Rolbař Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 je to originální folie do dveří, jde koupit kdekoliv ve škodovce, dává se do OI od MR03 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) Petře jak už píše Jarda je to origo díl ve škodě cca 250kč mnoho lidí tam právě nemá ani ten igelit (známka že se v tom vrtal odborník)co se dával předtím v zadu je origo jen igelit vždy......no a pak když tato věc neni krásně teče do vozu :-)))) Zde jedna Octavia I na různé dodělávky od výměn žárovek v xenon lampách,zabezpečení,vytlumení předních dveří,podložky repro předek zadek,polepení sloupků atd..... PS Octavia je jedna z největších leštěnek co jsem potkal majitel má vždy luxusně naklizeno!!!MRS. Přední a zadní folie trhlé od foliomanů.....netrápilo je to aspon zalepit.....u předku to nevadilo ty se předělali celé ale zadky jsem musel rozebrat a zalepit aby do vozu neteklo je to už po několikáté......ach joooo Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Tak naklizeno má opravdu pěkně, budu se snažit se mu vyrovnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ahoj Karle jj naživo pane je to pecka prostě má čas se o vůz postarat :-)))) Jedna FRS I na zabezpečení ...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 nj s časem je to u mne horší... občas nemám čas ani natankovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Zde odpolední Rodinný výlet a včerejší dovádění u kamaráda na čtyřkolce nikdy jsem na tom nejezdil a pánové mohu říci bomba adrenalin :-)))) Otevřená 800 stovka jede opravdu pekelně les neles pole nepole :-))))))Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ahoj Martine, na kolik vyjde takový alarm i s montáží, začínám o něčem takovém přemýšlet do Golfíka. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) Ahoj Pane neni problem prosím napiš SZ /mail.......děkuji M. PS zabezpečení určitě udělat než bude katastrofa ......protože co se ted děje je mazec......řikám to všem nejdřív zabezpečení potom doplnky atd.......!!! Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 musím potvrdit Martinova slova, já než jsem to pochopil, musel jsem o jedno přijít... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 14, 2011 Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 Ahoj Karle jj naživo pane je to pecka prostě má čas se o vůz postarat :-)))) Jedna FRS I na zabezpečení ...... Áááá Honzzyk přijel na zabezpečení.....s ním kujeme právě pikle na změnu podsvícení.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 14, 2011 (upraveno) JJ Karel Neo Moucha Vám vlastně může vyprávět bohužel smutný příběh.......tam to ovšem bylo asi jasné a měl v tom prsty zřejmě prodejce.... JJ Honza to jsem mohl tušit že se znáte je to tvůj kraj:-))) taky dobrej řízek :-)))) MRS Upraveno Únor 14, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Octavia SCOUT pokračování konečně už u mne......montáž ALARMU magicar s dalk.startem full zapojení :-))),podsvětlení kompletní White/red,montáž podsvětlení 4x prostoru nohou,montáž MF volantu a jeho plné zprovoznění s Columbusem.....Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavinek Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Až na ty kryty zrcátek supr! Pěkná práce musím říct! Taky bych si ho nechal líbit! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 (upraveno) JJ kryty majitel usoudil že půjdou dolů přišel na to hned že to přehnal :-))))na autě byla spousta práce v dodělávkách ted už majitel jezdí a je spokojen a za čas přijde poslední fáze a to dodělat ty monitory do opěrek 2xLCD 7" a DVB-T tuner........prostě zase další kousek nabušen elektronikou :-))))) M. Upraveno Únor 21, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 origo dvb-t tuner? