Jump to content

Kubeho VW Touran alias STITCH

Kube

Recommended Posts

• 2 weeks later...

ty kola vypadají suprově. Z těch prvních fotomontáží jsem si to moc představit nedokázal...

jar_da tu nedávno někde ukazoval fotku svojich brzd a používal barvu černá kovářska, nebo tak nějak. Ta byla luxusní a myslím, že by se k těm kolům hodila - nerušilo by to ;)

A k bytu taky gratuluju - bydlení je základem všeho. A vlastní je vždycky nejlepší :palec:

No uvidim do jake barvy to nakonec hodim, vzpomel jsem si,ze mam doma cernou matnou ve spreji jak jsem jeste opravoval zadni dvere na octve tak bych to mohl pouzit na ty plechy za kotoucema a nad barvou na brzdice budu jeste premyslet... Ta kovarska je taky pekna. Koukal jsem u Superfatyho jak jsi tam daval fotky :palec:

A byt ted bude chvili cekat. Jeste porad je toho okolo strasne moc. Ale uz se blizi prevzeti klicu. Uz v pondeli 13.5 :pivo:

Tak novinky. Byt uz je nas a uzivame ho. Nejake male opravy-upravy probehly. Dneska se ma prijit podivat kamarad stavar.

A Stitch? Jo vcera dostao poradnou koupel a dneska oficialne to Hybridni turbo z 2,7TDi takze ted dam batim s Funem co a jak dal ;) Jinak auticko slouzi jak ma. A asi jsem si ja nej nejak zvykl protoze mi spadla spotreba. Dlouhodobou mam ted 6,4l/km na 3tis km a to vic jak pulku mam 18" kola ;)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Ach joooo :( :angry: Tohle me fakt sere... A schytalo to i kolo... Cekal jsem, ze v nemecku necha dotycny umelec co neumi s velkym autem couvat kontakt a ne jen vzkaz na laku... Takze pockam az dorazi i kolega ktery to taky trochu schytal a volam nemeckou Policii a budeme to resit. Jsem z toho smutny... :(

post-3498-0-79970500-1374645186_thumb.jpg

post-3498-0-57541800-1374645565_thumb.jpg

post-3498-0-26613500-1374645637_thumb.jpg

post-3498-0-49402600-1374645733_thumb.jpg

post-3498-0-65220500-1374646032_thumb.jpg

post-3498-0-37358900-1374646616_thumb.jpg

post-3498-0-84001800-1374646785_thumb.jpg

Ja vim Romane. Koukal jsem k tobe ale nejak tam uz byla hromada reakci tak jsem se nevyjadroval. Vzdycky je to na prezdrzku a dolamat ruce. Me nejvic sere, ze mi to z 99% udelal taky profi ridic... Joo lidi jsou svine vsude... :wallbash: Aspon bude fejs naraznik a prelakovany cely zadek a i druhy bok. Kdyz uz platit spolucast tak at to stoji za to!!!

peklo, nemecko ma taky system bonusu/malusu? Prikladal jsme to vzdy typickemu Cechactvi radeji ujedu aby me to neco nestalo na bonusech. Nebo tam parkuje vic Cechu ? Hrozim se toho az tenhle okamzik nastane na Octe uz jsem to zazil, ale vim ze se tomu znova nevyhnu. jak jsme videli u jar_dy ani auto zaparkovany v garazi neni v bezpeci

No ten PT Cruiser je kolega a ten to schytal taky. A kdyz uz tady stoji cesi tak max kolegove z firmy. Podle pohybu aut priblizne vim co to bylo za auto a bylo to nad 3,5tuny a nemecka firma. Tudiz mi jako "profi" ridici nejde do hlavy proc ten clovek nenechal kontakt. Asi maji hoodne velek malusy no. Ja na tyhle veci mam extra pojistku a v zivote bych neujel. Kolega s Chackem uz neco pri ceste sem zjistoval a pry Nemecky zakon na tohle pohlizi jako na trestny cin a policajti to pry fakt dost resi a dokonce existuje extra pojisteni od statu ktere tohle kryje. Takze by jsme z toho meli vybruslit v dobrem.. Ale me i tak je do breku.. Hlavne za ten hlinikac.... Rez je az v pulce dezenu takze se do nej musel oprit fakt poradne :( Ja jen doufam, ze nebude problem az se rozjedu... Podle me tam nebyl naraz ale sila v tlaku.. :angry:

Jinak tady stojime mix osobaky - nakladaky.. Ja si tim svojim dzrim nej placek na stani kde mam stin a klid... A v podstate porad stejna obsada. Jak nasi fimry tak ostanich firem..

Edited by Kube

Joo v Lipsku respektive Schkeuditz World Cargo Center. Prijel nastesti moc simpaticky policista ktery umel anglicky takze jsme na miste vyresili co slo a na jednani na stanici byla prizvana tlumocnice. Takze uz sedim zpatky na parkovisti vedle pouchlaneho drobecka s protokolem o skode neznamym pachatelem a muzu drandit na svou pojistovnu to resit pres havarijku... Bylo mi receno, ze kdyz to nikdo nevidel tak pochybuji ze nekoho najdou... No takze banana ale aspon mam nejaky papir...

Stojime schvalne kazdy v jednom pruhu. Parkovacich mist je tady hromada a ja si Stitchem zabiram oblibene mistecko na stani s kamionem. Je tam klid a stin. Noo a kolega to vyjimecne hodil vedle me... Jinak to stani je dlouhe na kamion..