MartinRS Odesláno Leden 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2011 OII na domontáž .... tempomat a komplet nové páčky FL jak tempomat tak PC......... Maxidot new s kontrolkou na tempomat Kontrola Tlaku v pneu TMP...... kodování užitečného k výbavě...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 To je rychlost, panečku - člověk skoro sotva dojel domů a už vysí na fóru ;) Martine, veřejně velký díky za profi přístup i práci. Vše v pořádku a vrním si blahem. Mám akorát problém, že mě tahla "ochutnávka vylepšení" navnadila na další anejradši bych teď jenom vylepšoval (dají se prodávat ledviny na Aukru? :P ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Radku ZDRAVÍ máme jen jedno s tím bych si nezahrával !! :-))) vše ostatní se dá řešit vše bude neboj !:-)))) a děkuji pane....MRS. PS já to věčinou dávám jednou za týden když jsem u kompu jinak se v týdnu nechytám po práci práce no znášto :-)))nedávám sem vše to by se tady jako už ted dost opakovalo ale ve fotáku je vše pro mou dokumentaci atd....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 To by ta ledvina musela být za 750 tis. aby se mi to vyplatilo! :lool: :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 24, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 Nechte toho černej humor !!!!...........vše jde řešit jinak....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kvido27 Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 ....... Martin dává na sekeru :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 24, 2011 Sdílet Odesláno Leden 24, 2011 OK, tak já to zase utnu, ať tu ledvinu nezačnete prodávat za mě (abych nebyl jednoho rána překvapenej :lool: ). Ne, vážně, jen jsem tím chtěl říct, že jsem chytnul "vylepšovací" slinu, ale to má asi každej tady, jinak bysme se tu neslejzali Martine, neboj se, už jsem ti říkal, že to bude v klidu, postupně podle možností a taky s chladnou hlavou - jsou i důležitější věci :lool: Kvido27: že by si Martin otevřel pobočku Home Creditu? to bych mu nemohl udělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 OK, tak já to zase utnu, ať tu ledvinu nezačnete prodávat za mě (abych nebyl jednoho rána překvapenej ). Ne, vážně, jen jsem tím chtěl říct, že jsem chytnul "vylepšovací" slinu, ale to má asi každej tady, jinak bysme se tu neslejzali Martine, neboj se, už jsem ti říkal, že to bude v klidu, postupně podle možností a taky s chladnou hlavou - jsou i důležitější věci Kvido27: že by si Martin otevřel pobočku Home Creditu? to bych mu nemohl udělat. Jo tak vylepšovací slinu, tu já mám taky, ale nějak došli chechtáky a zdroj těch chechtáků! Hledám momentálně jiný..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 Nechte toho černej humor !!!!...........vše jde řešit jinak....... jasný kluci, vše jde řešit jinak - potřeba udělat nějakou banku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 jasný kluci, vše jde řešit jinak - potřeba udělat nějakou banku :) Tak kdy a kde?! :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Leden 25, 2011 Sdílet Odesláno Leden 25, 2011 teď mě nenapadá žádná adresa spermobanky člověče :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Trochu z jiného soudku.....Včera jsem dodělával kamarádu na OI dešták kompletně se vším okno si namontoval sám jelikož toto umí a ostatní nechal na mě dal jsem mu i lampičku ze SUPAI vše zapojil OK....o to ale v podstatě nejde nemám ani fotky jsem zjistil jak jsem byl zděšen....... Nějaký kutil co je jeho každodenní chleba montáže alarmů mu montoval alarm také dost složitý a s dalk.startem dokonce.... nebyl to magicar ale levnější kopie :-))))))a pánové nestačil jsem koukat takovou mega prasečinu jsem zatím nezažil.............takže asi tak ........Foto možná někdy dodám protože vůz neni daleko a kamarád každou chvilku něco chce :-))))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tak ono, bohužel, stačí kouknout na