Dobby Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím, omlouvám se že vám to tu narušuju ale potřeboval bych poradit, jednou jsme nechali stát auto pod stromem a od té doby jsou na kapotě kapky smůly nevěděli by jste co stím ?? :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) myslím že něco z kategorie výrobků tar remover, podle mýho smůla nebo asfalt nebude takovej rozdíl :) takže bych zkusil to a pak vyclayovat... Jinak dal jsem dvě vrstvy Supernatural vosku i na vnitřní piano black dekory a navigaci a rozdíl je evidentní - zaprvé jdou mnohem jednodušeji setřít smítka prachu, hloubka lesku je mnohem vyšší a to i na přímém slunci, kde tahle varianta dekoru má trochu "problém". Super nápad, o víkendu jsem myl auto zevnitř a měl jsem tam zbytek dodo vosku dal jsem dvě vrstvy na rámeček okolo columbuse a je to pecka, není to tak náchylný na otisky a vypadá to krásně, úplně ten rámeček září Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) ja som mal na streche auta smolu zo stromu a dal som to dolu technickym benzinom ;) Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 ja som mal na streche auta smolu zo stromu a dal som to solu technickym benzinom ;) a nepoškodí ten benzín nějak lak ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 (upraveno) myslim ze neposkodi, zatial na tom mieste nepozorujem neaku zmenu laku a dneska dorazila zasielka z DS musim pochvalit chalanov za snahu a ochotu objednane pred 10 dnami (3dni prevod penazi na ucet, a 5 dni cakanie na tovar zo zahranicia nakolko nemali skladom kyble) v piatok odoslane a dnes dorucene ku mne domov takze rychlost 100percent na to ze to slo z CR do SK takze som nadmieru spokojny z eshopom a celkovo aj z chalanmi nakolko sme si zoparkrat pisli mail alebo zavolali ohladne poradenia urcitych produktov Upraveno Srpen 19, 2013 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dobby Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 díky moc vyzkouším ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 v poho ;) hlavne jemnucko moc netlac a laku by to nemalo ublizit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 19, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2013 Zdravím Po velkém čtení na detailingclubu jsem koupil vosk RACEGLAZE SIGNATURE SERIES WAX 55 PANEL POT , chci se zeptat jak dlouho mám nechat vosk působit ? abych ho mohl pak doleštit ? díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Panove potreboval bych poradit dve veci... Za prve - co z tehle pripravku je lepsi na oziveni a zaroven impregnaci kuze Chemical guis leather conditioner Colour lock elephant sloni tuk na kuzi Dodo juice super natural sealant Autoglym leather care and balm Za druhe - co je lepsi na ozivemi plastu Autoglym vinyl & rubber care Autoglym bumper and trim gel Diky za pomoc! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mstoces Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Kokyn - určitě si musíš koupit nějaký čistič na kůži, pokud nemáš tak bych doporučoval tohle - http://www.detailingshop.cz/osetreni-kuze/832-colourlock-leder-cleaner-forte-150-ml-silny-cistic-kuze.html . A jinak já sám používám sloní tuk od Colourlocku a přijde mi to jako velká pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 (upraveno) Zdravim, rad uz bych dopral i neco interieru, mam sedacky z O2RS, takze asi pseudokuze: muzu i na ty cerny okraje pouzit vyse doporucovany Colourlock Lederreiniger stark 150 ml - silný čistič kůže, nebo byste doporucili neco jineho? Navic ten je pouze na cisteni, co pak pouzit na impregnaci/ochranu? A co pouzit na vnitrni cast sedacek, na tu brousenou sedou - co na cisteni(je tam flicek, kteryho se chci hodne zbavit) a nasledne impregnaci/ochranu a co na volant? Diky za info a trpelivost. P.S.: castecne se asi muj dotaz prekryva s KOKYNovym, tak snad... diky Upraveno Srpen 20, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Vycistenou