MartinRS Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj Všem po delší době :-) nebyl čas mrknout na forum z důvodu pracovního vytížení....... Jedna Octavia I na zabezpečení a dálk.start a všechny tyto vymoženosti a při té oprava kde čeho v elektroinstalaci od konektorů nefunkčních světel a tažného atd.....typické auto opravené po nehodě hodně prasácky !!!!!!!!! no koment......klasika...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Jedna OII FL TSI na specialní upravy....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 provedené 1* ... když vidím jak je to v některých jiných autech nabastlené, to se chce zvracet....... o taxicích ani nemluvě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 JJ je to boj jak lidi na to prděj......zde jedna OII na opravu tažného viz popsané na fotce.........jen jsem odendal plast a koukal.....:-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Prosinec 16, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Martine, prosimtě, jak vycvaknu konektor OBD II? nějak se mi to nedařilo, a nechtěl jsem to moc páčit... už tak se mi zdá, že tam má lehce vůli.. :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 16, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2010 Ahoj pane,zezadu jsou 3x pacičky stačí šroubováček.....:-)))) Nový mazel v rodině OIIRS TFSI :-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 no to mě poser na holý záda, je krásná!! :( Co ted bude s tvým kočárem, vyšleš ho do světa? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Jediná rozumná volba motoru.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 (upraveno) Ahoj pánové a dámy :-))) Nemusíte se bát zelená OI je stále doma a doma zůstane!!!!!!!!!!!!s RSII COMBI bude jezdit žena i já někdy:-)))) jinak děkuji..... PS na předku jsme nechali slakovat přední mřížky všechny včetně masky (moc pěkně to vypadá) tak proto tam není znáček ale půjde zpět....ještě udělám nějaký ten servis filtry atd a bude to pak to lépe s ženou nafotíme toto bylo opravdu narychlo......MRS. Co je opravdu hodně přijemné je zvuk motor výfuk :-))).....docela povedené..... Upraveno Prosinec 17, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Vidíš, toho znaku jsem si ani nevšiml, každopádně je to pecka, jsem zvědavej, jak bude vypadat na světle ten předek...! :lool: Dobrej byl dovětek za větou : s tím bude jezdit žena I JÁ NĚKDY :) ahá, no mě už ukápla slina na zelenou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 17, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 JJ :-)) Zelená je Srdeční záležitost s tím jednou budu mít velký problem ale vše stárne a hlavně čas letí dál........MRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rob Odesláno Prosinec 17, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 17, 2010 Hmm, Martine fešáckej kombík :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Jedna OII FL TSI na specialní upravy....... to bylo soukromé nebo pro PČR? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
matty7 Odesláno Prosinec 18, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj pane,zezadu jsou 3x pacičky stačí šroubováček.....:-)))) Nový mazel v rodině OIIRS TFSI :-)))) tak ať dobře slouží nový mazel :-) Marťas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2010 Ahoj všem :-))) Rob jj děkuji snad ženě bude sloužit :-)))) nějaké ty upravy už jsou na voze to jsem nevydržel a něco budu dělat jak to půjde časově ale ted přes svátky to poladím to jsem si řekl že si vemu dovču a udělám resty kovářova k.......:-))))) VSemi pane tak uplně PČR ne ale zde to nejde.....osobně..... Matty7 myslím že bude pane už jsem s tím na převozkách najedil cca 200km a luxus......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Janko Odesláno Prosinec 19, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2010 Zdar Marťas, koukám zase posun o něco dál.....konečně také combi a ještě černé paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 (upraveno) Ahoj Honzo jj děkujem :-)) MAIDEN kárka TOURKA 09 na zabezpečení alarm atd.....plus Maxidot a dovolil jsem si aspon zalepit prořízlé tlumení dveří aby majitel měl sucho ve voze někdo to prostě prořízl a nechal to být..... MRS. Upraveno Prosinec 20, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 RSII na sebe nedala čekat :-))) a prošla tuněním :-))))) Montáž Bluetooth HF orig,MF volant FL,páčky FL at to ladí :-))),zadní lampy FL,led parkovačky a led spz,no a v neposlední řadě komplet zabezpečení....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Jaké led parkovačky? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 Ahoj Doli JJ pěkně svítěj nafotím až u toho budu...je to bomba mohu dodat a namontovat ...:-))M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doli Odesláno Prosinec 20, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2010 A jaké jsou to ledky? Je to řešený montáží odporů? Např. od V-leds? Já měl ledky od v-leds (1000 Kč), které měly výkon jako žárovky, takže nebylo nutné použít odpory. Ale po cca 1,5 roce jedna odešla, takže jsou tam zpět žárovky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2010 Zdendo až bude čas vyfotím ti je :-))) jedná se o dost precizní LED a neni potřeba žádných odporů a podobně....mají to v sobě......kdyžtak SZ...děkuji....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Prosinec 22, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj Martine, tak Octavie 1.8 T je díky tobě pryč z domu a doma je 1.9 TDI 81 kW stejný rok 1999. Tak se pak přijedu ukázat...bude to chtít pár zásahů tvých šikovných ručiček....připojení výhřevu sedaček a airbagů sedaček....na sedačky které jsem pořídil....pak se nahlásím na servis... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2010 Ahoj Petře tak to je super jj drobné opravy to se musí mám rád věci v pořádku někdo by to vůbec neřešil když to prodává ale my to máme jinak :-))))tak at slouží new car a jaká barva také zeleň ??? :-)))))když stejný ročník :-)))))))M. jj cokoliv neni problem jen prosím až v novém roce ted už vše obsazeno a hlavně přes svátky jsem si konečně udělal prostor volna rodina mě zná z fotografie a celkově si člověk musí odpočinout :-))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Prosinec 24, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 Ano ano, opět zeleň, neboj volno si užij v klidu...to je otázka výhledu dopředu s tím zapojením....pak se domluvíme...tak Hezké Vánoce a Šťastný Nový rok 2011! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Prosinec 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2010 (upraveno) Přeji Všem krásné Vánoce a Štastný Nový Rok 2011 a těším se na další spolupráce v OC :-))) MRS Upraveno Prosinec 24, 2010 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 (upraveno) Ahoj Všem v Novém Roce....vše nej přeje MRS. Tak RSII dostala zase nějaké upravy.... Nové přední brzdy stříbrný popelník tedy verze z nekuřáckého paketu a rámeček kolem řadičky.... Spínač varovek z FL.... Upraveno Leden 1, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 (upraveno) RSII na cestách...... Upraveno Leden 1, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Leden 1, 2011 Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Jsi se nemohl zastavit, když jsi byl za barákem!? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Leden 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2011 Ahoj Petře vím si hodný děkuji:-))) ale přeci nebudu otravovat lidi na nový rok :-)))))jsme si s ženou udělali výlet nakrmili zvěř a medvěda jezdíme tam často když je čas.....:-)))dnes tam pěkně foukalo sice teploty okolo 0 ale masakr ....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.