kully Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 Zajimave je, ze to majiteli nevadilo a pripadalo mu to jako normalni prace a tak za to zaplatil ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hensel Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 (upraveno) Marťo když mám chvilku tak Ti tu Vaši TFSI šmíruju...sem si tuhle říkal, že vidím FL zrkadla..kdybys uměl ty starý namontit na OI tak bych je od tebe vzal ;-) ... jak to vypadá s tím jak jsem Ti psal sms? Upraveno Duben 29, 2011 uživatelem hensel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 (upraveno) JJ Klucí já věděl že to bude mít velký ohlas to PDC co montoval někdo....majitel vozu ho snad zná co řikal nějaký známý někoho :-))))) TFSI jj zrcátka gut a i ostatní věci hlavně to ted jede opravdu pekelně po upravě......hele SMS nevím jakou nic mě nepřišlo???? Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kajman Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 bych řekl, že teď už toho mistra vrútečka nikdo znát chtít nebude a hlavně chudák majitel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 27, 2011 Sdílet Odesláno Duben 27, 2011 a když nemáš šrouby tak tam dej hřebíky, no a když nemáš ani hřebíky tak tam vraž něco jinýho Já bych tam vrazil nejt a nechal to bejt. :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 bych řekl, že teď už toho mistra vrútečka nikdo znát chtít nebude a hlavně chudák majitel To je jasny,to delali ty borci..No ty.... Šroubek a Vroubek! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Já bych spíš řekl PAT(la) a MAT(la) aneb jak by řekl kolega dělala to Firma Mrvil Kurvil a syn. :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Duben 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 (upraveno) Bohužel dnes chce dělat každý všechno jenom aby to náhodou neudělal někdo jiný a odbornost zůstává opodál protože většinou tomu ty lidi ale vůbec nerozuměj a ještě jsou namachrovaný jak nevim co :-))))))a pak jen koukají ......nic otočme list.....:-) M. Upraveno Květen 1, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 28, 2011 Sdílet Odesláno Duben 28, 2011 Nějaké nové fotečky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Duben 29, 2011 Sdílet Odesláno Duben 29, 2011 vruty u cidel jsou ovsem prisny :) je to poradne zajisteny proti odpadnuti :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 JJ Vitto je to peklo parkováky asi opravdu nejvíc ....:-)))) Zde OII FL na parkováky bohužel jsem nepoužil novou technologii "šroubek" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 moc hezký, šikula i bez vrutíků :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Ahoj Jardo, JJ zde jsem chtěl dát vruty ale majitel také nechtěl......:-)) OIIRS FL na PDC P+Z....a nějaké to zabezpečení... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 nj, ale když jim to odpadne, tak můžeš očekávat reklamaci.. ty vruty jsou přece jen bezpečnější.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 no to se divím, že nechtěl vrutíky, ty zlatý by na žlutou barvu byly vynikající, hmm zabezpečení budu muset taky řešit, safra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 3, 2011 Sdílet Odesláno Květen 3, 2011 Jo Martine, vruty dokonalý :-) přemýšlím, že tak dodatečně zajistím i svoje čidla - co kdyby náhodou chtěla odpadnout? jar_da: o zabezpečení mi ani nemluv. Taky patřím do skupiny neponaučitelných, kteří nejdřív vymýšlejí co v autě vylepšit a teprve potom zajišťujou (bohužel, někteří to nestihnou a nemají už potom co zajišťovat). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Květen 5, 2011 Sdílet Odesláno Květen 5, 2011 Martine, nevím jestli se to tu už neřešilo, ale jak jsme spolu vymýšleli k čemu je ten poslední čudlík na středovém panelu OII, tak dneska jsem na iDnesu našel odpověď: LPG 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 (upraveno) Ahoj pane :-))) no prima záslepka využita :-)))) Zde jedna fotka trochu moc přehnané ne ??? Upraveno Květen 6, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 (upraveno) Ahoj pane :-))) no prima zýslepka využita :-)))) Zde jedna fotka trochu moc přehnané ne ??? Jéé toho jsem potkal minulý týden....někde v Praze na okruhu .....brutál!! Upraveno Květen 6, 2011 uživatelem Octavinek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 v Dubaji by mne to asi nepřekvapilo ale v naší zeměpisné šířce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Ahoj pane :-))) no prima zýslepka využita :-)))) Zde jedna fotka trochu moc přehnané ne ??? Ja ho potkal minulej tejden na brevnove.. Mazec jako.. Ale prijde mi,ze na fotkach se to zrcadli vic,nez v realu..Ale extravaganza to je,to jako jo.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Květen 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 (upraveno) JJ je to takové jiné prostě :-))) a je to potaženo folií :-)))) PS a Karle navečer u nás jo!!! to budeš koukat tedy doufám :-)))))Mrs. Upraveno Květen 6, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Květen 6, 2011 Sdílet Odesláno Květen 6, 2011 Martine, nevím jestli se to tu už neřešilo, ale jak jsme spolu vymýšleli k čemu je ten poslední čudlík na středovém panelu OII, tak dneska jsem na iDnesu našel odpověď: LPG :D No existuje aj ďalšie tlačítko namiesto tej záslepky :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 A neexistuje neco pro otevirani garaze? Napada mne pouze to P jako parking. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 No existuje aj ďalšie tlačítko namiesto tej záslepky :D :lool: informace k servisu? :o co je to za divocinu? jako otevirani vrat bych si tam klidne nechal dodelat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 No existuje aj ďalšie tlačítko namiesto tej záslepky Co je toto za tlacitko ? V Etce nic takoveho neni. Jsou tam pouze: ASR ESP Parkovaci asisent TPM LPG Tlacitko pro provoz START-STOP Kontrolka Airbagu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Já zas viděl tohle: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Květen 7, 2011 Sdílet Odesláno Květen 7, 2011 Já zas viděl tohle: :lool: ---------- Martine, šlo by to dolělat i do O1 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TOMCAT Odesláno Květen 8, 2011 Sdílet Odesláno Květen 8, 2011 Ten kľúč je niečo s GPS. Je to novinka od škodovky. http://www.skoda-auto.sk/akcie/?skoda_sat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.