Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Takže jestli jsem to pochopil dobře, tak leštění provádím tahem tam a zpátky a ne do kruhu jako když potom aplikátorem nanáším vosk? Může mi to leštění díky těmhle pohybům udělat právě ty sluníčka na laku? Nejspíš jsem doposud to leštění teda prováděl špatně, ještě že jsem to nedělal na Preludce, kterou mám po celolaku, to bych si musel dát pár facek :lool:

Odkaz ke komentáři

Dante: Sluníčka na laku budeš mít spíš od mytí.

Smog: Normálně nabereš kousek prstem/nehtem, v dlaních rozehřeješ a pak jezdíš dlaněmi/prsty po laku :) Po vytvrdnutí rozleštit. Lime po vyleštění zanechá zbytky, které je pak potřeba doleštit/setřít čistým hadříkem.

Dakie: Pěnu na Lime určitě nee, nepracuje to pak tak, jak by mělo ;)

Ad clay: Pokud se trhá a nepomůže ho nechat pořádně vyschnout, tak je to jeho konečná...

Odkaz ke komentáři

soray- tak děkuji mockrát a ještě bych měl dotaz Lime otevři a naliju trochu na to bily mikrovlakno a dvouma tahama jezdim po laku, muzu vzit potom tu druhou houbu co mam na fotce tu modrou a dolestit ten zbytek co tam zustal po naneseni? muzu to tak delat? tim padem bych vyuzil obe mikrovlakna jednim nanesu Prime a druhym dolestim...

Odkaz ke komentáři

acter: youtube je plnej videí...

To sice jo...ale ne komplexni navod pro nas lamy: "Ted vem tohle, natri to takhle, nedelej to na slunku, potom to utri necim takovym..." atp...

acter: Vím, mám v hlavě spoustu věcí, které by bylo dobré udělat, ale bohužel na to není zatím vůbec čas :( Jak píše Dakie, zkus omrknout youtube, určitě tam něco najdeš.

Kdybys chtel nejak pomoct s tim videem, klidne se ozvi...

Odkaz ke komentáři

Dakie, nemám celolak ale mám lakované jednotlivé částí jako např. blatník, lem a kus dveří, nárazníky, páty dveře, mužu bez starosti udělat irnox, clay, lime prime i na měsíc starej lak? nemusím mít strach a mužu to v klidu udělat celé auto akorát na tehlech dílech bude méně znečištěný clay třeba a tak mi vydrží déle, je tak?

Upraveno uživatelem sm0g
Odkaz ke komentáři

Tak jsem se dneska do toho zlehka poprve pustil...zatim jen interier...kuze+alcantara...

Clovek by neveril, co v sedackach je bordelu...zvlast na te kuzi...rekl bych, ze se tam moc spiny nedrzi...ale i presto, ze jsem hodne opatrny na interier, jsem zasl...az se skoro trosku stydel :)

plasty - valet pro cleaner+argus...

jeste chybi vytepovat koberce...ale na to neni prostor, ani technicke zazemi :(

Upraveno uživatelem acter
Odkaz ke komentáři

Tu samou nemáš skladem? Pošleš mi prosím případný návrhy na mail? Díky.

Skladem momentálně ne. Pokud nebudeš chtít čekat na dodání stejné, doporučil bych Ti buď tuhle http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/931-dodo-juice-captain-canoodle-wash-mitt.html nebo ještě lépe tuto http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/995-microfiber-madness-incredimitt.html.

Odkaz ke komentáři

Jinak nahazu maly tepovaci orgii spolu s stocou! Jsem za jeho ochotu moc vdecen :palec:

prihodim nejaky fotky... Bohuzel jsem si auto nevyfotil hned ale az dnes v garazich a uz ten efekt tak neprejde jako za prirodniho svetla :(

Co je pouzito... ValetPro Heavy Duty Cleaner, je ho tolik protoze do tepovace se micha 1:80, ze bych s nim mohl udelat dva autobusy...

Pak interier plasty byl test jak dopadne DODO Dash Trim nebo jak se jmenuje, jelikoz jsem uz Poorboy neobdrzel, byl vyprodan. Vysledek a primi porovnani s Poorboy je v elku stejny, i sotreba minimalni.

No a kuze osetrena colorlock a pka mastena nejakym spesl tukem , Stocova prace :palec: perfektni...

ely interier prokoukl uplne maximalne hlavne stropnice bohuzel svetla pustila takovy sracky ze jsem se lek :o a nyni az na par opravdu zazranych flicku scela jako nova :)

Nemluvim o svezi vuni a takovy novote co se nyni nese interierem, myslim ze to hlavne prineslo tepovani koberce a koberecku stropu a tapecum. Muzu kazdymu dporucit ;)

post-18338-0-66856500-1373926072_thumb.jpg

post-18338-0-37801000-1373926604_thumb.jpg

post-18338-0-68787700-1373926640_thumb.jpg

post-18338-0-56708600-1373926670_thumb.jpg

post-18338-0-44961300-1373926702_thumb.jpg

post-18338-0-83108500-1373926729_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...