Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

I když jsem spíš s*áč a pošlu někoho někam, ale zkusil jsem to slušnou formou, třeba se to povede a dotyční pochopí (čemuž opravdu ale vůbec nevěřím, byli tady jiní které by měli pochopit). A podpis už jsem tuhle formu tady psal a přidal jsem "inzerci" protože lidi slyší na "zadarmo a daruji".

Odkaz ke komentáři
Je tak schizofrenní že založil téma "Hospodský pokec OC" a pro jistotu to hned zamkl. Tak mé téma ani po druhé do rána nevydrželo, tak jsem ho tam dal po třetí a dal jsem na něj "Copyrigh" kde bez mého souhlasu nesmí nic :) Kde všichni jsou???

Já jsem do toho tématu taky přispíval a napsal jsem že jsem zvědavej jak dlouho toto téma vydrží než ho někdo smázne...do rána to bylo pryč :huh:

Odkaz ke komentáři

Tak to smazal Olinek bez vyjádření, napsal jsem mu E-mailem odvolání souhlasu se zveřejním mých příspěvků se žádostí o odstranění všeho co jsem vyplodil.

Rovněž mi zakázal postování, přihlásit se můžu, ale cokoliv vytvořím a odešlu tak se to nezveřejní je vidět že pan Libor Olič olin@skoda-fabia-club.cz absolutně nezvládá a měl by navštívit psychiatra. Jako nemocného člověka ho už nechám, pokud splní můj požadavek.

Odkaz ke komentáři

A co to má znamenat ten Hospodský pokec OC?

Já tuhle větu nechápu: Hospodský pokec a jiné i na foru OC .

Co tím chtěl básních říci? Že máme kecat na OC nebo co?

Ty statistiky jsou zajímavé. Jak jsem předpokládat. skodahome.cz má mizivou návštěvnost a návštěvnost má fórum.

Nechápu, že má tolik inzerentů na skodahome.cz a za takový pálky. :)

Odkaz ke komentáři

chlapci nezapominejte ze vase aktivita jako modu se da krasne monitorovat :palec: jedine ze by tam krysa nacpal jeste odkaz at jako vsichni vedi kde to je :palec:

olin si asi mysli ze timhle vlastne udela vstricnej krok nebo co :( nevim, cekal jsem jeste nejakou ICQ hlasku ale asi jak ho mam v neviditelnejch tak mam klid :(

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...