Giancarlo Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 tak to SH tak to je teda riadny úlet :) , totálna katastrofa, ešte že existuje OC forum :lool: Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 no češtinu jsem si tam hodil, ale jestli někdo nebude vědět jak, tak to bude hodně špatně ovladatelné :P nechápu proč musím čučet na začátku na fotogalerii, která mě celkem nezajímá a nedá se vypnout :lool: no je to takové...ne z Fabie na Superba jak rozhlašovali, ale z Fabie I na Fabii II :) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 22, 2010 Sdílet Odesláno Únor 22, 2010 je to moc nacancany si myslim :lool: Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 tak do zoo napisu, to se muze stat, hlavne aby dali dobre logo na desticku ke zviratum :) na certifikatu je to dobre Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 no je to takové...ne z Fabie na Superba jak rozhlašovali, ale z Fabie I na Fabii II ;) ... taky mě to nijak neuchvátilo a nic tak pokrokovýho jak tvrdili v tom nevidím, spíš bych řekl z Fabie I na Fabii I Face Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Mne to skôr príde ako z FI na feldu Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 Jako ten systém mi nepřijde špatný. Je tam pár vychytávek. Největší problém je ten debilní skin, a že to nedoladili. Prostě to pustili do světa tak jak to stáhli. Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 v tydnu se pujdu podivat na tu nasi lamu Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 poriadne to skontroluj, či netrpí hladom a má všeto all inclusive ako sa na člena OC patrí Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Únor 27, 2010 Sdílet Odesláno Únor 27, 2010 MEGA LOL prisli mi mailom nove pravidla , no skoro mi cvrklo od smiechu , pekne zacali obmedzovaat ludi :D :P ;) ;) Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 jj co dodat kokoti. Podpis už nesmí obsahovat žádný odkaz. Počet inzerátů je omezen maximálně na DESET ve všech sekcích! ;) Další za prašule ;) To je nechutné. Vytvořte nám fórum, zaplaťte členství a my vám to pak všechno zoplatníme. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 dorazila krize a Olin nemá co bagrovat, jo je to o kšeftě, bohužel v pozici za lajnou slušnosti a kamarádství Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 To je nechutné. Vytvořte nám fórum, zaplaťte členství a my vám to pak všechno zpoplatníme. ... ještě že máme tohle fórum a jak to tak vypadá, tak další členové se jen pohrnou a na "škoda houmles" už to chcípne úplně ... Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 MEGA LOL prisli mi mailom nove pravidla , no skoro mi cvrklo od smiechu , pekne zacali obmedzovaat ludi Taky jsem na to koukal jako puk, je potřeba tam udělat reklamu a přetáhnout ty co za to stojí sem. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 na ŠH je hodně Fábek a Roomsterů, to půjde těžko, už jen z principu "nemám Octu, ale jen Fábku" Odkaz ke komentáři
160R Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Kto vie, čo by stál reklamný banner OctaviaClub.cz umiestnený na úvodnej stránke ŠH Pretiahnuť sem ľudí z ŠH by nemal byť problém, ale treba im aj niečo ponúknuť. A tu je trocha problém, bude tu treba vytvoriť určitú "knowledge base" aby tu ľudia našli informácie, ktoré hľadajú. Pritom sú to ľudia, čo o OI/OII vedia takmer všetko, no tieto informácie si nechávajú pre seba. Stačí sa pozrieť na niektoré otvorené otázky v OI/OII diskusiách Je fajn, že je tu Hospoda s desaťtisícami príspevkov, že sú to hospody jednotlivých regiónov, zámeček atď, no príspevky s väčšou informačnou hodnotou sa v záplave týchto z môjho pohľadu nepodstatných príspevkov strácajú. Sorry, takto to vidím ja. Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 napsal jsi to hezky a máš pravdu, zaměřme se na technické sekce a info v nich Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 jooo ale to ja nemam jak ovlivnit kuci, to se musite vzajemne s dalsimi dohodnout ze na ty veci budete odpovidat a ze tadyz toho nebude jen kecacka Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Nejsmutnejsi na tom je, ze sme tam zaplatili upgrade serveru z nasich dobrovolnych prispevku a oni na ty uzivatele takto. Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ja sem zadny pravidla nedostal, ja tam mame nejaky omezeny ucet asi Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Tak máme přes 3 000 členů. To je slušný od června ne ???? Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Únor 28, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 tj ale aktivnich max 15% Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Je fakt že sem chodí hodně lidí jen pro radu a nakupovat. To se ale časem změní. Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 je to tak.pro radu,nakupovat a taky prodávat.Už jsem kdysi Vittovi psal,že ti,co si z toho dělají jen parádní bazar a příspěvky 0 by měli být nějak omezeni. Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 To bych nedělal, byli bychom jako HOMEoni. I tihle lidé sem něco přitáhnou. Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Navíc by to mělo za následek to, že by psali akorát kraviny aby měli splněno. Odkaz ke komentáři
beedone Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Taky jsem na to koukal jako puk, je potřeba tam udělat reklamu a přetáhnout ty co za to stojí sem. Rozhodne ano jdu dotoho LOOOL Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 To Vitoo... olin uz te davno smazal... :lool: Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 Když jsem měl Fábku moc jsem sem nechodil, taky díky názvu fóra, teď už mám Oktu tak už nemám problém :lool: Ikdyž jsou tu sekce na všechny Škodovky, tak tu budou hlavně majitelé Octávií, to se jen tak nepodaří změnit Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Únor 28, 2010 Sdílet Odesláno Únor 28, 2010 ale zábavné na tom je že hoci robili upgrade, stále tam zostalo kopec vecí čo robili ľudia s OC. Napr v sekcii OI - Vaša octavia to upozornenie od Vittoria. By som čakal že premažú všetko čo by SH spájalo s OC, i keď to by bolo asi aj dosť problematické Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky