Jump to content

Hyundai i30 CW - 1.6 CVVT 93 kW

vorlajz7

Recommended Posts

Jirka: s 1.4 + DSG mám zkušenost, to už jezdí moc hezky, ale cenově už je to opravdu někde jinde, 1.2 77 kW má stovku za 10,2, což není špatné, je to lehké auto

Michal: má tzv. low-xenony, které nepotřebují nivelaci a ostřiky, kamarád říkal, že to svítí pěkně, rozdíl oproti standardním xenonům je prý znát, ale rozhodně to má blíž k nim než k halogenům. Navíc to s těma čočkama podstatně lépe vypadá

Mě na Rapidu štvou ty drobnosti na kterých je to očesané, protože to jsou většinou komfortní prvky na které jsem zvyklý (automatické dojezdy oken, ovládání oken DO respektive klíčem, opěrka nohy řidiče nebo čalounění kufru kobercem a ne kusem plastu) a přeci jen mi nepřijde úplně levný. A dát za Rapida s 1.4 v Eleganci skoro půl míče mi přijde jako šílenost. A to se mi SB opravdu líbí.

Vsak jo... zrovna jsem uvazoval o zmene na Rapida... Ale turbo a ty rozvody me desi... i30tku mam bavic super vybavenou...oproti eRku ve stejný ceně... napriklad ta automaticka klima...to je k nezaplacení a to mam jen jednozonovou... vubec mi to nevadi... v O II jsem mel na obou stranách porad nastavenou stejnou teplotu....pak tempomat, bez nej ani ranu... hodne ho pouzivam... samostmmivaci zrcatko, destak, 2 mphovk vzadu atd. A hlavne klasicka atmosfera...vta mi u rRka chybi... nepocitam ten třiválec, ten pro me neni... ;)

Josefe... tak misto pro posadku je v i30 cw rozhodne vetsi, na delku pomaha rozvor 2700 mm, na sirku je to ještě čitelnější... zavazadkovy prostor ma shodne 415 l v zakladu...

Tome... diky... asi bych tratil no... ale auto mam na splátky, na Škodovku mame ce firmě akci. ... takze bych mozna usetril... ;)

Lanci... proc rapidne dolu? Mel bych slabsi motor a asi horsi vybavu... ale kvalita bude snad ok ne?

Chlape, kup něco klidně staršího co bude v perfektním stavu a bude to pořádný auto, kde bude i motor. OK, Romana ti za vzor dávat nebudu, ten dal za Brumlu moc, ale jako příklad ti můžu dát sebe. Koupil jsem auto ve fakt super stavu o které předešlý majitel fakt pečoval a servisoval, najeto 120tkm a protože jsem kupoval ze známého zdroje, tak vím, že to všechno sedí. To auto jako nové stálo mega a já ho jako čerstvě pětileté koupil za 200. Po dvou letech můžu říct, že jen servis dle toho jak předepisuje výrobce a před vánoci kaput baterka. Jinak absolutně nic. Najeto za ty dva roky asi necelých 30tkm. Ještě tak 3 roky si ho počítám necháme a pak zas něco budu muset vymyslet, protože už bude mít věk, tak aby jsme neprovozovali muzeum. No a píšu o Volvu se kterým jezdí manželka, že ano :)

Možná ještě Jirka, ale ten nevím, kolik za to svý dal.

Poštuduj: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13325&page=1