Garrett Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 (edited) Máš to krásný Ale vysoký :D Edited April 22, 2013 by Garrett 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Kluci diky za rady. Uvidim ale asi dam plechy cerne a brzdice bile. Jo a od 11:30 cca jsem oficialne majitelem bytu. Uz to potvrdil i Katastr nemovitosti 0 Quote Link to comment
Neználek Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 Taky mám bíle brzdiče ;) A k zápisu blahopřeji. B) 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 Jakou jsi pouzil barvu? 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 ty kola vypadají suprově. Z těch prvních fotomontáží jsem si to moc představit nedokázal... jar_da tu nedávno někde ukazoval fotku svojich brzd a používal barvu černá kovářska, nebo tak nějak. Ta byla luxusní a myslím, že by se k těm kolům hodila - nerušilo by to ;) A k bytu taky gratuluju - bydlení je základem všeho. A vlastní je vždycky nejlepší 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 (edited) k bydlení gratulace, teď se asi pustíš do přestavby a úprav, brzdy mám jak píše Honza Edited May 9, 2013 by jar_da 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 9, 2013 Author Share Posted May 9, 2013 No uvidim do jake barvy to nakonec hodim, vzpomel jsem si,ze mam doma cernou matnou ve spreji jak jsem jeste opravoval zadni dvere na octve tak bych to mohl pouzit na ty plechy za kotoucema a nad barvou na brzdice budu jeste premyslet... Ta kovarska je taky pekna. Koukal jsem u Superfatyho jak jsi tam daval fotky A byt ted bude chvili cekat. Jeste porad je toho okolo strasne moc. Ale uz se blizi prevzeti klicu. Uz v pondeli 13.5 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 15, 2013 Author Share Posted May 15, 2013 Tak novinky. Byt uz je nas a uzivame ho. Nejake male opravy-upravy probehly. Dneska se ma prijit podivat kamarad stavar. A Stitch? Jo vcera dostao poradnou koupel a dneska oficialne to Hybridni turbo z 2,7TDi takze ted dam batim s Funem co a jak dal ;) Jinak auticko slouzi jak ma. A asi jsem si ja nej nejak zvykl protoze mi spadla spotreba. Dlouhodobou mam ted 6,4l/km na 3tis km a to vic jak pulku mam 18" kola ;) 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 18, 2013 Author Share Posted May 18, 2013 Jsem si dneska v praci trosku hral Umyto, prehozene poklicky na VW, na zkousku krytky sroubu a pak rucne lehnce prelestil obyc lestenkou. 0 Quote Link to comment
krocan Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 v práci gambáč? kde děláš? 0 Quote Link to comment
jar_da Posted May 19, 2013 Share Posted May 19, 2013 veselý řidič :D , údržba zřejmě nespadá do pracovní činnosti :D 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 19, 2013 Author Share Posted May 19, 2013 UZ jsem mel odjeto Lipsko-Praha-Lipsko a nkladam az dneska tak jsem si mohl dat aby se mi lip delalo :D 0 Quote Link to comment
Martin_TDi Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Pěkně to zase ladíš Kubo ! 0 Quote Link to comment
Kube Posted May 31, 2013 Author Share Posted May 31, 2013 Martas dekuji ;) Snazim se a moc se tesim na dalsi postup 0 Quote Link to comment
Vladan Posted June 7, 2013 Share Posted June 7, 2013 super to mas! hce to jenom trosicku naky cm dole 0 Quote Link to comment
Kube Posted June 10, 2013 Author Share Posted June 10, 2013 Vladane vsechno bude ael zatim nejsou finance :( 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Ach joooo :( Tohle me fakt sere... A schytalo to i kolo... Cekal jsem, ze v nemecku necha dotycny umelec co neumi s velkym autem couvat kontakt a ne jen vzkaz na laku... Takze pockam az dorazi i kolega ktery to taky trochu schytal a volam nemeckou Policii a budeme to resit. Jsem z toho smutny... :( 0 Quote Link to comment
