DanTe Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Takže jestli jsem to pochopil dobře, tak leštění provádím tahem tam a zpátky a ne do kruhu jako když potom aplikátorem nanáším vosk? Může mi to leštění díky těmhle pohybům udělat právě ty sluníčka na laku? Nejspíš jsem doposud to leštění teda prováděl špatně, ještě že jsem to nedělal na Preludce, kterou mám po celolaku, to bych si musel dát pár facek :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Doporučuji shlédnout videa na youtube k jednotlivým přípravkům ;) Nemusíš ani umět dobře anglicky, jde o tahy a abys poznal, co vůbec daný výrobek umí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 jak mam dostat do ruky ten vosk? mam normalne hrabnout do neho a nabrat na prsty a valit krouzivym pohybem a pak to vylestit hadrem co nato mam... lime prime mam frcet tym mikrovlaknem nahoru dolu jednim tahem krasne a to uz nicim nemusim lestit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Lime Prime pak musíš setřít suchým mikrovláknem Já teda i leštěnku nanáším pěnovým aplikátorem.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Chlapci,když se mi CLAY trhá tak je na vyhození nebo ho mám nech vyschnout ??? a bude zas ok ? díky.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Mára..00 tohle me taky zajima, ale snad jsem spravne cetl, ze az kdyz se bude trhat i pri prohmatani, ale za sucha, tak pak vyhodit, tak snad to tu nekdo potvrdi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Dante: Sluníčka na laku budeš mít spíš od mytí. Smog: Normálně nabereš kousek prstem/nehtem, v dlaních rozehřeješ a pak jezdíš dlaněmi/prsty po laku :) Po vytvrdnutí rozleštit. Lime po vyleštění zanechá zbytky, které je pak potřeba doleštit/setřít čistým hadříkem. Dakie: Pěnu na Lime určitě nee, nepracuje to pak tak, jak by mělo ;) Ad clay: Pokud se trhá a nepomůže ho nechat pořádně vyschnout, tak je to jeho konečná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Mára: Proč to řešíš ve dvou vláknech Odpovídal jsem omylem u tebe, tak příště piš dotaz rovnou sem soray: abych to upřesnil, vzal jsem na to starou mycí houbu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 soray- tak děkuji mockrát a ještě bych měl dotaz Lime otevři a naliju trochu na to bily mikrovlakno a dvouma tahama jezdim po laku, muzu vzit potom tu druhou houbu co mam na fotce tu modrou a dolestit ten zbytek co tam zustal po naneseni? muzu to tak delat? tim padem bych vyuzil obe mikrovlakna jednim nanesu Prime a druhym dolestim... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Naneseš cca 3-4 kapky na aplikátor a leštíš až do lesku. Zbytkovej film by tam měl zůstat minimální a není problém ho doleštit tím modrým - jen je to malý kus mikrovlákna, tak se možná brzy zanese :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 soray - mozna by stalo za to, udelat kratky video navod, tim by se usetrilo hodne psani a bylo by to nazornejsi :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 acter: youtube je plnej videí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 acter: Vím, mám v hlavě spoustu věcí, které by bylo dobré udělat, ale bohužel na to není zatím vůbec čas :( Jak píše Dakie, zkus omrknout youtube, určitě tam něco najdeš. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 soray- ja nebudu stejne davat ironx, clay a lime na celou kastlu mam totiz nejake casti po novem laku a prijde mi to tam zbytecne a tak to male mikrovlakno vydrzi a pozdeji objednam neco vetsiho jak na vosk :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Jak dlouho máš auto po celolaku? By ses divil, co všechno nasbíráš během měsíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 acter: youtube je plnej videí... To sice jo...ale ne komplexni navod pro nas lamy: "Ted vem tohle, natri to takhle, nedelej to na slunku, potom to utri necim takovym..." atp... acter: Vím, mám v hlavě spoustu věcí, které by bylo dobré udělat, ale bohužel na to není zatím vůbec čas :( Jak píše Dakie, zkus omrknout youtube, určitě tam něco najdeš. Kdybys chtel nejak pomoct s tim videem, klidne se ozvi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 soray: jen tak mimochodem, jak vypadá moje reklamace s rukavicí? (v pondělí jsem odesílal). Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Ve středu jsem jí dostal. Máš nějakou vybranou jako náhradu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Tu samou nemáš skladem? Pošleš mi prosím případný návrhy na mail? Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sniper_2003 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 ................................. Sniper: Díky Absolutně není za co. Pokud vše funguje k mé spokojenosti rád pochválím ;) ...... ale i naopak :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 (upraveno) Dakie, nemám celolak ale mám lakované jednotlivé částí jako např. blatník, lem a kus dveří, nárazníky, páty dveře, mužu bez starosti udělat irnox, clay, lime prime i na měsíc starej lak? nemusím mít strach a mužu to v klidu udělat celé auto akorát na tehlech dílech bude méně znečištěný clay třeba a tak mi vydrží déle, je tak? Upraveno Červenec 12, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
acter Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 (upraveno) Tak jsem se dneska do toho zlehka poprve pustil...zatim jen interier...kuze+alcantara... Clovek by neveril, co v sedackach je bordelu...zvlast na te kuzi...rekl bych, ze se tam moc spiny nedrzi...ale i presto, ze jsem hodne opatrny na interier, jsem zasl...az se skoro trosku stydel :) plasty - valet pro cleaner+argus... jeste chybi vytepovat koberce...ale na to neni prostor, ani technicke zazemi :( Upraveno Červenec 13, 2013 uživatelem acter 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Já "tepoval" houbičkou a kartáčem, ale zdá se mi to taková trochu marná práce, není to ono a je jasný, že z toho člověk všechno nedostane. Známá má úklidovou firmu a mají tepovač, prý nějaký obr dobytek, tak snad bude chvíle najet autem k ní a pořádně se do toho pustit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 kuci,cim lubrikovat Clay když nemam nic spesl doma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laconi Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 kuci,cim lubrikovat Clay když nemam nic spesl doma ? Obávám se že ničím, dá se detailingovým sprejem ale nejlepší je origo lubrikant, ale pokud existuje i nejaká alternativa tak si nechám poradit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 14, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2013 V nouzi se jako lubrikant muže použít silnější roztok šamponu s vodou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Tu samou nemáš skladem? Pošleš mi prosím případný návrhy na mail? Díky. Skladem momentálně ne. Pokud nebudeš chtít čekat na dodání stejné, doporučil bych Ti buď tuhle http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/931-dodo-juice-captain-canoodle-wash-mitt.html nebo ještě lépe tuto http://www.detailingshop.cz/predmyti-myti-a-suseni/995-microfiber-madness-incredimitt.html. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Čili u obou doplatek? Vyřešeno po tel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Jinak nahazu maly tepovaci orgii spolu s stocou! Jsem za jeho ochotu moc vdecen prihodim nejaky fotky... Bohuzel jsem si auto nevyfotil hned ale az dnes v garazich a uz ten efekt tak neprejde jako za prirodniho svetla :( Co je pouzito... ValetPro Heavy Duty Cleaner, je ho tolik protoze do tepovace se micha 1:80, ze bych s nim mohl udelat dva autobusy... Pak interier plasty byl test jak dopadne DODO Dash Trim nebo jak se jmenuje, jelikoz jsem uz Poorboy neobdrzel, byl vyprodan. Vysledek a primi porovnani s Poorboy je v elku stejny, i sotreba minimalni. No a kuze osetrena colorlock a pka mastena nejakym spesl tukem , Stocova prace perfektni... ely interier prokoukl uplne maximalne hlavne stropnice bohuzel svetla pustila takovy sracky ze jsem se lek :o a nyni az na par opravdu zazranych flicku scela jako nova :) Nemluvim o svezi vuni a takovy novote co se nyni nese interierem, myslim ze to hlavne prineslo tepovani koberce a koberecku stropu a tapecum. Muzu kazdymu dporucit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 Čaues, mám takovej dotaz, na nanášení vosku používám tenhle aplikátor http://www.chemicalguys.cz/products/w-aps-ufo-aplikator/ a ikdyž jsem ho už párkrát vypral, tak je furt plnej toho vosku, jakým způsobem to z těch aplikátorů dostáváte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.