maros Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 jj,jede to pekne a hrabe i na dvojku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 2, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Tak aby jste nerekli, ze jsem skrt tak tu mate fotky ;) Byly tam neje problemy ale snad jsme vsechno prekonali a bude to fungovat i nadale. Zatim moje pocity? Jede to jako PRASE!!! :prcprc: :wub: K lakovne se vyjadrovat nebudu To s tím musí pořádně cvičit Ale ty máš krátkou převodovku viď ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 2, 2013 Diky kluci. Jsem z toho nadseny jak to jede ;) Jo Lukáši mam bohuzel tu nejkratsi převodovkou co se do Tečka montovala :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 4, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2013 Kube jede ti parádně ten tvůj mikrobus :P jen mě trochu sere že jsem musel sedět na zadním sedadle :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 (upraveno) Razty priste si sednes jinam ;) A dik. Jinak uz makam. Smlouva podepsana, auto vyfasovane a castecne uklizene. pPo 31h cestovani, vyrizovani a seznamovani se se vsim jsem spal 9h a ted uz ficim do Anglie ;) Zkusebku mam 14dni tak drzte palce at nic neskopu PS: Stitch funguje bezvadne ;) Upraveno Říjen 5, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 a jaka byla teda spotřeba ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Říjen 5, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2013 Tak zkušebku určitě zvládneš, bo ty jsi synek šikovný a pěkně makej ať zarobíš na tu delší převodovku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Kluci jel jsem mezi 6-7,5l/100km. Zalezelo jak jsem tomu slapal. Ta horni hranice byla pri stabilnich 160km/h a spodni pri 120km/h. Takze to jde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Říjen 6, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 6, 2013 Tak at se vse dari jak ma ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Taky Ti držím palce ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Takže už nebudeš jezdit Lipsko jak jsi jezdil kolem ÚL ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Kluci diky. Zatim to zvládám. Je to vsechno o seznamovani se co a jak tu funguje. A taky zatim nebyl problem se domluvit. Coz me tesi ;) Lukáši tou trasou jezdit budu porad protoze se mi libi vic a je celkeove lepsi nez pres Plzeň a D1. Ten vrch mi vyhovuje vic a je to i kratsi. Proc se ptas? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 No že by jsme se konečně někdy viděli ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Kluci diky. Zatim to zvládám. Je to vsechno o seznamovani se co a jak tu funguje. A taky zatim nebyl problem se domluvit. Coz me tesi ;) Lukáši tou trasou jezdit budu porad protoze se mi libi vic a je celkeove lepsi nez pres Plzeň a D1. Ten vrch mi vyhovuje vic a je to i kratsi. Proc se ptas? Jezdíš vrchem po R35 přes Mohelnici dále po I/35 a pak po D11 a D8? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 Lukasi to neni spatny napad. Mohli by jsme si pokoukat ty nase VW :D Lanci presne jezdim presne jak jsi napsal. Je to podle me nej cesta smer Drazdany ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 7, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2013 No záleží kdy jedeš, protože přes den je to od Svitav na Hradec, hodně na pytel. A řekl bych, že spodem po D1 to bude i s uzavírkami rychlejší a přeci jen je to dělený čtyřpruh vs. dvoupruh. Zkusil jsem obě varianty a i když vrchem se mi to docela líbí, přeci jen jezdím spodem, protože tam se dá valit, hlavně v noci je ta dálnice pořád lepší jak obyč jednička. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 To mas sice castecne pravdu ale z D1 se mi dela spatne. Tam aby jsi mohl jet tak musis s tema rychlejsima... A me se tak litat nechce. Kdyz jedu vrchem tak si drzim tech 110-120 a mam klidm A v mistech kde to nejde tak hold jedu z davem. Hlavne to tam tak monotónní ;) Dalnic si pak uziju prec cele nemecko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 Taky když jezdím 3-4 za rok do Olomouce a dál tak jezdím horem a nepřemýšlím o D1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Říjen 8, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2013 To mas sice castecne pravdu ale z D1 se mi dela spatne. Tam aby jsi mohl jet tak musis s tema rychlejsima... A me se tak litat nechce. Kdyz jedu vrchem tak si drzim tech 110-120 a mam klidm A v mistech kde to nejde tak hold jedu z davem. Hlavne to tam tak monotónní ;) Dalnic si pak uziju prec cele nemecko Tak já zase radši jedu po té D1 rychleji, pravda, 130 to není, a vrchem by to už bylo o papíry a i ten čas by prostě nebyl takový. Ale vrchem je to zábavnější, to je pravda, ale zase jak kdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 kde teda teďka bude tvoje teritorium? Pokud to není tajná informace :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Říjen 9, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Tak ať se Ti daří kamaráde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Říjen 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2013 Honzo tajne to není. Ted se hodne vyskytuju v Belgii kousek od Bruselu smer Antverpy. Jezdi se tady hodne zapadni EU coz mi celkem vyhovuje ;) Dakie diky kamarade ;) Tobe at se dari s malou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Tak to trosku ozivime. V nove praci to celkem jde a uz jsem i dostal prvni vyplatu tak se mi hned prijemneji pracovalo. Dokonce jsem si s usmevem uzival patecni podvecerni dopravni kolaps na R0 abyc se dostal na firmu a mohl udelat vikendovou pauzu. Jinak co se Touranka tyce tak uz se staradaji veci na Stage II. V nedeli 17.11 budu vyzvedavat prevodovku a vse okolo. Necha se preoblozit lamela a pristi mesic montujeme. Uz se tesim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 8, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Super, že se ti daří, jen tak dál :) Takže dáš více "dálniční" převodovku? Z 2.0 TDI? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 8, 2013 Lanci diky. Snazim se a zatim to vypada, ze se snazim dobre bo se dari ;) Noo a pujde jak jsi napsal vice dalnicni prevodovka z 2,0TDI ale z octavie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 To budes muset na korekci cipu ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 9, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 To by mě taky zajímalo, asi by to bylo logické, aby točivý moment aspoň částečně korespondoval s novými převody, ale asi záleží, jak moc se budou lišit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 9, 2013 (upraveno) Jo rekl bych ze se pojede na korekci. Urcite to bude chtit sladit. A po novem roce se bude ladit dal ;) A dneska umyto, dostal jsem se k chemii na kamiony a konecne nemam zimni hnikice zazloutle a hnuse. Sice blbina ale udelalo mi to radost. Dneska tady bylo celkem hezky tak jsem Stitche oplachnul a pak jsem se trosku projeli. Fajne bylo :P Upraveno Listopad 9, 2013 uživatelem Kube 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Listopad 20, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Tak v nedeli jsem dovezl pro to moje male monstrum prevodovku, v pondeli jsme vyzvedi zadni zasterky, predni bohuzel nestihly prijit takze priste... Noo a dneska jsme spolu byli u Vašy rozchodit zadni PDC a v patek jsme u Rolbare na opravu prihrevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Listopad 20, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2013 Kdy budeš měnit převodovku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.