Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

To je rychlost, panečku - člověk skoro sotva dojel domů a už vysí na fóru ;)

Martine, veřejně velký díky za profi přístup i práci. Vše v pořádku a vrním si blahem. Mám akorát problém, že mě tahla "ochutnávka vylepšení" navnadila na další anejradši bych teď jenom vylepšoval (dají se prodávat ledviny na Aukru? :P ).

Odkaz ke komentáři

Radku ZDRAVÍ máme jen jedno s tím bych si nezahrával !! :-))) vše ostatní se dá řešit vše bude neboj !:-)))) a děkuji pane....MRS.

PS já to věčinou dávám jednou za týden když jsem u kompu jinak se v týdnu nechytám po práci práce no znášto :-)))nedávám sem vše to by se tady jako už ted dost opakovalo ale ve fotáku je vše pro mou dokumentaci atd.......

Odkaz ke komentáři

OK, tak já to zase utnu, ať tu ledvinu nezačnete prodávat za mě (abych nebyl jednoho rána překvapenej :lool: ). Ne, vážně, jen jsem tím chtěl říct, že jsem chytnul "vylepšovací" slinu, ale to má asi každej tady, jinak bysme se tu neslejzali :palec:

Martine, neboj se, už jsem ti říkal, že to bude v klidu, postupně podle možností a taky s chladnou hlavou - jsou i důležitější věci :lool:

Kvido27: že by si Martin otevřel pobočku Home Creditu? :smich: to bych mu nemohl udělat.

Odkaz ke komentáři
OK, tak já to zase utnu, ať tu ledvinu nezačnete prodávat za mě (abych nebyl jednoho rána překvapenej :palec: ). Ne, vážně, jen jsem tím chtěl říct, že jsem chytnul "vylepšovací" slinu, ale to má asi každej tady, jinak bysme se tu neslejzali :palec:

Martine, neboj se, už jsem ti říkal, že to bude v klidu, postupně podle možností a taky s chladnou hlavou - jsou i důležitější věci :palec:

Kvido27: že by si Martin otevřel pobočku Home Creditu? :palec: to bych mu nemohl udělat.

Jo tak vylepšovací slinu, tu já mám taky, ale nějak došli chechtáky a zdroj těch chechtáků! Hledám momentálně jiný.....

Odkaz ke komentáři

Trochu z jiného soudku.....Včera jsem dodělával kamarádu na OI dešták kompletně se vším okno si namontoval sám jelikož toto umí a ostatní nechal na mě dal jsem mu i lampičku ze SUPAI vše zapojil OK....o to ale v podstatě nejde nemám ani fotky jsem zjistil jak jsem byl zděšen.......

Nějaký kutil co je jeho každodenní chleba montáže alarmů mu montoval alarm také dost složitý a s dalk.startem dokonce.... nebyl to magicar ale levnější kopie :-))))))a pánové nestačil jsem koukat takovou mega prasečinu jsem zatím nezažil.............takže asi tak ........Foto možná někdy dodám protože vůz neni daleko a kamarád každou chvilku něco chce :-)))))

M.

Odkaz ke komentáři

Tak ono, bohužel, stačí kouknout na některý fotky co tu s klukama máte s "profesionální prací" značkových servisů :palec: za značkový peníze prasečiny velkýho kalibru... ale když jim nestojíš za zadkem nebo si to po nich nerozebereš a nezkontroluješ (což většinu běžných smrtelníků nenapadne), tak nemáš moc šanci to zjistit...

Mišel, Octavinek: Copak, došlo vám sperma, že se chystáte na spermobanku? Tedy, vy máte ale divný chutě :)

Odkaz ke komentáři

JJ Radku bohužel běžný uživatel vůbec nepozná (ten řeší jen cenu) a když do auta nebude štourat nikdy to nezjistí pokud je jen uživatel ........ a právě třeba to může zjistit až na dovolené v Chorvatsku když se mu právě auto zastaví díky špatně (odfláknutě) namontovanému alarmu.......už jsem takové případy řešil naštěstí auta zbastlená uvázla jen zatím v čr.........ale je to síla........M.

Odkaz ke komentáři

Přesně, jak říkáš... ale naštěstí si už někteří uvědomují, že nejsou tak bohatí, aby si mohli kupovat levný věci (já vím, otřepaná fráze, ale bohužel pravdivá) - ale to neplatí o značkových servisech, kde by měl mít člověk pocit jistoty (je to přeci ZNAČKA a platím za to nehorázný peníze...), ale ty vaše fotky tady říkají o některých servisech něco jinýhp :)

Zrovna o tom Chorvatsku mi vyprávěl kolega v práci, že kvůli neodborně namontovanýmu alarmu tam po 2 dnech neodjeli s autem - což v zahraničí potěší...

Odkaz ke komentáři

Omlouvám se, že vstupuju do tématu. Ale pročítám tu každý nový příspěvek a když se tu bavíte o těch prasečinách v elektrice, někdy to může dopadnout tak, že se vybije baterka, nebo auto nechce nastartovat atd., což ještě jde, ale u nás na sídlišti v Praze se na 90% z podobné prasečiny na alarm stala z Octavie I 2008 TOUR ohořelá černá krabice. To je teprv následek odfláknuté práce. Nestačil jsem se divit, když jsem slyšel, co se tomu autu stalo...