ji mam jen ji chci vratit takovej ten zdravej vzhled. Mame ted v rodine skoro vsechny auta v kuzi tak se to vyplati aby nam to vydrzelo. Ja jsem sazel taky nejvic na ten sloni tuk. Kdyz vidim jak vypada kuze v CX7 po roce tak bych brecel...:-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Koukám, že se tu nějak nakupily dotazy, zkusím to vzít postupně: Mára..00: Race 55 je přírodní vosk, můžeš ho klidně nechat déle schnout (min. 20-30 minut). Ono dost záleží i na teplotních podmínkách, v chladnu to bude trvat déle. Můžeš si udělat i test - když nanesený vosk lehce přejedeš prstem, neměl by se lehce setřít, nanesený film by měl být pevnější. Kokyn: Na kůži, pokud chceš ultimátní kvalitu, vezmi sloní tuk :-) Velmi dobře bude fungovat Dodo a možná i CG. Na plast z těchto 2 spíš Bumper Trim Gel. Pokud to ale nechceš dělat pořád dokola, kup si Dodo Trim Sealant a budeš mít min. na rok pokoj. raym0n: Reiniger stark je možná až zbytečně silný. Pokud nejsou sedačky vyloženě zašlý, moc bych to s ním nepřeháněl. Pokud máš sedačky relativně čistý, můžeš zkusit na běžnou údržbu Valetpro Argus Leather. Ten sedačky lehce vyčistí a zároveň naimpregnuje v jednom kroku. Přes mou počáteční nedůvěru tahle věc funguje parádně. Broušenou kůži bych ošetřil přípravkama na Alcantaru. Na volant se mi nejvíc osvědčilo vyčištění čističem kůže a následně impregnace Gtechniq L1, který chrání proti otěru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 #soray: Diky, rychlejsi nez jsem cekal... ted je na rade objednavka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Jak už jsem to tu psal dřív - já vzal na sedačky (mluvíme o zašlých světlých sedačkách) čistič koberců od ValetPro - plast jako plast. Stejně tak na tapecírungy. Jsou tu i fotky. Na Range Rover používám kompletní program od Colourlocku + sloní tuk (tam je to o něčem jiném, tam se jedná skutečně o kvalitní kůži kvality/šarže windsor. Na to co máme ve škodovkách je to jen plácání drahých přípravků. Koženka je plast a ten se ze svý podstaty láme. Je naprosto neprodyšnej, takže jakýkoliv přípravek se nemá šanci dostat skrze povrch. Kůže je jen uprostřed sedáku a na opěradle, navíc bídný kvality. A především má určitou maximální životnost! Naproti tomu kůže na volantech je kvalitní a i tady používám v oktávce Colourlock + jejich ipregnace. Alcantara v RS je pravá alcantara, takže tady opravdu přípravky přímo na ní (pozor, alcantara není broušená kůže, jen její imitace, takže přípravkem na broušenou kůžu se buď zničí nebo se nestane vůbec nic). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 20, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2013 Máte nějaké námitky na Dodo Juice Soft Touch? dělám si další objednávku a chci brát na doleštění lime prime Deep Pile leštící utěrku a rukavici yeti, ale ten ručník jestli by na sedana stačil na to usušení :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
x Michi x Odesláno Srpen 21, 2013 Autor Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Pokud budeš mít dobře navoskováno, tak jeden ručník stačí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 a mamut zvladne ususit cele auto ??? navoskovane este nie je ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) #lumi: ja myslim, ze na 200%, s klukama v Brne jsme koupili Mikrovláknová utěrka HPP na stírání vody a moji O2 utrel aniz by se zapotil a bez jedineho zdimani... myslim si, ze by dal v pohode i dve, takze verim, ze mamut ti to vysaje s prehledem, ale jsem zvedav, co na to soray a Michi //edit: neplanuje se nejaka myci seance v okoli Brna? At uz s pronajmem na mycce, nebo u nekoho na chalupe, rad bych se pricuil, vstupni poplatek samozrejmosti Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem raym0n 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mára..00 Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Co eště doporučíte na sušení ??? Microfiber Madness Crazy Pile VS Microfiber Madness Dry Me Crazy ??? Dělal jsem objednávku na DS a eště mi tam pořád něco chybí... