Přejít na obsah

Šedá kombíková Myš

Doporučené příspěvky

@Stickler: tak ono když jedeš v deset večer po dálnici v Brandenbursku, kde je čerpačka co 50km, tak to fakt dobrý pocit není. Navíc jsem ještě projížděl noční stavbou v koloně a tam zůstat stát, tak by byla konečná pro všechny :D A tankování by mě stálo 2x tolik, protože bych dostal od Polizei pokutu alespoň 80€ za malé množství paliva v nádrži.

Odkaz ke komentáři

To máš, Jirko, pravdu. Nejdříve zítra něco nového začne, aby odpoledne jedna etapa skončila. Co to nakonec bude, prozradím až ve chvíli, kdy to bude všechno jisté.

Je mi současnýho auta líto, ale jde do dobrých rukou a věřím, že nový majitel zůstane zde na fóru a třeba přebere a rozšíří i toto téma. :)

Odkaz ke komentáři

Dneska proběhla ještě poslední cesta do Vídně. Cesta tam za 4,9 a zpátky pak trošku svižněji do 150ti za 5,1. Auto šlape jako hodinky! :palec:

Zítra ještě naposledy do servisu pro nový oil a vyměnit filtry vzduchu + pylový a odpoledne pak vyrážíme na cestu za novým majitelem. :(

Odkaz ke komentáři

Ráno ještě proběhla poslední prohlídka v servisu s výměnou oleje a výměnou vzduchového a pylového filtru. To bylo při 222.554 km na tachometru.

Akorát před chvílí odjela s novým majitelem zikmeisterem s najetými 222.623 najetými kilometry.

Přeji mu mnoho šťastných kilometrů bez nehod a ať mu auto slouží stejně dobře, jak sloužilo mně.

Přiznám se, že jsem to obrečel, protože v tom autě je kus mě samotného a zažili jsme spolu mnoho hezký chvil na společných cestách Německem za prací i volným časem. V krizových situacích mne zase auto podrželo díky velice solidním originálním brzdám, které jsou pro běžný provoz zcela dostačující (ne tak však na Nordschleife :D), a hlavně díky skvělému podvozku KW Street Comfort.

Něco pěkného končí...

IMG_0016.JPG

... aby mohlo něco nového začít.

Jako další mazel bude nová generace Octavie s výbavou přesně podle mých představ.

Takže Lukáši, přeju mnoho šťastných kilometrů bez nehod a případných poruch! Když budeš pokračovat v tomto tématu, budu jen rád a budu to tu pravidelně číst. Rád jsem Tě poznal, a kdyby něco, tak se ozvi - kontakt na mě máš. :pivo:

Odkaz ke komentáři

Bohužel jsem taky zhejčkanej z minulý zimy :wallbash: Asi bych si zase zvykl, ale říkám si proč je nezapojit když tam jsou :palec: A když už se to bude celý dělat tak rovnou půjdu do tý automatický klimy - zase ta zhejčkanost byl sem furt zvyklej jezdit s auto klimou; člověk si hodil teplotu a už neřešil a bylo v autě krásně. Tady s tim musim furt kvrdlat protože mě je po chvili zima a pak horko :lol: Ale tahle úprava až později vidím to nějak na konec října nebo v průběhu listopadu.

A právě jsem se díval na tu parkovací kameru na různý videa a abych se přiznal tak mě úplně neoslnila a nutně jí nepotřebuju. Jó kdyby to cenově vyšlo nastejno tak bych do ní šel, ale jelikož je o polovinu dražší tak byla jasná volba senzory :rolleyes: Zatím teď budu dělat pouze zadní, možná v budoucnu i přední, ale to je asi zbytečnost, to jenom v případě že nebudu mít co dělat s penězi :lol::lol:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...