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 DVB-T nekoncern ale velice kvalitní 2x tuner s patřičnýma modulama pro připojení k navi.....montoval jsem ho už mnohokrát a příjem velice kvalitní bohužel sám nemám srovnání ale kamarád měl origo a dnes ho nemá......a má jiný.....praxí odzkoušen a odladěné anteny to je dost základ....na tuneru nešetřit jdou koupit i poměrně za směšný peníz ale použití jen na stojícím voze a dostatečně silným signálem......M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Únor 21, 2011 Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 originál hraje hodně solidně, přepíná i mezi analog a digi (pokud je stanice podepsaná) a ten komfort ovládání nic nepřekoná, jen klikáš na navi nebo MFV, jen škoda, že nechytá digitální radia v DE a pokud je odblok, tak maká i za jízdy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 21, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2011 Jj Jardo, to ovládání je beze sporu nejlepší orig tunerem ale jak jsem psal kamarad ho měl a vyhodil také nevím proč nadával na to kudy chodil )))).ja namontuji na naši rs také asi dvoutunerovou asuku maka fakt luxusně Mrs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Petře jak už píše Jarda je to origo díl ve škodě cca 250kč mnoho lidí tam právě nemá ani ten igelit (známka že se v tom vrtal odborník)co se dával předtím v zadu je origo jen igelit vždy......no a pak když tato věc neni krásně teče do vozu :-)))) Zde jedna Octavia I na různé dodělávky od výměn žárovek v xenon lampách,zabezpečení,vytlumení předních dveří,podložky repro předek zadek,polepení sloupků atd..... PS Octavia je jedna z největších leštěnek co jsem potkal majitel má vždy luxusně naklizeno!!!MRS. Přední a zadní folie trhlé od foliomanů.....netrápilo je to aspon zalepit.....u předku to nevadilo ty se předělali celé ale zadky jsem musel rozebrat a zalepit aby do vozu neteklo je to už po několikáté......ach joooo Martas,vis kdo delal ty folie? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 22, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Martas bohužel vím :-)))))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MAIDEN Odesláno Únor 22, 2011 Sdílet Odesláno Únor 22, 2011 Marťasové,nejsou to ty co myslim já? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2011 (upraveno) JJ pánové toto je tak řešit někde osobně i když MAIDEN má hodně blbou zkušenost navíc dolámané komplet plasty na dveřích (ale co bych se dotoho motal on sám by to mohl popsat celé!!!!!)...........a ten to asi odnesl nejvíc dle toho co bylo u mne......Mrs. Upraveno Únor 23, 2011 uživatelem MartinRS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Únor 24, 2011 Sdílet Odesláno Únor 24, 2011 Marťasové,nejsou to ty co myslim já? A "doufam" ze ne ty co myslim ja? :-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 Tak konečně naše RSII dostala podsvětlení komplet Bílé .....foto rychlé mobilem na živo je to LUXUS :-))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neo Moucha Odesláno Únor 28, 2011 Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 :) jako vždy Martine :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Únor 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2011 JJ Karle děkuji :-)) neni problem pro kohokoliv udělat a barvy dle prání cokoliv prokonzultovat jaké jsou možnosti atd :-))))) Mrs. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Tak konečně naše RSII dostala podsvětlení komplet Bílé .....foto rychlé mobilem na živo je to LUXUS :-))) Ahoj martine mam OII RS a chtěl bych taky bile podsvícení moc se mi to líbí akorad jak to zrealizovat jsem z Ostravy, jj a líbí se mi maxidot facelift RS, pasuje do mé OII nebo je jen pro facelift. jsem slyšel že pry face má jinou elektřinu. Díky za tvůj čas :D) http://www.svspraha.cz/svspraha/eshop/44-1...elift-RS-Diesel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MartinRS Odesláno Březen 1, 2011 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Ahoj Nejlépe je napsat Mail nebo SZ......než se zde domlouvat na x odpovědí :-))))) podsvětlení v profi podobě zabere min. půl dne práce jen tak pro představu ale za den jsem schopen to řešit celé......maxiky OII FL uplně normálně do vozu nedáš ale možnosti jsou......napiš mail je to nejlepší :-))))) M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 (upraveno) Tak konečně naše RSII dostala podsvětlení komplet Bílé .....foto rychlé mobilem na živo je to LUXUS :-))) Paradni práce PANE Upraveno Březen 1, 2011 uživatelem Dakie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Campus Odesláno Březen 1, 2011 Sdílet Odesláno Březen 1, 2011 Jo, Martine, opět velkoparáda - o bílém podsvětlení taky přemýšlím... takže to tady aspoň vidím naživo (i s tím rádiem, z toho jsem měl strach jak to bude v bílém vypadat - a je to naprosto OK) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.