Přejít na obsah

1.6 55KW a LPG

Doporučené příspěvky

Zdravim.Chci dát do Octavia LPG.Najezdím ročne asi 25-30000km.Včera jsem byl v servisu kde mi řekli že mam asi destinásobné emise :-( takže budou dávat ještě novej kat a labda sondu.Takže cena se mi šplhá na 31000kč celkem.Jinak LPG AC STAG mi tak nabizej za 27000kc.Lamda sonda je prý od výroby špatně umístěná takze tu novou mi prý přemístí výš.Katy dávaj od Bosala.Nádrž místo rezervy o vel 60l je v ceně.Jedná se samozřejmě o sekvenční vstřikování plynu.

Jezdíte někdo na LPG a jaké máte zkušenosti s přestavbami?

AD1

Tak LPG nic?Nikdo?Ja si dnes jdu vyzvednout auto,budou to mit hotovy.Mam tam sekvencni vstrikovani LPG AC STAG300, nardz 61l misto rezervy.Cena celkem i s vymenou spojky 34000kc.Uz se nemuzu dockat az budu jezdit za 0.90kc/km....

AD2

Zdravim tak spotreba lpg zatim 7.8l/100km.A to to dost honim po dalnici kolem 160km/h a jezdim kratke trasy po meste.Takze sekvencni vstrikovani lpg je proste dokonaly...

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Ahoj, jj já mám tohohle brouka s LPG.. Bohužel nemám počítadlo spotřeby.. starší model LPG (už asi 10 let) a proto jenom vím, že na plnou (45 litrů) ujedu mezi 390 - 450 km. Většinou kratší cesty na periferii Prahy mě vyjdou tak na 420km, jinak když jedu do prahy tak 380 - 390, Na chorvatskych dalnicich si pak pamatuju ze na plnou jsme ve 4 a precpanym aute vecma ujeli 470!!! km.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Zdarec. já mám taky tento motor ale ve filde a i muj otec já mám 97 rok a otec 01. Já mám delanej plyn už z belgie je to dovoz, druhá bomba, auto mám týden, takže budu vychytávat muchy- rozvody, olej, ukazatel plynu-není nebo mi blbne, termostat a tak. Ale tatik má auto už 5 let s lpg- děk¨láván u fedor prostějov při kouúi auta a je spokojen!!! Já ješte uvidim!! ceny benzinu jsou totiž katastrofální.Jinak jsem měl octávku 2.0 na lpg a super!!!!!

Chlapáci, jak často měite svíčky u lpg? popřípadějaké dávate?Dík za typ.Tom :blink:

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 9 měsíců později...

zdravím (plynárov) O1 mám od februára plyn tam už bol namontovaný lovato sekvenčné , je to moje tretie auto na LPG zatiaľ bez nejakých väčších problémov v lete to prepne do 1 až 2 km za tepla hneď po štarte a keď mu nepridám otáčky tak sem tam aj hneď zdochne v zime mu trvá trocha dlhšie kým prepne na plyn niekedy prejdem aj 7-8 km a dovtedy to ten predražený benzín z veľkou chuťou papá, spotreba okolo 7,5 až 9,5 podla spôsobu jazdy všetky tie mušky čo LPG má zabudnete na pumpe hlavne vtedy keď si kúpite pár litríkov benzínu a zaplatíte viac jak za plnú na plyn

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Koupil jsem 1.6 55kw také se sekvenčním LPG ;)

Spotřeba 8.4l/100km, jezdím tak nastejno dálnice, mezi město a město. Vychází mi to 1.5Kč/km, docela spokojenost, ještě mám na jetém voze dost věcí na odladění tak to třeba klesne B)

Btw. Proč je dobré mít nastaveno přepnutí při 35°C? Od předchůdce mám nastaveno tuším 25°C..

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

zdravím.taky mám namontované LPG.Je to sekvenční Tartarini...a zatím naprostá spokojenost...při normální jízdě cca 8l/100km.Potřeboval bych někde diagnostiku,ale....v okolí Mostu nic takovýho není,každý dělá jen Lovato,nebo system u nich namontovaný....nevíte kdo by udělal diagnostiku?Na benzín vybavení mám...to dělám jako koníčka,za symbolickou cenu...náplň do elektro cigarety.

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zdarec lidi,řeším takový menší problém. Nechal jsem si nainstalovat LPG a chtěl bych tu svou krásku nechat načipovat. Ptal jsem se v servisu kde mi delali LPG jestli to nějak vadí LPG a řekli mi že to nedoporučujou že nevědí jak by se to chovalo.Otázka zní JDE AEE PŘEDĚLANÝ NA LPG NAČIPOVAT NEBO NE? Předem díky za rady

Odkaz ke komentáři

JacobHot : papier znesie vela :lol: ...PS: tie 55kW verzie maju v reali viac ako 55kW - to je len hranica garantovana vyrobcom, realne maju viac , do 60kW. Preto vacsina tych chiptuning firiem udava tieto hodnoty okolo 60 -61kW lebo sami vedia,ze tolko ten motor uz ma :lool: Ja osobne cakam na akciu na meranie vykonu, niekedy robia aj promo den merania zdarma,tak si to pojdem overit na mojej seriovke :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...