Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Takže myslíš,že u té co jsem zde dával se nemusím bát a je docela dobá? :palec:

Nečekám,že to bude tlak jak z proudnice hasičů a ani nečekám,že bude sloužit navždy,ale meju auto klasickou hadicí s zahradním rozstřikovačem a moc to špínu z auta nebere,tak potřebuju něco co mi odstraní bahno a nečistoty z auta abych to pak nepatlal houbou po autě jako to teď a nepoškrábal si lak.

Navíc má injektor čistících prostředků a pěnovou trysku,takže budu moct vyzkoušet Aktivní pěnu ;)

Odkaz ke komentáři

Dlažbu mám,to je pohoda.

:palec:

Bych to viděl,že wap je rozhodnuto :lol:

Takže bude čím mít auto :)

Šampón mám jeden klasiku ,kterej na předmytí před procedůrama asi stačí :

http://www.autokosmetika-sonax.cz/eshop-autokosmetiky-456.html

a pak mám jeden lepší s voskem na průběžný mytí auta :

http://autokosmetika.heureka.cz/liqui-moly-autosampon-s-voskem/galerie/?obrazek=10dcc7e4f8cddb48fb6c7aad63e0ce02

Časem si chci koupit ten Clay,když je tak super ,ale pro zatím musím koupit nějakej vosk.

ten formula 1 co používám je dobrej,ale s..e mě.

je to pasta krémové barvy a dostává se do skulinek a mezi plasty,takže to pak z těch míst nejde dostat a dlouho to tam je vidět,což není hezký :angry:

Líbí se mi tady zmiňovanej Porzelack ,takže chci odzkoušet tu aktivní pěnu ,oživovací pastu na lak a vosk.

Jen čekám až se mi ozvou.Vyplnil jsem včera na jejich stránkách přihlášku do věrnostního klubu abych mohl získávat při nákupech ty další autokosmetiky zadarmo a stále čekám na registraci.

A navíc čekám ještě až mi na moje auto nějakou tu pěnu ,renovační pastu a vosk doporučí,jak jsem je požádal a zatím nic :wallbash: mají toho hodně a nevyznám se v tom

Hezky jsem se ale rozepsal :smich: Kdyby z toho co píšu,že chci použít na auto se někomu zásadně zdálo jako špatná volba,tak si rád nechám poraďit :palec:

Díky za rady,zkritizování,nebo souhlas-prostě,co si o tom myslíte :lol:

:pivo: :pivo:

post-25951-0-07748600-1369946088_thumb.jpg

Upraveno uživatelem peakt
Odkaz ke komentáři

Jen tak BTW, ze tu byla jakoby problemy s DS, tim ze se v CZ jen vdy "promitnu" a potreboval jsem par veci so zasoby tak dnes jsem volal v 17:00 zda je mozny vizvednout na rychlo dva produkty na kameny adrese, otazka znela "co byste potreboval neni problem, kdy byste si prijel?" Ja "Nevim musim jeste par veci vyresit ale mezi 8-9 asi cca..." "No to bych zrovna nebyl doma, ale dejte vedet jak Vam to vychazi" V pul 8 mu volam ze jedu od letiste, a ze tam snad budu do 15 min... "Fajn pockam tady na Vas" Produkty predal, vysvetlil, slevu dal a to ze to byl v podstate jen na rychlovku obchod ;)

Nevim ale mne se to zda byt na CR pomery nad prumerne top :palec:

Odkaz ke komentáři

ok,díky

Asi půjdu do ní :)

Co je určitě nevýhoda,tak tlaková hadice je jen 3m ,což je málo,ale dá se to přežít :lol:

to je v pohodě, na to aby si nemusel hýbat s wapkou by si potřeboval tak 10m a to se ti zase bude motat hadice a je lepší si poponést wapku a ty menší jsou lépe manipulovatelné, osobně vyzkoušeno

Odkaz ke komentáři

No manželka už začíná bručet. :P

Napřed nový gumy za 7500Kč,pak servisní balíček za 3600Kč,barvy na podvozek a nějaký blbiny,teď Wap-ka za 2200Kč.A to mě ještě čekají ty vosky Porzelack a navíc jsem si všiml,že mám na pátých dveřích okolo spz 3 puchýřky a to samý u čelního skla v rozích střechy,takže budu muset koupit plnič,barvu a lak abych to opravil B)

No už mě ty moje nákupy letos stály hodně a musel jsem na oplátku manželce slíbit novou koupelnu,aby byl klid :lool: :lool:

S těma puchýřkama v laku.Hledal jsem na fóru,ale nic nenašel,jak je opravit.