romariooo Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 No to si děláš srandu! Fakt,že jo...lepší nic nemit aby se člověk nemusel rozčilovat.Cítim s Tebou.Já to měl před 14 dny mnohem horší kamaráde :( 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Ja vim Romane. Koukal jsem k tobe ale nejak tam uz byla hromada reakci tak jsem se nevyjadroval. Vzdycky je to na prezdrzku a dolamat ruce. Me nejvic sere, ze mi to z 99% udelal taky profi ridic... Joo lidi jsou svine vsude... Aspon bude fejs naraznik a prelakovany cely zadek a i druhy bok. Kdyz uz platit spolucast tak at to stoji za to!!! 0 Quote Link to comment
Neználek Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Hrůza ,mě by z toho jeblo, a nejhorší je ta bezmoc. 0 Quote Link to comment
Ol@f Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 peklo, nemecko ma taky system bonusu/malusu? Prikladal jsme to vzdy typickemu Cechactvi radeji ujedu aby me to neco nestalo na bonusech. Nebo tam parkuje vic Cechu ? Hrozim se toho az tenhle okamzik nastane na Octe uz jsem to zazil, ale vim ze se tomu znova nevyhnu. jak jsme videli u jar_dy ani auto zaparkovany v garazi neni v bezpeci 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 (edited) No ten PT Cruiser je kolega a ten to schytal taky. A kdyz uz tady stoji cesi tak max kolegove z firmy. Podle pohybu aut priblizne vim co to bylo za auto a bylo to nad 3,5tuny a nemecka firma. Tudiz mi jako "profi" ridici nejde do hlavy proc ten clovek nenechal kontakt. Asi maji hoodne velek malusy no. Ja na tyhle veci mam extra pojistku a v zivote bych neujel. Kolega s Chackem uz neco pri ceste sem zjistoval a pry Nemecky zakon na tohle pohlizi jako na trestny cin a policajti to pry fakt dost resi a dokonce existuje extra pojisteni od statu ktere tohle kryje. Takze by jsme z toho meli vybruslit v dobrem.. Ale me i tak je do breku.. Hlavne za ten hlinikac.... Rez je az v pulce dezenu takze se do nej musel oprit fakt poradne :( Ja jen doufam, ze nebude problem az se rozjedu... Podle me tam nebyl naraz ale sila v tlaku.. Jinak tady stojime mix osobaky - nakladaky.. Ja si tim svojim dzrim nej placek na stani kde mam stin a klid... A v podstate porad stejna obsada. Jak nasi fimry tak ostanich firem.. Edited July 24, 2013 by Kube 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 kdybys potřeboval pomoct s němčinou atp., tak se ozvi ;) To se stalo v Lipsku, nebo kde? 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Joo v Lipsku respektive Schkeuditz World Cargo Center. Prijel nastesti moc simpaticky policista ktery umel anglicky takze jsme na miste vyresili co slo a na jednani na stanici byla prizvana tlumocnice. Takze uz sedim zpatky na parkovisti vedle pouchlaneho drobecka s protokolem o skode neznamym pachatelem a muzu drandit na svou pojistovnu to resit pres havarijku... Bylo mi receno, ze kdyz to nikdo nevidel tak pochybuji ze nekoho najdou... No takze banana ale aspon mam nejaky papir... 0 Quote Link to comment
maros Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Kubo,to je mi lito a koukam ze to fakt musel byt mega umelec. Ten lem je dost ohnuty ,ze ? To místo ze je volne někdo odjel nebo tak parkujete schavlne daleko od sebe ? 0 Quote Link to comment
Kube Posted July 24, 2013 Author Share Posted July 24, 2013 Stojime schvalne kazdy v jednom pruhu. Parkovacich mist je tady hromada a ja si Stitchem zabiram oblibene mistecko na stani s kamionem. Je tam klid a stin. Noo a kolega to vyjimecne hodil vedle me... Jinak to stani je dlouhe na kamion.. 0 Quote Link to comment
Honza9007 Posted July 24, 2013 Share Posted July 24, 2013 Kubo, pokud je to areál logistických služeb, tak jsou tam kamery. V posledních letech se tak chrání majetek i nekalé nakládání/vykládání/překládání LKWček ;) třeba se něco najde tímto "směrem" 0 Quote Link to comment
Recommended Posts