Přejít na obsah

AUTOELEKTRIKA MartinRS

Doporučené příspěvky

Octavia Scout pokračování nekonečného příběhu multimedialního vozu a jeho náročného majitele :-)))

Osvetleni ovladacu ofuku jsi dodelaval ty ? Co jsem cetl jinde, tak ten bily plast neni moc pruhledny a svetlo prostupuje malo. Delal jsi nejake upravy nebo tam jenom hodil ledky ?

Na řadu přišla rychlá operace v naší RSII zadní kaslíček pro nápoje a popelníček.....ta předchozí verze žádný držák na nápoje.....chvilku tak bude tato verze než bude zadní výhřev a hodiny supII :-)))

Zitra jdu pozjistovat ceny dilu tech hodin, tak jsem zvedav. Doufam, ze to pujde udelat tak jak jsem ti psal ikdyz s tim bude hodne prace

Odkaz ke komentáři

Chjetjov....Tak to je super že to Vojto má aspon efekt a prostě to funguje ono je také důležité že jsou v top stavu a nejsou zašlé atd....

Podsvětlené kličky.....jj vždyt na voze dělám koplet VŠE....to bych to tu nedával kdyby to nebyla má práce na voze je uplně vše ode mne co se týče dodělávek v elktroinstalaci vůz nebyl zrovna vybaven i když holota to také nebyla tak uplně orig xenony klimatronic a 2x el okna výhřev ted po dodělání full vybavení vše co šlo plus ty různé hovadinky navíc monitory LCD do operek DVB-T a jiné......kličky celkové podsvětlení ,maxidot atd....HF no prostě mnoho také to nebylo hned práce na déle...............

hodiny jsem si také objednal s výhřevem tak uvidíme jak to dopadne

HID nevím mám na to svůj názor....měli jsme to doma v jednom autě a uplně že bych s toho byl nadčen to ne ale tam zase se nikdy nedávali a bylo to starší vozidlo.....po vlastní zkušenosti bych to asi nedával už..........také sám to nikomu nemontuji jedině orig k vozu...........

Alarmy a cokoliv na co narazíme při montážích je fakt jak už se opakuji po Xté je síla ano paráda někdo ušetří na začátku a pak ve finále zaplatí daleko více v opravách...než kdyby to nechal někde udělat pořádně.......!!

M.

Odkaz ke komentáři

Xenony fakt snad jen s optikou origo....viděl jsem to namontované třeba na OI komplet optika a xenon s nějaké audi a zodpovědně nastavené a OK.....ale jestli se vyplatí složitě upravovat a riskovat než holt něco dát víc a mít to origo a být bez problémů jak STK tak následné opravy a pak co s tím když budu mít atyp??...M.

Odkaz ke komentáři

Ahoj Martine, prosim tě mám takovej dotaz...Nevim jestli se to tu resilo nebo ne, jestli ano odkaž me nekam. No ted k té mé věci, předělávám interier octavie a ted budu dávat na predface rv99 na facelift. No a chci řešit ty světylka ve dveřích aby to svítilo pri nastupovaní a vystupování... rěšil to někdo?? No asi by to bylo nejlepsi napojit od stropni lampicky že?Jestli ano bude to svítit tak ze pokud nastupuji pouze u ridice, tak bude svitit pouze ridicova nebo obe naráz??? Nebo je tu nekde celé téma tohoto problemu??? Vcera jsem to nemohl nikde najit...Tak dekuji za odpoved....Ch.

Odkaz ke komentáři
Ahoj Martine, prosim tě mám takovej dotaz...Nevim jestli se to tu resilo nebo ne, jestli ano odkaž me nekam. No ted k té mé věci, předělávám interier octavie a ted budu dávat na predface rv99 na facelift. No a chci řešit ty světylka ve dveřích aby to svítilo pri nastupovaní a vystupování... rěšil to někdo?? No asi by to bylo nejlepsi napojit od stropni lampicky že?Jestli ano bude to svítit tak ze pokud nastupuji pouze u ridice, tak bude svitit pouze ridicova nebo obe naráz??? Nebo je tu nekde celé téma tohoto problemu??? Vcera jsem to nemohl nikde najit...Tak dekuji za odpoved....Ch.

Někde to tu je, nebo na skodahome.cz se to možná už v minulosti řešilo, ale Martin Ti určitě odpoví, že se to napojuje přímo někde do palubky a néé na světýlko....to jsme u těch čuňačin, jak se to nemá dělat...mimochodem, taky mě to napadlo takto napojit...jo a svítí obě....když se otevřou jedny dveře aspoň si to myslím....

