vorlajz Odesláno Prosinec 28, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2013 Jj...to ceka..., ale pricinu uz mame, tsk předpokládám, že už to pro be bude brnkačka... ;) jo...taky dostaneme novou spojku, pry zabírá moc nahoře... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 novou spojku po 20tkm?? To je mazec. Mě spíš udivuje, že se nedá nastavit chod pedálu ale na druhou stranu je fakt, že je to spotřební díl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) škodovka by řekla že je to dobrý :D alespoň mají zájem reklamovat a opravovat, to kluci v MB nechtějí,. Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) jinak co dostaneš ted za náhradní auto? to ve škodovce taky neradi dávají ;) Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 29, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2013 Hh...je to z jejich iniciativy...tomu se nebranim ;) Dostaneme novou i30 combi :) jsem zvedavej na barvu :D když mi budou vyměňovat dily timto tempem tak budu mit porad novy auto :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 přidávám pár fotek... ;) našel jsem v pc ještě nějaké fotky a nevím, zda jsem to sem dával... takže si to dovoluji možná znovu postnout... ;) při GPS 130 km/h ukazuje tacháč jen o malý kousek víc... což mě překvapuje, u O II jsem měl rozdíl větší... taky jsou vidět ty již diskutované vysoké otáčky při této rychlosti... je to samozřejmě na 6. rychlostní stupeň... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Koukám že už jste zahájili silvestrovske oslavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Jel jsem vcera na chalupu se sestrou jeji F II jako spolujezdec a pripadal jsem si jak na bidylku :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Dnes super spotreba pri ceste z chalupy... 5,8 l / 100 km... skoda, ze to bylo se sestrinou F II 1.2 HTP... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 tak už to vyměň ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Neeee... je to novy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 A koupil by jsi si to znovu? Já se byl povozit s i40 a měl jsem jasno jen co jsem d toho sedl. Naoko na venek to jakš takš vypadá, ale na hlubší pohled je to dost ošizené. A radost z jízdy nulová. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 (upraveno) Prej radost z jizdy ten slogan už jsem někde slyšel :jelen: Upraveno Leden 4, 2014 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 A kde, prosím tě? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 když to píše Romča, tak je to snad jasné ne :) http://www.youtube.com/watch?v=mNmjgRBeT0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi ještě hodně dlouho musim být "hodný" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 na to jediný lék mít prostě ten antiradar se vším :( ale to je docela dost peněz. jinak lepší být hodný, než pak přijít o práci a být v pr.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 A nebo Fabia 1,4MPi 50kW od pani domáci HK-Pardubice to ted docela často jisti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 4, 2014 Sdílet Odesláno Leden 4, 2014 mpičko roomstra jsem měl pučené jako náhradní, po té rychlodráze nebyl problém jet 140, takže tak i klidně viac:) takže tohle to ten lék taky není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Přesně Máro:) Pamatuju a neni to tak dávno když to psal P2M tak jsem si řikal...Bože...to jsou takovy kecy! auto jako auto ale před rokem jsem pochopil i větu kterou jsem slyšel třeba od Jardy že zatáčka se dá projet třemi způsoby...taky jsem to nevěděl.Ted už vím.A taky jsem v bodové nouzi ještě hodně dlouho musim být "hodný" Romane, jak ty to děláš?Kurnik, já najezdím mnohem víc a statisticky mně změří tak 1x za 2-3 roky. A to se s tím fakt moc neseru a překračuju mimo obec opravdu hodně. Já prostě nemůžu překousnout, pokud bych měl usedat do auta a netěšit se nebo nemít radost, že zase pojedu. Mondeo to umí a Volvo taky O Bramborách nemluvím :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 5, 2014 Sdílet Odesláno Leden 5, 2014 Nj kluci... to jsou auta z jiny kategorie... ;) a ja jezdim s Muminem rad... :) a klidne bych ho koupil znovu... nezapomwnte, ze tady slo hlavne o cenu... ;) Každopádně by to chtělo hezčí kola na leto ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Pájo, tady tomu autu nepomůžou ani hezčí kola :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomasB Odesláno Leden 7, 2014 Sdílet Odesláno Leden 7, 2014 Vorlajz, ty máš svatou trpělivost. :jelen: BTW, kolik toho ročně najedeš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 jsem v pohodě... tohle mě nerozhází... ;) najedu tak 15 - 17 tis. km... proč? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 To je slušnej nájezd, to už by se vyplatilo i LPG :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 9, 2014 Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Dakie a nevadi, zr je to auto tak hnusny??? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 tak dnes na chalupu za 7,5 l ... průměrná rychlost 61 km / h... vše okresky... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Navrhuju toto vlákno smazat... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 sestricka/bracek? od kosic :) fotil to kamarat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.