Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Petře jak už píše Jarda je to origo díl ve škodě cca 250kč mnoho lidí tam právě nemá ani ten igelit (známka že se v tom vrtal odborník)co se dával předtím v zadu je origo jen igelit vždy......no a pak když tato věc neni krásně teče do vozu :-))))

Zde jedna Octavia I na různé dodělávky od výměn žárovek v xenon lampách,zabezpečení,vytlumení předních dveří,podložky repro předek zadek,polepení sloupků atd.....

PS Octavia je jedna z největších leštěnek co jsem potkal majitel má vždy luxusně naklizeno!!!MRS.

Přední a zadní folie trhlé od foliomanů.....netrápilo je to aspon zalepit.....u předku to nevadilo ty se předělali celé ale zadky jsem musel rozebrat a zalepit aby do vozu neteklo je to už po několikáté......ach joooo

post-242-1297680288_thumb.jpg

post-242-1297680293_thumb.jpg

post-242-1297680298_thumb.jpg

post-242-1297680303_thumb.jpg

post-242-1297680307_thumb.jpg

post-242-1297680313_thumb.jpg

post-242-1297680317_thumb.jpg

post-242-1297680322_thumb.jpg

post-242-1297680327_thumb.jpg

post-242-1297680332_thumb.jpg

post-242-1297680338_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

JJ Karel Neo Moucha Vám vlastně může vyprávět bohužel smutný příběh.......tam to ovšem bylo asi jasné a měl v tom prsty zřejmě prodejce....

JJ Honza to jsem mohl tušit že se znáte je to tvůj kraj:-))) taky dobrej řízek :-)))) MRS

Odkaz ke komentáři

JJ kryty majitel usoudil že půjdou dolů přišel na to hned že to přehnal :-))))na autě byla spousta práce v dodělávkách ted už majitel jezdí a je spokojen a za čas přijde poslední fáze a to dodělat ty monitory do opěrek 2xLCD 7" a DVB-T tuner........prostě zase další kousek nabušen elektronikou :-)))))

M.

Odkaz ke komentáři

DVB-T nekoncern ale velice kvalitní 2x tuner s patřičnýma modulama pro připojení k navi.....montoval jsem ho už mnohokrát a příjem velice kvalitní bohužel sám nemám srovnání ale kamarád měl origo a dnes ho nemá......a má jiný.....praxí odzkoušen a odladěné anteny to je dost základ....na tuneru nešetřit jdou koupit i poměrně za směšný peníz ale použití jen na stojícím voze a dostatečně silným signálem......M.

Odkaz ke komentáři
Petře jak už píše Jarda je to origo díl ve škodě cca 250kč mnoho lidí tam právě nemá ani ten igelit (známka že se v tom vrtal odborník)co se dával předtím v zadu je origo jen igelit vždy......no a pak když tato věc neni krásně teče do vozu :-))))

Zde jedna Octavia I na různé dodělávky od výměn žárovek v xenon lampách,zabezpečení,vytlumení předních dveří,podložky repro předek zadek,polepení sloupků atd.....

PS Octavia je jedna z největších leštěnek co jsem potkal majitel má vždy luxusně naklizeno!!!MRS.

Přední a zadní folie trhlé od foliomanů.....netrápilo je to aspon zalepit.....u předku to nevadilo ty se předělali celé ale zadky jsem musel rozebrat a zalepit aby do vozu neteklo je to už po několikáté......ach joooo

Martas,vis kdo delal ty folie?

Odkaz ke komentáři

JJ pánové toto je tak řešit někde osobně i když MAIDEN má hodně blbou zkušenost navíc dolámané komplet plasty na dveřích (ale co bych se dotoho motal on sám by to mohl popsat celé!!!!!)...........a ten to asi odnesl nejvíc dle toho co bylo u mne......Mrs.

Odkaz ke komentáři
Tak konečně naše RSII dostala podsvětlení komplet Bílé .....foto rychlé mobilem na živo je to LUXUS :-)))

Ahoj martine mam OII RS a chtěl bych taky bile podsvícení moc se mi to líbí akorad jak to zrealizovat jsem z Ostravy,

jj a líbí se mi maxidot facelift RS, pasuje do mé OII nebo je jen pro facelift. jsem slyšel že pry face má jinou elektřinu.

Díky za tvůj čas :D)

http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/44-1...elift-RS-Diesel

Odkaz ke komentáři

Ahoj Nejlépe je napsat Mail nebo SZ......než se zde domlouvat na x odpovědí :-))))) podsvětlení v profi podobě zabere min. půl dne práce jen tak pro představu ale za den jsem schopen to řešit celé......maxiky OII FL uplně normálně do vozu nedáš ale možnosti jsou......napiš mail je to nejlepší :-)))))

M.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...