Přejít na obsah

Ranní startování

Doporučené příspěvky

Taky startuju až po cvaknutí relátka. Co se týče nafty tak vervu nekupuju, vždycky kupuju naftu u Shell, pokud vyloženě nemusím tankovat jinde. Já když nažhavím 2x zasebou tak mi to chytne taky na drc, takže vidím problém pravděpodobně ve žhavení respektive v délce žhavení.

Popřípadě bych mohl zkusit vyměnit relátko žhavení. Uvidíme co to bude dělat až bude mráz.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahojte chlapci, kontrolní otázka. Ráno sem po práci startoval auto, bylo cca. -1.5 stupně a auto stálo skoro 10 hodin, po nažhavení jsem počkal až cvakne relátko a točilo to asi 3-5 sekund než to naskočilo (takové jakoby kuckání, nevím jak to popsat), kdyby bylo venku -20 chápal bych to, ale takhle... V čem může být problém?? :blink:

Odkaz ke komentáři

Vetsinou je to normalni, takove teploty jsou zrovna prechodove kdy to zhavi bud vubec nebo strasne malo, navic pokud jsou zhavky ko nebo spatne nastavenej rozvod, trysky tak to pak neni na zduch. Ja si preladil v softu zhaveni kdysi svoji okty a bylo to prijemnejsi. Pozor, neni to reseni pokud neni neco mechanicky OK..

Odkaz ke komentáři

Vetsinou je to normalni, takove teploty jsou zrovna prechodove kdy to zhavi bud vubec nebo strasne malo, navic pokud jsou zhavky ko nebo spatne nastavenej rozvod, trysky tak to pak neni na zduch. Ja si preladil v softu zhaveni kdysi svoji okty a bylo to prijemnejsi. Pozor, neni to reseni pokud neni neco mechanicky OK..

Rozvody jsou nové, dělány před 2500km, všechny filtry a olej taky tak. Myslím si, že to budou ty žhavky, mám takové tušení že jsou od výroby a auto má 297tisic najeto. Koukal jsem na netu a co tyhle žhavky jsou do mojí octy?

http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10140105-zhavici-svicka-1-9tdi-1-9sdi-ngk-14019.html

Tak teď koukám, že jsou do roku 2001 a já mám 2001...

Upraveno uživatelem BrianCZ
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...