SirMike Odesláno Červenec 4, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 4, 2013 Chtelo by to lesticku. Ja uz ji objednal a uz je doma Jirko a jakou jsi objednaval? Na jake parametry se zamerit? V DS maji jen par kousku, z toho sam nevim, jak vybrat. Dej pak vedet jak se s tim dela. :) Kazdopadne po testu na kapote s clay, lime prime a 1 vrstvou supernaruralu mam lak jak detskou prdylku. :) Takze v tomhle se urcite zadarilo tak jak melo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 Libore, tu medvedi pracku mas na kuzi, nebo na sealant? na lak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 5, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2013 (upraveno) I tak bych byl velice rád když byste mi pro nováčka co se vosku týče napsali jestli mám radši do začátku použit takové ty tekuté leštěnky s voskem a kdo ví co tam ještě je :D Nějaké dolešťovací hádříky a mám víc přípravku pro auto než smradu na sebe :D No snad sem nic nepoplet a moje objednávka čiňí vše co sem chtěl.. Dodo Juice Supernatural Medium Clay Dodo Juice Born Slippy Refill clay lube Dodo Juice Rubbish Boy’s Juiced Edition speciální vosk Dodo Juice Supernatural deep pile leštící utěrka Dodo Juice Blue Roo aplikátor z mikrovlákna Joo jedu v Dodo Juice, i šampon mám od Dodo tak proč se toho nedržet :) Upraveno Červenec 5, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Tak jsem si dal noční s druhým autem. Tedy včerejší práce, omlouvám se za bordel, foceno mobilem. Na první foto záď po Clayi, na autě najeto (pouze) lehce přes 7.000 převážně dálhičních kilometrů, auto garážováno (buď jede nebo když stojí, je v garáži). Přesto to vypadá takhle. Na dalších foto karoserie po aplikaci jedné a následně dvou vrstev Supernaturalu, předtím samozřejmě Lime Prime, kompletně doleštěno vč. pneu a vnější plastů, kde jsem použil Revive Trim Dressing od Auto Finesse. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Jirko a jakou jsi objednaval? Na jake parametry se zamerit? V DS maji jen par kousku, z toho sam nevim, jak vybrat. Dej pak vedet jak se s tim dela. :) Kazdopadne po testu na kapote s clay, lime prime a 1 vrstvou supernaruralu mam lak jak detskou prdylku. :) Takze v tomhle se urcite zadarilo tak jak melo. Vzal jsem tuhle http://www.chemicalguys.cz/products/excentricka-lesticka-850w/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
M4Touch Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Zdravím, mám dotaz, je nutné po Clayování ještě voskovat? Myslim jako, aby to nebyla "poloviční" nedodělaná práce. Že bych to zezačátku jen párkrát "vyclayoval" a až po čase použil vosk. Chystám koupit nějakou základní sadičku pro auto, který tohle ještě nevidělo, musim vybírat nějak podle barvy/poškození laku nebo je to "univerzální"? Že bych vzal nějakou sadu jako psal Michi na předchozí stránce a nebo co je v návodu (asi včetně toho IronX). Díky ;) SirMike: Nádhernej Range, pro mě jedno z nejhezčích SUV 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Me pocitove prijde, ze po IronX a Clayi je lak nechranenej. Na Range jsem jel kompletni postup, vosku zatim dve vrstvy (idealne by mely byt tri). Na Octavce jsem po Clayi a Lime Prime voskoval jen jednu vrstvu, protoze uz potrebuju lesticku (starej lak, skrabance ani hologramy rucni aplikaci Lime Prime nezmizi), takze me to nebavilo na tom nechat ruce. Musis tedy zhodnotit jak na tom tvuj lak je. Urcite ta sada co rozepisoval Michi je idealni, popisy produktu jsou i ve zdejsim serialu o detailingu. Pocitej, ze ten IronX vypotrebujes celej (500ml) a je to vlastne celkem drahej spas. Range je super, obzvlast v tom benzinu, jezdime za 7-8 litru kombinovanou, coz je na 240hp docela dobry. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 SirMike - dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gatorade Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Auto ako nove. Paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Takže se dá Lime Prime rozleštit rukama? Asi doobjednám sakra sem na něj uplně zapoměl... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 Lime Prime se dá rukama rozleštit v pohodě, já k němu vzal i dva různé aplikátory, potom kvalitní mikrovlákno. Rozleštíš ho, ale jak jsem tu psal já výše a i zkušený kluci, tak bez el. leštičky ti nerozleští hologramy ani škrábance. Tedy rozhodně ne na starém laku, přestože ho předtím ošetříš IronX a Clayem. Nám někdo vzal klíčem (trochu, žádná mega rýha) Range a rozleštit to tím šlo krásně a bez námahy. Ale to auto je pár měsíců staré a osobně si myslím, že i kvalita laku je někde úplně jinde než v případě Škodovky. Sice jsem s detailingem v úplných začátcích, ale už teď jsem si to rozdělil, že jsem vzal jak aplikátory tak mikrovlákna přímo na konkrétní produkt/postup. A nepoužívám je na nic jiného. Třeba Dodo dělá mikrovlákno na rozleštění LP, stejně tak speciální mikrovlákno na rozleštění Supernatural vosku. A ten rozdíl je skutečně znát. Pokud si na LP zapomněl, určitě ho přiobjednej, jelikož ten pod voskem být musí. Alespoň teda z toho, co jsem tu od kluků pochytil. Zřejmě je hloupost dávat rovnou vosk na oclayovanou karoserii. Foceno mobilem, ale snad to vidět trošku je. A co ta špinavá klíčová díra pane? :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 (upraveno) No já mám z velké části novej lak, tudiž o něj chci už pečovat a né si dělat