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Už jsem tady psal, mám Dry me Crazy a jsem s ním maximálně spokojenej vysušim kombajna najednou bez ždímání a bez kapek takže spokojenost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Mě se líbí to co tu dal raym0n, to je docela pecka taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Na druhou stranu... HPP je sice za pulku, ale ma jen 300g/m2, Microfiber Madness Dry Me Crazy ma 1220gr/m2. Ja ten HPP beru spis jako takovou investici do zacatku, kterou pak mozna nastriham na mensi na interier/alu, uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 Na druhou stranu... HPP je sice za pulku, ale ma jen 300g/m2, Microfiber Madness Dry Me Crazy ma 1220gr/m2. Ja ten HPP beru spis jako takovou investici do zacatku, kterou pak mozna nastriham na mensi na interier/alu, uvidime. Dobrý nápad Oktávku usuším jedním mamutem - přestože navoskováno nemám, musím nejdřív zregenerovat lak strojní leštičkou. Na druhý auto mi jeden nestačí, jen střecha je veliká jak půlka Okty. :) Navoskováno je. Druhá věc jsou různý fórky jako profilace a záhyby na karoserii, kde beru nějaký obyč mikrovlákno z Kiku (třeba na prahy nebo dosušení kolem světel, hranu kufru atd.) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 (upraveno) No ten Dry me Crazy vypadá dobře, proč ho nevyzkoušet, pardon ale za mamuta takovou pálku opravdu Já nedám, jde mi o vysušení auta :D SirMike-to trocha nechápu, proč bereš prahy a jiné záhyby jiným ručníkem a máš 50 ručníku na auto, to jako umyješ auto, vemeš vršek mamutem a prahy máš furt špinavé tak je utíráš něčím jiným? nerýpu jen se ptám :) Upraveno Srpen 21, 2013 uživatelem sm0g 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Srpen 21, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 21, 2013 No ten Dry me Crazy vypadá dobře, proč ho nevyzkoušet, pardon ale za mamuta takovou pálku opravdu Já nedám, jde mi o vysušení auta :D SirMike-to trocha nechápu, proč bereš prahy a jiné záhyby jiným ručníkem a máš 50 ručníku na auto, to jako umyješ auto, vemeš vršek mamutem a prahy máš furt špinavé tak je utíráš něčím jiným? nerýpu jen se ptám :) Nevím, jestli si úplně rozumíme. Mamut je poměrně rozměrnej ručník, navíc nasáklej i docela těžkej. Nějak si nedokážu představit tímhle obrem vytírat prahy a vůbec vnitřky dveří do sucha nebo třeba zrcátka, gril, prostě detaily. Prahy jsem "špinavý" (že bych musel mýt šamponem) snad ještě neměl, jen vytírám do sucha, protože těsnění dveří všechnu vodu neudrží + vosk. 50 nemám - mám dva mamuty a dvě mikrovlákna vyšší gramáže z Kik textilu na detaily. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Ještě bych doporučil zahrnout do výběru bohužel často přehlížený Dodo Orange Plush. Má menší rozměr než Mamut, objemem a savostí je na tom podobně a je za podstatně nižší cenu... Já již 2 roky používám Dry Me Crazy a pokud se mi ho někdy podaří zničit, tak zkusím právě Orange Plush :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 soray-díval jsem se po něm a on nebyl ani na skladě a ani na objednání, teďka se dívám že už čekáte na naskladnění, pouvažuji o něm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
soray Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Protože pokaždý, když je naskladníme, tak jsou za chvíli pryč :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 22, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2013 Skoro v každém videu, nebo spíše v občasném videu mají násadu na tyč wapu, tu mám taky, ale když tím stříkají tak jen bílou pěnu a zalijí tím celé auto, následně to šmudlají a drhnou, chci se zeptat co to je za šampon, máte ho taky? Chtěl bych to vyzkoušet s tou nádobkou.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.