xshreck Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Zdravím, vytlumil jsem si přední dveře, dal mdf podložky a nové reproduktory. Něco mi tam ale drnčí, vůbec netuším co to může být. Můžou to být lanka od stahování oken (pokud ano, jak tomuto předejít), či nějaký volný drátek? Snažil jsem se vše udělat napevno. Dqlalo mi to i před upgradem. Díky moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 8, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2012 Nemůže ti drnčet sklo v uchycení stahovačky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman123 Odesláno Říjen 9, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 Ahojte, mi drnčí podobně zadní dveře taky nemůžu přijít na to co se tam hýbe... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 9, 2012 blbé je, že to je celé zadělné a rozdělat to jen tak nepůjde :D zkusím se ještě podívat, něcojsem včera dotlumil dodatečně tak uvidím. Možná mi to dělal i nezapojený konektor.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Listopad 22, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2012 to Kajman123: a si si isty,ze su to zadne dvere? Ja som si to tiez myslel, a u mna drncala zadna SPZ. Tak som ju podlozil gumou a odvtedy pokoj :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tetrosy Odesláno Leden 20, 2013 Sdílet Odesláno Leden 20, 2013 Měl jsem podobný problém a potom jsem zjistil, že mi tam drnčela škrabka na sníh v přihrádce ve dveřích, ale i jiné krámy, které se tam jen povalují. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 J8 je měl prázdné, ale u mě to bylo asi něco v kaslíku nebo když jsem to sundaval, přelepil jsem i to, co drnčelo .-) Teď když to trošku osolím, tak mi skáče všechno ve dveřích, v příhrádce u OBD konektoru, v kaslíku ... a jinde už nic není :-)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Leden 21, 2013 Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 taky jsem to řešil a měl jsem volné dva spodní šrouby na stahovačce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Leden 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2013 Já strkal ruce kam se dalo, jestli nění něco uvolněného a na nic jsem endošel. Ještě že to přestalo samo :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Září 27, 2013 Sdílet Odesláno Září 27, 2013 ahojte, dnes taky maly postreh. Uz dlho sa mi stavalo, ze mi nieco drncalo v aute v interieri. Taky kovovy drnc pripominajuci struny. Zaujimave bolo to, ze ked som nesiel sam,ale sedelo nas v aute viac,nerobilo to Takze som to zuzil na sedacky. Takze som siel sam v aute a dal som na zadne sedadlo tazku tasku ,ale drncalo stale. Tak som ju presunul na predne sedadlo a drncalo stale...ale nahodou som sa dotkol opierky hlavy na sedadle spolujazdca a prestalo. Pustim opierku a zacalo zas. Potom som skusil drzat celu opierku chrbta a nedrncalo. Nechapem,co tam moze drncat ,ale prisiel som na to,ze to drnci,len ked je opierka hlavy uplne zasunuta. Vysuniem ju o jeden zub dohora a uz to prestane :lool: . Uplna nechapacka, ale teda poriesil som to tak,ze opierka hlavy nie je uplne na doraz dole a uz je ticho...Neviem,ci to robia tie vodiace zelezne tycky,alebo co ...ale velmi zaujimave 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Září 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Září 30, 2013 mě to taky nějak přestalo "samo" ale tohle je opravdu zajímavý postřeh akorát musím rozdělat zase zadní tapecy, asi tam mám něco povoleného 0 Citovat Odkaz ke komentáři
NeRo Odesláno Květen 23, 2023 Sdílet Odesláno Květen 23, 2023 V 8. 10. 2012 at 21:40, Konny napsal: Nemůže ti drnčet sklo v uchycení stahovačky? Mám teď stejný problém. U spolujezdcových dveří. Dělalo mi to tam, dotáhl jsem stahovačku i okno a zmírnilo se to. Pak to zase začalo dělat hodně, pak se mi posrala stahovačka 😄 Tak jsem tam dal novou... Dělalo to taky, ale míň. Teď to dělá zase stejně, jako u té první stahovačky. Dělá to hodně při nerovnostech na vozovce a při zvýšené hudbě když jsou basy, je hodně slyšet takový drnčení skla nebo plechu o něco. Už mi to dělá půl roku, ale čím dál víc mě to začíná štvát. Už ani nepočítám, kolikrát jsem měl kvůli tomu sundaný tapec a stále nevím, co s tím 😕 Rady byli na táhlo od kliky, to je tam na pevno a ještě obalené takovou tou gumou. Všechno je pevné, takže už nevím co s tím. Už chytám lehký nervíky z toho zvuku, když jedu po hrbolech... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.