tzv sluníčka v myčce :) Zrovna jsem přiobjednal mikrovlákno od Dodo Juice na leštěnky (snad to bude stačit) a LP :) Akorát mě ště ten Iron.X že opravdu mi zustane na druhé mytí už jen trošička a pak bych měl objednat další asi. Nebo chci se spíš zeptat, umyju auto až do poslední fáze kde nanesu vosk dejme tomu ty 3x, jak mám potom umývat auto? už jenom šamponem, nebo když ho myji každých 14 dní mám pokaždé postup opakovat až k nanesení vosku... Upraveno Červenec 6, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 6, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2013 No, já měl 500ml balení toho Ironu a udělal jsem s ním jednou celou Octu. A minimálně když to děláš na autě poprvé, respektive poprvé do něj jdeš detailngem, mělo by se auto udělat fakt celý. A možná by to chtělo ještě víc. Michi v návodu píše, že je třeba postup i opakovat víckrát. Ale třeba z toho balení mi už pořádně nezbylo ani na kola. Takže jo, moc to nevydrží a vyplácá se. Ale Range jsem s tím ani dělat nechtěl, tam to myslím ani nebylo třeba vzhledem k přece jen nízkýmu nájezdu a "stáří" auta. A hlavně jsem neměl čas čekat na další balení, že se to vyplácá jsem nečekal. Potom umývej už jen PH neutrálním šamponem, třeba Dodo Supernaturalem a osuš do sucha třeba Mamut ručníkem + třeba doleštění skel. Když na navoskovaný auto plácneš IronX, tak ten ti veškerý vosk sundá. Ale zatím nemám tu zkušenost, abych ti řekl, za jak dlouho je třeba voskování opakovat. Osobně bych to viděl v závislosti potřeby Clayování. A jak jsem psal výše u fotek, RR měl nájezd 7.000 km a už bylo třeba jako sůl. Takže cca 1x za půl roku Clay + vosk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Iron je sice s kratsi vydrzi ale bez nej to podle me nema moc cenu... ;) Takze tohle je jedina połozka co cenive na jedno myti udela vyssi castku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Vitto a jak často ho používáš? Kolik mytí na jedno použití Ironu? To se asi vyplatí vzít rovnou to 4l balení. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Když meješ auto po 1 tak 1l Ironu na auto a kola. V případě použiví ochrany v podobě vosku, jak na kola, karoserii či okna na to už Iron nesmí přijít. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Takže pokuď to dobře chápu, jakmile nanesu vosk tak dále myji auto už jen šamponem a zbytek prostředku mužu do podzimu schovat do skříně :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Jo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Presne Ja ho pouzivam pravidelne je na kola ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cubecnik Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Pokud navoskujete kola tak ani na ty kola ne, ale to asi není tvůj případ co Vitto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Po cca týdnu čekání na objednávku z Detailingshopu,jsem se na***l a zavolal tam,pán zněl hodně arogantě a odsekával,bohužel stimhle obchodem končím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 tak dneska jsem taky neco delal na otcove octe mytí sušení clay, oplach sušení,leštění na vic nezbyl čas dost mě překvapilo jak ta rez jde pekne dolu pastelinou nejvic u dveri kol(jako kdyby se to tam samo rozmnožovalo :D) prednich a zadni a 5 vrata něco malo předek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Po cca týdnu čekání na objednávku z Detailingshopu,jsem se na***l a zavolal tam,pán zněl hodně arogantě a odsekával,bohužel stimhle obchodem končím.. Nechapu proc to pises sem, tyhle pochvalny a stezovaci prispevky maji byt v partnersky sekci Jinak samo to chce reakci z druhy strany at mame komplet obrazek. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Omlouvám se,nevěděl jsem že je zde taková sekce (nenašel jsem).. B) :)..A normální klasika,6dní čekačka,a když jsem psal email,odpověděli až na 3tí a o telefonu nemluvě..Jinak celkově mě zklamal kontakt mezi shopem a zákazníkem..ale tak každej má špatnej a dobrej den,příště třeba budu spokojenej.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 No já tam mám 2 věci co nejsou skladem ale na objednávku a proto čítám že mi to dojde do 10ti pracovních dní, měl jsi všechny objednávané produkty skladem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 7, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2013 Ano měl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Ja jsem take objednaval, vse melo byt skladem...po 4 ticha mi to nedalo, napsal jsem maila...odpoved prisla druhy den, ze je na dovolene...tak nezbyva nez cekat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Nejlepší je když nikomu, nikdy, nikde nedáváte peníze na ruku nebo na účet, Já si pěkně počkám, nedojde-li to do měsíca, už ignoruju jakousi objednávku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Červenec 8, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Taky jsem tam psal , a bez odpovědi . Je i jiné nějaké místo , kde se tohle dá objednávat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Červenec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2013 Prázdniny jsou doba dovolených nejen v CZ, ale i v UK odkud pochází velká část sortimentu... takže DS teď funguje v takovém biosu bych řekl. Pakliže budete chtít info o stavu vaší objednávky, tak volejte Martina Jaroše +420 602 542 150 Ten vám ochotně podá info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.