Mám svojí Technologickou vizi a představu,jak to udělat,ale radši bych ještě od někoho prosím radu -Díky

:pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

S těma výrobkama pro péči o lak chápu myslím,že jsem si vybral docela dobře.Jsou i horší a i mnohem a pak je i samozřejmě detailing a to už je na mě vysoká liga.

Detailing se mi moc líbí a obdivuju to,ale každý podle svých finančních možností-to určitě chápeš :pivo:

Kdyby byly výrobky z detailingu v ceně porzelaku,tak bych do toho šel,ale jasný je,že nejvyšší kvalita ze musí taky zaplatit :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Tak si to rozebereme.

Koukal jsem např na ten Sonax. Balení je litrové (koncentrát) Předpokládám, že na jedno mytí je potřeba jedno víčko, což je 0,06l. Tzn., že z litrového koncentrátu za 116Kč umyješ auto cca 20x

Základní šampón od Autoglymu je také litrové balení. Na jedno mytí je potřeba jedno víčko, které je ovšem třetinové co předchozí...

Jedno mytí u Sonaxu tě vyjde na 5,8 Kč

Jedno mytí s Autoglymem stojí 5,48Kč

Odkaz ke komentáři

Ten obyč Sonax co tam mám vím,že není dobrej. Pro to mám ještě ten Liqui-molly,kterej je lepší,ovšem až ho spotřebuju,tak i místo něj koupím něco jinýho. :)

Ten Autoglym se mi docela líbí,hodím si ho do záložek :palec:

Co vosk,jakej nabízíš?

Potřebuju oživit a pak lesk,jako blesk ;)

:pivo:

celej detailing,včetně 2 fotoseriálů jsem studoval.Je to nádhera :palec: :palec:

Odkaz ke komentáři

Lepsi, kdyz to koupis vse naraz at tam neprdnes supernatural bez pripraveneho podkladu. To tam zatim triskni zelvu a nasetri

Hodně jsem nad tím přemýšlel.Mám letos hodně velkejch výdajů.

Želvu nechci,vosk musí být přírodní Carnauba-jinej bych na auto nedal,to mám odskoušený,že ty levný jsou k ničemu.

Zatím koupím malý balení Porzelacků a pak až budou kačky navíc,tak nakoupím na detailingu,ale určitě ty výrobky,co doporučuješ si chci ještě letos koupit :palec: :palec:

Díky :pivo: :pivo:

Odkaz ke komentáři

mě tři vrstvy na combi ale jelikož první zkušenost s tuhým voskem tak jsem dost plácalrolleyes.gif

Asi jako každej :)

Já na svým prvním voskováním,což bylo u O1,co mám, jsem vyplácal skoro 100g vosku Formula1(přece to musím pořádně navoskovat :lol: :lol:)

a když jsem to pak po zaschnutí a následným stírání a dolešťování skoro všechno stíral pryč,tak jsem zjistil,jak se věci mají :o :wacko: :wacko:

Teď už taky vím B)

Díky za rady.... :palec: :palec:

Tak a máme vyčištěnej lak,přeleštěnej a navoskovanej....

A teď: Po tomto zákroku :lol: jezdím a po nějaké době je auto špinavý a chci ho umejt a hlavně ,aby mělo po uschnutí a dokončení ,,nějaké,,procedůry,zase krásnej lesk,jako po voskování .

Jak na to... Umeju Autoglymem a usuším a to je vše,nebo ještě dám pak tu leštěnku Dodo Juice supernatural a přeleštím a pak je ten lesk?

Díky za odpověď...S pozdravem Bořek otrava :P

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...