v mřížkách vypadá super Přeji hodně elánu do dalších ůprav a mnoho šťastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Tygle rovné svícení se do mřížky vůbec nehodí... vypadá to jak nějaký tuzing :( živočich: malé uplně stačí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Vítej, octule vypadá dobře a to svícení bude určitě super, jsem zvědavej, jak to bude vypadat na octě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 2, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2012 Ne že by to nebylo pěkný....ale víš o tom, že si snižuješ učinnost chladiče vzduchu od turba? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 4, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Vím že za pravou krytkou je vstup vzduchu, doufám , že to bude OK vyzkouším a uvidím. Petr 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Nebál bych se toho. Pokud si upravíš podběh a zaslepíš třeba půlku otvorů v nasávání, budeš na tom podle mě pořád líp, než v origo řešení ... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Prosinec 4, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 4, 2012 Jasný, že to bude dobrý, ale pokud bys chtěl třeba zvyšovat výkon, tak tam je potom potřeba co nejlepší chlazení colleru hlavně v létě. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Dnes jsem vyzvedl auto ze servisu, byl jsem objednán na výměnu sylembloků předních ramen, na doporučení jsem dal zesílené z VW Golf R32 a musím říct že super. Když už to bylo rozdělané nechal jsem udělat i čepy a táhla stabilizátoru. Auto to ode mě dostalo jako dárek pod stromeček a zároveň k jubileu - právě jsme pokořili 200tis. KM Mezi svátky jsem objednán do fa. TurboSport Jablonec nad Nisou na vyčištění turba a zároveň na výměnu těsnění pod ním. Přeji příjemné svátky partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Taky jsem v létě dával ty zesílené SB (dělal jsem ale komplet GO přední nápravy) a musím potvrdit, že chování se úplně změnilo, auto o dost lépe reaguje na volant a celkově se podvozek dost zpevnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Pěknej kousek . Chválím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Oktule vypadá moc hezky, snad bude také dobře sloužit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Díky za pochvalu, Pod stromeček dostane ještě nové rádio zn. CLARION , ale ještě o tom neví je to překvapení. Koupila jí ho moje manželka. Vypadá to, že jsou kamarádky. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 tak to buď rád, že jsou kamarádky, vždycky je lepší když se mají rádi dvě největší lásky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Werbik Odesláno Prosinec 23, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2012 Krása, černá je černá jeden by nevěřil, jak může bejt sériový auto krásný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Dnes namontováno nové rádio zn.Clarion. Má zelené podsvícení takže se hodí k podsvícení interiéru. Dále jsem vyčistil ERG ventil, to byl mazec, takovýho bordelu jsem neviděl ani v kamnech. No a abych nezapoměl, malá dcera mi malepila vlasnoručně vyrobenou nálepku na vnitřní zpětné zrcátko. pod stromeček dostala jakousi "výrobnu" na nálepky. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 Clarionek vypadá fakt moc pěkně, ještě aby hrál a nemá to chybu. Nečistil jsi nahodou EGR ventil? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 No tak možná EGR já vlastně nevím jak se tomu nadává, je to ten bazmecht co do něj jde podtlaková hadička a má to tu klapku. Bylo to plné usazenin. Tak jsem pročetl nějaké to vlákno a je to EGR , jsem to ale de... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Prosinec 27, 2012 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 klid, nikdo neví všechno...není nutné se tlouct do hlavy, hlavně, že je čisťounkej dával jsi nebo budeš dávat nějaké lepší repro k novému rádiu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Prosinec 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2012 No asi bych i chtěl, ale je potřeba něco naspořit. Poslední dobou mě to stálo docela dost peněz. Co vím určitě - nechci žádné tuby a podobně do kufru. Jen vyměnit ty origo za lepší. partner1999 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.