Odkaz ke komentáři

Kjubas ano pane je to tak!!! bohužel lidi si toto vůbec neuvědomují......zase chápu lidi jak to mají poznat ....hogo fogo firma a dopadne to jak řikáš to je ten nejhorší případ.....

U Táty v práci na služebním novém passatu provrtali montážníci při instalaci HF topení výparník klima (to nepochopí nikdo).....a hustě se na to chtěli vykašlat ale bylo to celkem jasné kdo to provedl......když se to začlo řešit vyšlo najevo že firma měla více katastrof třeba u nějakého Forda kde je jednotka AIRBAGU v tunelu mezi sedačkama provrtali jednotku AIR když chtěli dát držák :-)))))........síla co...............

Odkaz ke komentáři

Prosimtě Radku vždyt víš že jsem v klidu a pohodě:-))))nemá problem se dohodnout na čem koliv a mě právě hřeje to že lidé jsou spokojeni!!!!!!!!! a to že bych tu pak chodil z nosem nahoru na to tu jsou jiní :-)))))))

Mám rád komfort sám tak proč to neoplácet prací třeba :-))))MRS.

Odkaz ke komentáři

Chjetjov a jeho nové pozor ne xenony ale projektory ....nechtěl upravovat tak zvolil toto vypadá to moc luxusně.....ted už je má na voze :-))

OII LaK na montáž nového panelu z Octavie facelift/SUP II s dekorem černá piano black panel............

PS moc pěkný vůz a na dílně zaparkoval s pěknýma najetýma KM.....33333km..........

post-242-1296378975_thumb.jpg

post-242-1296379374_thumb.jpg

post-242-1296379383_thumb.jpg

post-242-1296379391_thumb.jpg

post-242-1296379399_thumb.jpg

post-242-1296379407_thumb.jpg

post-242-1296379415_thumb.jpg

post-242-1296379423_thumb.jpg

post-242-1296379464_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři

JJ zas to bude tak trochu dovybaveno :-)))

Ted jedno vylepšení pro OII jedná se o dveřní plechy které jsou nanejtovány nemám problem je profi zanejtovat maxi nýty vybavení mám...:-)))

Ale zde úprava jak našeho vozu tak Kamarádova na MATICOVÉ NÝTY M6 a Krásné šrouby s integrovanou podložkou.....pro případnou demontáž rychlá operace bez poškození odvrtáváním následním luxováním atd atd...........stejně tak jako to měla první fabie I po FL už také bylo nýtováním....nechápu záměr.....

Na řadu přišla rychlá operace v naší RSII zadní kaslíček pro nápoje a popelníček.....ta předchozí verze žádný držák na nápoje.....chvilku tak bude tato verze než bude zadní výhřev a hodiny supII :-)))

post-242-1296392078_thumb.jpg

post-242-1296392279_thumb.jpg

post-242-1296392287_thumb.jpg

post-242-1296392295_thumb.jpg

post-242-1296392303_thumb.jpg

post-242-1296392309_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Trochu z jiného soudku.....Včera jsem dodělával kamarádu na OI dešták kompletně se vším okno si namontoval sám jelikož toto umí a ostatní nechal na mě dal jsem mu i lampičku ze SUPAI vše zapojil OK....o to ale v podstatě nejde nemám ani fotky jsem zjistil jak jsem byl zděšen.......

Nějaký kutil co je jeho každodenní chleba montáže alarmů mu montoval alarm také dost složitý a s dalk.startem dokonce.... nebyl to magicar ale levnější kopie :-))))))a pánové nestačil jsem koukat takovou mega prasečinu jsem zatím nezažil.............takže asi tak ........Foto možná někdy dodám protože vůz neni daleko a kamarád každou chvilku něco chce :-)))))

M.

jak zde již bylo psáno .. opravdu není se čemu divit .. ono totit ta prasečina na nás vypadne skoro pokaždé ,když je někde něco dodělávané . Tak zda bych mohl říci zde za sebe elekto montáž udělá pěkně opravdu jen pár lidí ,lidi co touhle prací žijí a je i velkým koníčkem a nědělá to jen pro peníze ,je preferována kvalita nad kvantitou .

Takovou práci pěkně odvedenou jsem viděl jen u martina ,u sebe (tou to prací se zabývám jen okrajově ,já spíš mechanické opravy) a pak ještě u pár lidí ale napočítal bych je max na jedné ruce .... :-))))

A ktomu to pánovi s alarmem ... no trochu si za to může sám .. tak příště si to snad rozmyslí .. na druhou stranu alarm má v autě už asi 4 roky a žádný problém nebyl a auto bylo v chorvatsku už několikrát tak snad mu to ještě vydrží nějaký ten pátek

JJ včera jak jsem zaparkoval to kleslo ještě na -14.5C dost síla..............

Octavia Scout pokračování nekonečného příběhu multimedialního vozu a jeho náročného majitele :-)))

:)

Cha cha jiřina už zase řádí .... joj 4x4 bych taky bral ... jen ten motor je takovej divnej ....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...