Přejít na obsah

Proč nové forum

vittorio

Doporučené příspěvky

A jak to mám asi vědět nevíš? Přemejšlej Mišičko :)

Raději mi řekni proč mám zablokovanej učet na SH? Mám tam vlákno a jdu tam občas kvůli němu :D

Nečteš, nevíš, hlavně, že máš 600 příspěvků za 4 dny běhu fóra :)

Nevím Romane proč máš zablokovaný účet, já to teď zkoušel a mě jede, jen ten podpis se sám přes noc mění :D

Odkaz ke komentáři

Cus Vittto, dost lidi mi pise ze stareho fora ze nevi co se deje a kde vubec jsem a proc nejsu na starem foru... Nemas nejakou moznost dat hromadnou zpravu jeste jednou, vsem clenum otaviaclubu nebo vsem clenum SH ze je zalozene nejake jinne forum a ze jsme se prestehovali a dalsi navrh, neda se pri prvnim prihlasenim teda registraci at se kouknou nebo je tam presmerovat na duvody zalozeni noveho fora.... Je dost lidi co tapou a nevi co a jak...Dik Fido je to jen navrh..... Cus nas El- prezidento.... :smich: ;) :D

Odkaz ke komentáři

rad bych ale jak vidis skodhaome si nepreje odkazy na nase forum ;)

nestihl jsem rozeslat hromady email clenum tam ale posilam porad hromadny emaily vsem lidem z OC, ale bohuzel ti co nejsou na OC tak tem se to nedostane bez toho aby to provozovatel porad nemazal jak maly dite, pro nej proste neexistuje moznost ze by lidi chodili sem i tam :D

tak t je pak tezky :smich:

presmerovat nejde, ale myslim ze musime vyckat a je to i na nas na clenech delat osvetu aspon pomoci SZ na SH nebo jinak no :lool:

Odkaz ke komentáři
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...