některý fotky co tu s klukama máte s "profesionální prací" značkových servisů za značkový peníze prasečiny velkýho kalibru... ale když jim nestojíš za zadkem nebo si to po nich nerozebereš a nezkontroluješ (což většinu běžných smrtelníků nenapadne), tak nemáš moc šanci to zjistit... Mišel, Octavinek: Copak, došlo vám sperma, že se chystáte na spermobanku? Tedy, vy máte ale divný chutě :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 JJ Radku bohužel běžný uživatel vůbec nepozná (ten řeší jen cenu) a když do auta nebude štourat nikdy to nezjistí pokud je jen uživatel ........ a právě třeba to může zjistit až na dovolené v Chorvatsku když se mu právě auto zastaví díky špatně (odfláknutě) namontovanému alarmu.......už jsem takové případy řešil naštěstí auta zbastlená uvázla jen zatím v čr.........ale je to síla........M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Přesně, jak říkáš... ale naštěstí si už někteří uvědomují, že nejsou tak bohatí, aby si mohli kupovat levný věci (já vím, otřepaná fráze, ale bohužel pravdivá) - ale to neplatí o značkových servisech, kde by měl mít člověk pocit jistoty (je to přeci ZNAČKA a platím za to nehorázný peníze...), ale ty vaše fotky tady říkají o některých servisech něco jinýhp :) Zrovna o tom Chorvatsku mi vyprávěl kolega v práci, že kvůli neodborně namontovanýmu alarmu tam po 2 dnech neodjeli s autem - což v zahraničí potěší... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kjubas Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Omlouvám se, že vstupuju do tématu. Ale pročítám tu každý nový příspěvek a když se tu bavíte o těch prasečinách v elektrice, někdy to může dopadnout tak, že se vybije baterka, nebo auto nechce nastartovat atd., což ještě jde, ale u nás na sídlišti v Praze se na 90% z podobné prasečiny na alarm stala z Octavie I 2008 TOUR ohořelá černá krabice. To je teprv následek odfláknuté práce. Nestačil jsem se divit, když jsem slyšel, co se tomu autu stalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Kjubas ano pane je to tak!!! bohužel lidi si toto vůbec neuvědomují......zase chápu lidi jak to mají poznat ....hogo fogo firma a dopadne to jak řikáš to je ten nejhorší případ..... U Táty v práci na služebním novém passatu provrtali montážníci při instalaci HF topení výparník klima (to nepochopí nikdo).....a hustě se na to chtěli vykašlat ale bylo to celkem jasné kdo to provedl......když se to začlo řešit vyšlo najevo že firma měla více katastrof třeba u nějakého Forda kde je jednotka AIRBAGU v tunelu mezi sedačkama provrtali jednotku AIR když chtěli dát držák :-)))))........síla co............... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 No to jsou věci, si pak člověk říká, kam jít aby mu to odborně namontovali, asi k tobě Martine co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 26, 2011 Sdílet Odesláno Leden 26, 2011 Tak ono to, že si radši zajedu k Martinovi do Prahy než to dával někam v Plzni, kde prostě nemám důvěru, mluví za vše (a zatím nemám důvod to dělat jinak) (Martine, nečti to, ať moc nezpychneš ;-) ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2011 Prosimtě Radku vždyt víš že jsem v klidu a pohodě:-))))nemá problem se dohodnout na čem koliv a mě právě hřeje to že lidé jsou spokojeni!!!!!!!!! a to že bych tu pak chodil z nosem nahoru na to tu jsou jiní :-))))))) Mám rád komfort sám tak proč to neoplácet prací třeba :-))))MRS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Leden 29, 2011 Sdílet Odesláno Leden 29, 2011 Martine, naprosto v pohodě, neboj se. Ale už tu zase nechám prostor ukázkám tvý dovednosti (a nebudu ti vycpávat tvý vlákno jalovými řečičkami) Jen tak dál, pane (neboj se, šetřim jako divej). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 (upraveno) Chjetjov a jeho nové pozor ne xenony ale projektory ....nechtěl upravovat tak zvolil toto vypadá to moc luxusně.....ted už je má na voze :-)) OII LaK na montáž nového panelu z Octavie facelift/SUP II s dekorem černá piano black panel............ PS moc pěkný vůz a na dílně zaparkoval s pěknýma najetýma KM.....33333km.......... Upraveno Leden 30, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Martine, Ty se zase činíš.... Závistivě přemýšlím, co bychom mohli dalšího vymyslet na mém koni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Ahoj Karle, neni problem cokoliv udělat....sice tam máš asi už vše ale něco se najde Tripling, PDC...... Včerejší pracovní jízda Zelenou octavií ......venku zima pěkná....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Jo Tripling je skvělý nápad, PDC se bráním, znáš mne :], ale třeba mne časem opravdu udoláš :] brrr včera zzzima, to můžu potvrdit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 JJ včera jak jsem zaparkoval to kleslo ještě na -14.5C dost síla.............. Octavia Scout pokračování nekonečného příběhu multimedialního vozu a jeho náročného majitele :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Tak tohle bude zase pěkná paráda, klobouk dolů jako vždy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 30, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 JJ zas to bude tak trochu dovybaveno :-))) Ted jedno vylepšení pro OII jedná se o dveřní plechy které jsou nanejtovány nemám problem je profi zanejtovat maxi nýty vybavení mám...:-))) Ale zde úprava jak našeho vozu tak Kamarádova na MATICOVÉ NÝTY M6 a Krásné šrouby s integrovanou podložkou.....pro případnou demontáž rychlá operace bez poškození odvrtáváním následním luxováním atd atd...........stejně tak jako to měla první fabie I po FL už také bylo nýtováním....nechápu záměr..... Na řadu přišla rychlá operace v naší RSII zadní kaslíček pro nápoje a popelníček.....ta předchozí verze žádný držák na nápoje.....chvilku tak bude tato verze než bude zadní výhřev a hodiny supII :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
madcore Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Co dodat, krásná práce pane :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
garny Odesláno Leden 30, 2011 Sdílet Odesláno Leden 30, 2011 Trochu z jiného soudku.....Včera jsem dodělával kamarádu na OI dešták kompletně se vším okno si namontoval sám jelikož toto umí a ostatní nechal na mě dal jsem mu i lampičku ze SUPAI vše zapojil OK....o to ale v podstatě nejde nemám ani fotky jsem zjistil jak jsem byl zděšen....... Nějaký kutil co je jeho každodenní chleba montáže alarmů mu montoval alarm také dost složitý a s dalk.startem dokonce.... nebyl to magicar ale levnější kopie :-))))))a pánové nestačil jsem koukat takovou mega prasečinu jsem zatím nezažil.............takže asi tak ........Foto možná někdy dodám protože vůz neni daleko a kamarád každou chvilku něco chce :-))))) M. jak zde již bylo psáno .. opravdu není se čemu divit .. ono totit ta prasečina na nás vypadne skoro pokaždé ,když je někde něco dodělávané . Tak zda bych mohl říci zde za sebe elekto montáž udělá pěkně opravdu jen pár lidí ,lidi co touhle prací žijí a je i velkým koníčkem a nědělá to jen pro peníze ,je preferována kvalita nad kvantitou . Takovou práci pěkně odvedenou jsem viděl jen u martina ,u sebe (tou to prací se zabývám jen okrajově ,já spíš mechanické opravy) a pak ještě u pár lidí ale napočítal bych je max na jedné ruce .... :-)))) A ktomu to pánovi s alarmem ... no trochu si za to může sám .. tak příště si to snad rozmyslí .. na druhou stranu alarm má v autě už asi 4 roky a žádný problém nebyl a auto bylo v chorvatsku už několikrát tak snad mu to ještě vydrží nějaký ten pátek JJ včera jak jsem zaparkoval to kleslo ještě na -14.5C dost síla.............. Octavia Scout pokračování nekonečného příběhu multimedialního vozu a jeho náročného majitele :-))) :) Cha cha jiřina už zase řádí .... joj 4x4 bych taky bral ... jen ten motor je takovej divnej .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.