drura Odesláno Listopad 16, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 16, 2013 Taky startuju až po cvaknutí relátka. Co se týče nafty tak vervu nekupuju, vždycky kupuju naftu u Shell, pokud vyloženě nemusím tankovat jinde. Já když nažhavím 2x zasebou tak mi to chytne taky na drc, takže vidím problém pravděpodobně ve žhavení respektive v délce žhavení. Popřípadě bych mohl zkusit vyměnit relátko žhavení. Uvidíme co to bude dělat až bude mráz. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Přemin Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 No jo no,ale 135000 km je trochu malo na trysky Je možné,aby vstřiky měly vliv na baterku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Ahojte chlapci, kontrolní otázka. Ráno sem po práci startoval auto, bylo cca. -1.5 stupně a auto stálo skoro 10 hodin, po nažhavení jsem počkal až cvakne relátko a točilo to asi 3-5 sekund než to naskočilo (takové jakoby kuckání, nevím jak to popsat), kdyby bylo venku -20 chápal bych to, ale takhle... V čem může být problém?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drura Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 zdar, mrkni nejdřív na žhavky, popřípadě mrkni na hadičky u paliváku, jestli ti to někde nepřisává vzduch. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 zdar, mrkni nejdřív na žhavky, popřípadě mrkni na hadičky u paliváku, jestli ti to někde nepřisává vzduch. Dá se to zjistit přes VAG? Blbý dotaz, ale prosím Tě, jaké mám žhavky v moji 1.9 TDI 81kW ASV? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TDIfun Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Vetsinou je to normalni, takove teploty jsou zrovna prechodove kdy to zhavi bud vubec nebo strasne malo, navic pokud jsou zhavky ko nebo spatne nastavenej rozvod, trysky tak to pak neni na zduch. Ja si preladil v softu zhaveni kdysi svoji okty a bylo to prijemnejsi. Pozor, neni to reseni pokud neni neco mechanicky OK.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) Vetsinou je to normalni, takove teploty jsou zrovna prechodove kdy to zhavi bud vubec nebo strasne malo, navic pokud jsou zhavky ko nebo spatne nastavenej rozvod, trysky tak to pak neni na zduch. Ja si preladil v softu zhaveni kdysi svoji okty a bylo to prijemnejsi. Pozor, neni to reseni pokud neni neco mechanicky OK.. Rozvody jsou nové, dělány před 2500km, všechny filtry a olej taky tak. Myslím si, že to budou ty žhavky, mám takové tušení že jsou od výroby a auto má 297tisic najeto. Koukal jsem na netu a co tyhle žhavky jsou do mojí octy? http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/n10140105-zhavici-svicka-1-9tdi-1-9sdi-ngk-14019.html Tak teď koukám, že jsou do roku 2001 a já mám 2001... Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem BrianCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dušíno Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Pokud nemrzne...tak to žhavičama moc nebude. Ale zkusit je můžeš vydělat a zkontrolovat.Možná by to chtělo doladit předvstřik. Chci se zeptat, zda nevíš, kolik by v servise stálo doladění? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Zdravím, tak můj problém byl vyřešen. Všechny čtyři žhaviče byli KO, teď startuju jak kdyby to včera vyjelo z linky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.