Jump to content

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Recommended Posts

No to bohuzel Honzo neni. Jako byt to na parkovisti DHL AIR Hubu kde nekladame a je kousek vedle tak tam to je vsechno hlidane. Ale tohle je pred parkoviste pred Luthansou a tady zadne el systemy nejsou. Je to volne pristupne a muze tady parkovat kdokoliv. Ale co ja tady pamatuju tak tohle je prvni problem tady. Jinak je tu bezpecno a klid. Jedzi okolo casto policajti a celnici...

Tak Tě pane asi moc nepotěším...

policie tyhle případy ani nevyšetřuje, protože by se musela udělat analýza barvy atp., a to je moc práce, resp. míjí se to účinkem (dělá se to např. u dopravních nehod se zraněním, kdy poškozené vozidlo ujede z místa nehody atp.). Takže spíš neočekávej, že se to bude řešit.

Ale pokud máš podezření na typ auta, popř. konkrétní firmu/řidiče, tak by se tato informace měla co nejdříve (nejlépe ihned) předat policii. Oni se tam "dojdou" zeptat a ohledat příslušné vozidlo, a pokud by bylo např. čerstvě lakované nebo odřené, tak si případ přebírá státní zastupitelství a vyšetřuje se to pořádně (viz postup výše). Pak se to ale může taky dost dlouho táhnout... :(

Bohužel na policii toho obvodu nikoho přímo nezná :(

• 5 weeks later...

Noo byl jsem takovy nejaky rozlitany na tom srazu a nejak jsem se k tobe taky nedostal. Ani nevim jeslti jsme spolu na srazu mluvili protoze jsem se tam seznamil s hromadou clenu a pulku uz jsem zase zapomel (alkohol tomu pomohl) :D :pivo: Odpoved z DE zatim zadna a mysli, ze uz nic neprijde.. Max ze to odlozili. Zitra rano to jde ke Smetanovi na servis takze uz to neresim, zaplatim si spoluucast na havarijce a bude to opravene.. Jeste jsem diky Olafovi a klukum z fora zjistil, ze by snad mel byt nekdo kdo ten rafek bude umet prelakovat a opravit... Tak se ted budu rozhodovat zdat to resit nebo ne..

TAk aby jste nerekli ze jen chlastam a nic nedelam tak jsem dneska v 9h zavezl Stitche ke Smetanum na servis a pak peklostrojem od mamky (renault kangoo) jel do PL pro FL naraznik s prirpavou pro PDC, k TDIFunovi pro PDC a tak.. V ty francouzke pi.. jsem najezdil 300km a stravil pul dne, pater potrebuje vymenit :D Noo a jeste se pri tom kdyz tu Stitche necham podiva Marena a TDIFun trosku pod kapotu :prcprc: V planu je i nejaky lehky provozni servis a udrzba.. :rolleyes: ;)

Tak dojebany jsem jak ciganske hracky. Zacal jsem ve stredu v 15h ve FM a skoncil ve ctvtek v 18:29h v Lipsku, ujel jsem celkem udaj na dennim pocitadle takze 1951km. Fabie jede fakt skvele ale ta anatomicka sedacka je na me fakt malinka. Necitim telo!! Spal jsem po prvnich 1200km cca 1h a pak jeste 3:30h. Nooo a vysledek pohovoru v AJ a zkusebni jizdy?? YES YES YES!!!!! 4.10.2013 nastupuji do nove nejmenovane Belgicke prepravni spolecnosti. Jen co mi skonci zkusebka beru caru z CR uplne :D Stejne me uz tu nic nedrzi :loool:

A nazaver jedna fotecka z ulice jak se parkuje v nemecku ;)

post-3498-0-65927100-1378424943_thumb.jpg

post-3498-0-24721400-1378425236_thumb.jpg

post-3498-0-33557400-1378425415_thumb.jpg

post-3498-0-02471000-1378425579_thumb.jpg

Edited by Kube

Tak jak vidim jste si odpovedeli sami. Touran je v servise a mam pujcenou fabii od Rubi. Byla tak hodna a jeste mi ji pujcila. Celkova spotrbe byla 6,1l/100km. Touranem bych to jel tak za 7,5-8 na 100....

A jeste slibena fotecka efektniho parkovani :D

post-3498-0-99658600-1378461901_thumb.jpg

Edited by Kube

Noo to tak lehce tusim... Bud Scania nebo ten new Medvidek do ktereho jsem zamilovany :wub: A Bublinka je po te dlouhe ceste nejaka divna.. Pravda, ze jsem ji fakt projel ale vzdy az po poradnem zahrati a pokazde jsem ji nechal vyklusat nez jsem ji chcipl.. Dneska pipla at dotankuju a pri rozjezdu plyn na podlaze a nic a nad 2tis pak jede... Pustim plyn a pak hned pridam a zas jede.. Prijde mi jako kdyby byl ucpany palivovy filtr... Ale coo. Dam ji do pucu jen co prijedu domu. Hodne mi ted pomohla... :palec: Preci sve ex nevratim porouchane auto ;)

Edited by Kube