Lancelot Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak jak jste na tom? Už někdo využil služeb různých portálů, ať už jako řidič nebo spolujezdec? Kdysi jsem se zaregistroval do jednoho portálu, ale poptávka po cestách moc velká nebyla, bylo spíše víc řidičů co nabízelo cesty, takže pro mě přínos nula, jezdil jsem sólo. Berete jinak stopaře (stopařky)? Osobně neberu, jezdím nejradši sám. Navíc riziko s tím spojené, mi přijde docela velké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 stopařky? riziko? kondom by to nevyřešil? :D neberu, nebral jsem a ani brát nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 taky neberu, v dnešní době člověk neví na koho narazí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Seda Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Stopaře,stopařky taky neberu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ataner Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Je to tak stopaře také v dnešní blbé době neberu i když jsem této služby často využíval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Stopaře (stopařky) jsem nikdy nebral, neberu a brát nebudu, protože v dnešní době je to o hubu. Beru jen známé, kamarády a kamarádky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 někdy radši neberu ani kamarády (-ky), protože se prostě nenechali poučit o tom, že mi nemají mlátit s dveřma :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 u mě se taky nechce nikdo přezouvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Já jsem nedávno bral holku která šla po silnici a do nejbližší dědiny to byly čtyři kiláky a venku bylo 35°C... Byla slušná, až na blbou poznámku, že když mám asi silný auto proč jedu tak pomalu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak si to ohulil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
michaell Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Právě že ne... Furt jsem jel svoje tempo. Ono bylo na cestě dost zatáček a můj dálniční expres neviniká jízdní stabilitou. Nechtěl jsem slečnu někde vyklopit nebo jí plašit problikávající kontrolkou ESP :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 stopaře ani stopařky neberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Já beru. Jezdil sem stopem 5 let z učňáku a potom z Olomouce taky. Tak na revanč. Ale vybírám si koho svezu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Kdysi před mnoha a mnoha lety jsem brával, ale postupně jsem udělal několik nedobrých zkušeností, tak už neberu nikoho. Je to tak, doba kdy se dal někd vzít na stop je prostě pryč. Dneska nevíš na koho narazíš a nevybereš si podle vzhledu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Palo Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 brával jsem jen za tehdejších dob vojáky, ale od té doby, co je základní voj.služba zrušena, tak nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Taky asi hraje roli, že auto má dnes kde kdo, a IAD je obecně dostupnější než třeba před 20 lety. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 (upraveno) Nikdy nikoho, náhodou se vymelu a je problém.... ať si jdou na autobus nebo vlak, doba, kdy se dalo lidem věřit je pryč (bohužel jsem jí skoro nezažil) Upraveno Říjen 3, 2012 uživatelem Rolbař 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luďa Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 Tak třeba u nás mezy vesnicema to je trošku jiný než ve městě a na dálnici. Tam se furt tak trošku znáš. Aspoň vod vidění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 To jo, to bych taky vzal mezi vesnicemi, koho bych znal od vidění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
White-line Odesláno Říjen 4, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2012 Já stopaře bral, také jsem si vybíral. Většinou nějaké starší nebo mladé. Od té doby co jsem nabral jakousi smradlavou ženskou ze které šel cítil chlast, tak nic... větral jsem na full dalších 15km, než to vyčuchlo :lool: . Pamatuji si, že cca 2 roky z5 jsme s otcem jeli večer domů z dušiček a na autobusové zastávce v jedné obci stopoval starý pán cca 75let. Tak jsme jej vzali. Ten člověk byl velmi příjemný a byl opravdu rád, že mu někdo zastavil. Říkal že čekal na autobus ale půl hodiny nic a že další půlhodiny stopoval. Pán bydlel v domově důchodců a auto prodal kvůli vysokému věku. chudák... A jednou z nudy při cestě do zlína jsem nabral vyparáděnou kočku cca 50let. :lool: Paní byla nějaká kartářka a vědma, navíc silně věřící a můj dobrý skutek dokázala ocenit. Jela na přednášku nějakého svatého a nafasoval jsem náboženské obrázky nějakých svatých i patrona řidičů a řekla mi, že můj vůz bude chráněn před nehodami, pokud budu kartičky vozit v autě :lool: . Od té doby bouračka zatím žádná. Kartičky vozím pod stínítkem . Ač nejsem věřící, cesta byla zajímavá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Mno já sem tam někoho beru do Anglie, ale většinou jsou to známí, či známí známých. Cesta je zadarmo a za příjemnou společnost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Říjen 5, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2012 Jedna z mých špatných zkušeností byla, když jsem v zimě v mrazech a v noci vzal nějakou ženskou s taškama. To jsem neměl dělat. Nemohl jsem se jí zbavit, cpala se ke mně domů, že mi dá a podobně, jen abych ji nechal u sebe přespat. Šeredná, stará byla a otravná jak svítiplyn. Fakt jsem ji musel vykopat z auta před dojezdem domů uprostřed Pardubic z auta prakticky násilím. A to je jen jedna ze špatných zkušeností. Pamatuji ještě porevoluční doby, kdy byl autostop v pohodě a nebyly problémy. Ale postupem času už koncem devadesátých let jsem udělal několik špatných zkušeností a to jsem se už pak zařekl, že ne. Jen toho koho náhodou potkám a poznám jako známého, jinak ať si klidně třeba u tý silnice chcípne a shnije. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 30, 2025 Autor Sdílet Odesláno Říjen 30, 2025 Oživím toto téma. 😄 Kluci, nejede zítra náhodou někdo kolem 14h z Karlových Varů do Prahy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.