Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

@ferda: Zadní parkovací kameru, základní bez trajektorie.

@marekczek: Presne tak, proto uz to u dalsiho auta nechci delat. Kdyz to sectu tak kvuli upravam sem byl minimalne 6 dni bez auta, ne-li vice :). Hele pojistovna by to zaplatit mela, aspon me to tvrdili u havarka. Vzdy po dodelani vybavy jdu na nafoceni a dopisuje se to do smlouvy. Ale jako samozrejme zaplati to tak, jako kdyby to tam bylo z vyroby, tzn. co jsem do toho ted dal za tu danou upravu samozrejme nezaplatej, jen to o neco navysi tu hodnotu auta.

@Laurin: Jeste nevim zda bude polarfis, spis asi ne, zjistim sem ze se da to zrcatko s pameti sehnat za 2-3 tkč (a jen kvuli tomu sem ho chtel) a pokud to budou podporovat moje jednotky tak ho kupovat nebudu.

Odkaz ke komentáři

tak tv tuner není špatnej, ale spíš když někde čekáš(otázka co v televizi dávaj :D). Protože za jízdy v Česku se to seká, v Německu už to tak špatný nebylo.

tak ona ta trajektorie je super, ale je to prostě dražší o dost.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Jako na čekání me bohate dostacuje Columbus a DVDcka, kvuli tomu me prijde TV tuner jako kurva draha hracka :)

Kazdopadne u me ta trajektorie prijde jako uz zbytecna kdyz mam predni i zadni pipaky, a bude PLA. Bude stacit klasickej obraz a ani se me ta trajektorie vzhledove nelibi, navic ten cenovej rozdil je fakt velkej a nepotrebuju to :)

Odkaz ke komentáři

Kamera kamera kamera.... Ja taky parkuji v podzemnich garazich a kdyz si to clovek ozkousi, pak uz parkuje po pameti. Nez kameru, tak to radsi predozadni parkovaky, ktery uz mas, kdyz ma clovek vykrytej pravy predni roh, tak parkovani uz takovy problem neni. Navic s combi se parkuje lip diky kolmemu oknu.

Ad upravy: ja kdyz jsem delal sedacky a tlumeni, tak jsem to mel v ramci dovolene a bylo to ro me super:D Ale pritelkyne prskala:) Ja jsem si to jen tak pocital v hlave a dostal jsem se k castce cca 40 za upravy, ktere uz jsou a nebo je planuju a to je uz 1/6 ceny auta. Vyjma karosarskych praci je clovek schopen udelat lecos. Vetsina uprav je stejne na bazi el. Instalace a jednotek, takze bud se koupi uz hotove svazky (HF) a nebo se jen upravy stavajici instalace, krimpovat piny neni problem, spis se k nim dostat:)

Kdo ma po ruce ELSU a dilenakou prirucku tak si dokaze nakontovat lecos. Co treba ja sam neudelam jsou diry na parkovaky. Ale zbytek pripravy mí neprijde jako neco nerealnyho, okud mas po ruce celou sadu ims pruchodkama.

Odkaz ke komentáři

@Maro: Taky myslim, ale otazka kdyz je neoriginalni radio zda bude origo kamera :)

@Karlos: Jak sem psal ja ji nutne nepotrebuju, ale mam cestu okolo Vaši a pro pritelkyni ji tam radsi dam nez aby me to odrela, protoze senzory nejsou vsemocny. Jinak ja bych dovolenou kvuli upravam neobetoval, stravil bych tim celej den, pak bych do asi po nejakym nadavanim zvladl pokud bych tam neco nezkurvil. :) Ja si radsi uziju dovolenou, auto me udela Rolbař co jsem v praci a me to proste vychazi lip. Ta prace zas tak draha neni abych ji musel delat sam ;) No z tohodle pohledu sem to nebral upravy uz sou v hodnote tak neco malo pres 1/4 ceny auta a dostanu se tak na 3/4, to zni jeste hur nez ty cisla co sem vyse :D :smich:

Odkaz ke komentáři

Noo moc ji neupujcuju, jen ted na nakupy kdyz ma rozbity to svy a to ma nakazano parkovat daleko od ostatnich aut :lol: A nebo nekde na delsi ceste kdyz ja uz sem unavenej, jinak zatim nee :) Ale jednou to auto dostane, takze si na nej pomaličku zvyká :)

Upraveno uživatelem zikmeister
Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...