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři

Choseman........Ahoj dělal jsem to už mnohokrát.......jeden vodič se zapojuje na spínač je to spínané mínusem.....a druhý bohužel vede ke komfortu +12V takže prokabelovat přes průchodku a konektory jeto vodič 1jištěný a za 2 který usne aby když si necháž otevřené dvěře aby nedošlo na KO baterku :-)))))))))))

Včera dorazila jedna OCTAVIA II FACELIFT uplná holoha snad jen klima manual a výhřev zadního okna no a odjížděl s palubním PC TEMPOMATEM CORNELEM a dalším funkčním vybavením bylo super jak auto najedou jakoby ožilo :-))))))))MRS.

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
Choseman........Ahoj dělal jsem to už mnohokrát.......jeden vodič se zapojuje na spínač je to spínané mínusem.....a druhý bohužel vede ke komfortu +12V takže prokabelovat přes průchodku a konektory jeto vodič 1jištěný a za 2 který usne aby když si necháž otevřené dvěře nedošlo na KO baterku :-)))))))))))

Včera dorazila jedna OCTAVIA II FACELIFT uplná holoha snad jen klima manual a výhřev zadního okna no a odjížděl s palubním PC TEMPOMATEM CORNELEM a dalším funkčním vybavením bylo super jak auto najedou jakoby ožilo :-))))))))MRS.

Martine...kolikrát mi přijde, jestli ty nejsi kouzelník.... :P i když do kouzelného dědečka máš ještě daleko....

Upraveno uživatelem Octavinek
Odkaz ke komentáři
Choseman........Ahoj dělal jsem to už mnohokrát.......jeden vodič se zapojuje na spínač je to spínané mínusem.....a druhý bohužel vede ke komfortu +12V takže prokabelovat přes průchodku a konektory jeto vodič 1jištěný a za 2 který usne aby když si necháž otevřené dvěře aby nedošlo na KO baterku :-)))))))))))

Kamos mi tam instaloval tempomat tak mu reknu a snad to spolu dame do kupy...DIk moc a kdyz by byl nejakej problem ozvu se ti....zatim diky

Odkaz ke komentáři
Takže to mám chápat tak že když se neozveš tak dobrý a když se ozveš tak to nechodí a rozdělané to budu muset zprovoznit :-))))))))))))))) jo to často lidi dělaj :-)))))))

PS kdyby si to chtěl namontovat se vším bez starostí tak napsat SZ.........

Heh ne ne snad to zvladnem, jeste jestli te muzu otravovat.. u ty řídící jednotky konfortu nahodou neviš konkretne kterej to je pin?? Díky

Odkaz ke komentáři

Pro info použít SZ jak jsem psal.......u komfortu je to červeno černý vodič......

Montáž BOLERA do OII před faceliftem......

PS Kdyby někdo měl zájem mohu Bolera dodat a namontovat se vším potřebným pro správný chod........MRS.

post-242-1296849981_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MartinRS
Odkaz ke komentáři
Pro info použít SZ jak jsem psal.......u komfortu je to červeno černý vodič......

Montáž BOLERA do OII před faceliftem......

PS Kdyby někdo měl zájem mohu Bolera dodat a namontovat se vším potřebným pro správný chod........MRS.

Děkuji za rady zvladl jsem to uplne sam, sice jsem musel opravit mikrospinac v zamku, ale ted vse funguje jak má....parada diky moc

Odkaz ke komentáři

Choseman...tak hlavně že vše chodí......na zámku spínače nedělám z důvodu toho že vždy zámek má něco naběháno a pro spolehlivost dávám nové origo.......:-))))

Dushky888.....Děkuji pane vzdálenost není vždy překážkou......byli za mnou kluci i od Madarských hranic ze Slovenska a podobné vzdálenosti!!!!!!

Mrs.

Odkaz ke komentáři

Lukáši vždyt já také děkuji a jsem rád ,že je spokojenost na všech stranách :-))

Zde zalepení dveří u OI tak jak to má být a né tak potrhané jak se to ke mne dostalo....:-)))) připadám si někdy jak na poslední štaci auto se pokoušel už někdo opravit :-))) zdánlivě banalita nešel centrál dveří...ale mechanici měnili vše možné a nic tak jsem se stím musel potrápit já :-))))zde už zalepeno a vše v pořádku.....MRS.

post-242-1297675618_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...