Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Já tam psal už víckrát, někdy z jara. Potřeboval jsem poradit s výběrem objednávky. A naprostá ignorace, to je taky důvod, proč jsem se k tomu zatím nedokázal dokopat, i když mne to láká. Jedinou radou mi pohohl, taky jeden začátečník, který už to vyzkoušel. Když jsem tady dal příspěvek s dotazem, tak jsem dostal nic neříkající odpověď od těch co by mohli poradit. Takže jsem si ten soupis udělal sám, tak nějak podle toho co se tady různě probírá a konzultoval to s téměř stejným začátečníkem, kterému to nebylo proti srsti mi něčím ze svých zkušeností poradit, nicméně mi taky doporučil se nejlíp obrátit na Detailing, :) kde už vím, že to nemá smysl.

Odkaz ke komentáři

Prave Martin je na dovolene...tusim ale ze psal, ze do 8.7., tedy dneska

Mluvil jsem s ním před půl hodinkou a je vám plně k dispozici. Nejlepší volat k večeru.

Jinak plno rad je v návodech, v předešlých stránkách a hlavně se chystá velká akce ve spolupráci s DS na srpnové setkání v Žamberku ;)

Jinak i tady už se nachází plno kluků, kteří už ti mohou poradit viz. Stóča, Vasekk, Vitto, Skrabi...jen se zeptej veřejně. A kdyby ti náhodou nikdo neodpověděl, tak mi napiš SZ. A já ti příští víkend jak zase budu doma v CZ , odpovím ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj všem,

nejdřív by se chtěl omluvit všem, kteří nějakým způsobem čekají na zboží nebo na mail, případně mají jiný problém. Jak již psal Michi, druhý týden fungujeme v jakémsi částečně "dovolenkovém režimu". Navíc nám situaci vůbec neusnadňují výrobci produktů (většinou UK), kteří jsou občas jak z jiné planety, některé objednané produkty nepošlou vůbec, jiné zamění za jiné produkty atd... o tom nemá cenu se rozepisovat.

Já jsem se včera v noci vrátil z dovolené, takže jsem plně k dispozici. Volat můžete víceméně kdykoli (ráno, večer, víkendy), pokud máte s objednávkou nějaký problém, volejte nebo pište na mjaros@detailingshop.cz a problém vyřešíme. Práce máme opravdu hodně, tak prosím alespoň o trochu trpělivosti, zejména mailových dotazů občas chodí velké množství a všem odpovědět bohužel chvíli trvá :(

Peťas - to co píše se mi moc nezdá, protože na všechny dotazy odpovídáme. Muselo tedy dojít k nějakému fatálnímu přehlédnutí nebo k nám mail nedorazil. Přepošli mi prosím mail na mjaros@detailingshop.cz a mrknu se na to.

Mára..00 - předpokládám, že jsi volal na kolegovi číslo 608 208 750... I když z toho nemám moc radost, beru to jako důležitou zpětnou vazbu a proberu to s ním.

Díky za váš čas

Martin

Detailingshop

Odkaz ke komentáři

Já začínám být s DS docela spokojen a už to chápu aji, objednávku si udělám týden před mojí výplatou a akorát na výplatu mi to dojde, takže nemusím odkládat peníze jako teďka :) Momentálně jsem klidnej, včera mi došel od nich meil, čítám do pátku to mám doma a použiju to až někdy ke konci červenca stejnak :)

Odkaz ke komentáři

Peťas - Všechno chápu, na druhou stranu, když nám mail nepřišel, tak na něj bohužel nemůžeme reagovat :( Někde mimo nás se stala chyba, kterou nedokážu identifikovat.

Laconi - Ani jedno bych rozhodně nedoporučoval. Na betonu Ti zůstanou tmavé fleky, které po nějaké době vymizí, ale chvíli tam viditelné budou (v řádu týdnů). A trávník - i když IronX smrdí jako hnůj, rozhodně Ti po něm zahrádka nepokvete :D

U claye je úplně jedno, kde začneš. Pokud je auto opravdu hodně znečištěný, začal bych raději "čistějšími" částmi (skla, vršek auta) a pak teprv zbytek (kola, spodek). Pracovat bys měl pokud možno s čistým clayem, tzn. včas ho překládat a promačkávat. A samozřejmě dostatečně lubrikovat.

Odkaz ke komentáři

...se tyka claye, kde je nejlepsi s nim zacit? Nejdriv karoserie, pak treba okna a na konci kola?

Clayem zacni na vrsku auta, nejdriv udelej stejnou vysku na aute v jedne rovine po obvodu celeho auta a postupne jdi stale nize, nejspinavejsi casti proste na konec ;)

Tohle video sem daval nedavno Dakie

myslim, ze je to hodne zmakly :palec:

Upraveno uživatelem raym0n
Odkaz ke komentáři

Dneska mi došla menší objednávka udělaná v sobotu, nato že dvě mikrovlákna nebyly skladem super :) Jen si asi musím napsat na obal na co jeké mikrovlákno je, jen modré vím že je na nanesení vosku :D

post-16108-0-27023500-1373545822_thumb.jpg

Oba ty aplikátory jsou mikrovláknový, který jsou obecně lepší na leštěnky (Lime Prime apod.). Na vosk by byl lepší pěnovej aplikátor. Nebo vosk můžeš nanášet holými prsty/dlaněmi, jako správný detailer ;) Jinak moc pěknej výběr produktů :palec:

Odkaz ke komentáři

soray- jéééžiš marja já su trotl... Tak nic tu modrou použiju na Lime Prime, ručník mám na rozleštění vosku a to bíly kulaty použiju na utírání nevím čeho, třeba se bude hodit do budoucna, mužu jí použit třeba na palubní desku a plasty všeobecně?

Mužu Vám i zavolat někomu nebo přímo do DS kdo mi vysvětlí jak nanést vosk? Třeba i tou rukou když se to dá a je to třeba i lepší? :)

Odkaz ke komentáři

Ještě poslední věc, všecko mám v košíku už nachystáno (na exteriér) a nevím, čím a jak nanášet třeba ten Lime Prime (nebo ValetPro Achilles) a pak čím a jak nanášet vosk. Je třeba koupit nějaký aplikátory a mikrovlákna na to? Článek o tomto ještě nevyšel, tak nevím :lool:

Odkaz ke komentáři

Obecně platí, že leštící pasty, prewax pasty je vhodné "nanášet" (ve skutečnosti jde spíš o ruční leštění) mikrovláknem (dvousměrnými tahy). Vosky zase naopak pěnovým aplikátorem (krouživým pohybem), u přírodních vosků lze použít prsty/dlaně ;)

Upraveno uživatelem soray
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...