Přejít na obsah

Michiho detailingový kroužek

Doporučené příspěvky

Nenašiel som tú správnu tému, kde by som zaradil môj dotaz, tak ho dávam sem:

Čo použiť na čistenie okien zvonka a zvnútra? Po čase sa zvnútra vytvorí taký biely povlak, ktorý je problém rozumne odstrániť. Skúšal som už všetko možné, ale aj tak pri jazde proti slnku vidno také rôzne mapy na skle.

Takže otázka - čím vyčistiť sklo čo najdokonalejšie?

Odkaz ke komentáři

zevnitř clay určitě tedy asi ne :D to podle mýho není uplně dobrý... Já mám autoglym glas cleaner a funguje to na tohle perfektně je to jako leštěnka takže nanesu mikrovláknem krouživými pohyby a pak čistým vyleštím akorát když jsem to dělal poprvý tak jsem to dělal blbě tak jsem si trošku uprášil palubku a teď už to dělám jinak a sklo se leskne nádherně bez práce víceméně a dělám to tak jednou za dva až tři mesíce

http://www.detailingshop.cz/okna/94-autoglym-car-glass-polish-325ml.html

Odkaz ke komentáři

ještě dotaz.

Ma cenu kupovat tu aktivni penu na predmyti ?

Jediné které bych se nebál je od ValetPro Snow Foam. Je PH neutral, takže ti případně nenaruší vrstvu přírodního vosku. Stejně bych ji ale asi použil jen dvakrát ročně při velkém mytí. Jestli myješ pravidelně, tak je, jak Jindra poznamenal, zbytečná.

Ta kapalina do ostrikovace je tedy ji dobre koupit nebo používat Glacidet ?

Mno Glacidet dělá myslím Velvana, že? Ono je to dost silné čistidlo, takže pokud používáš nějaký sealent, tak ti ho asi sundá :-/

Odkaz ke komentáři

Obecně platí, že mušky ani ptačí trus se nesmí nechávat na laku ani skle. Jednak platí, že čím déle to tam necháte, tím hůře se to čistí. Nehledě na to, že některé takové "věci" se občas nedají pak už vyčistit vůbec a je po srandě.

Dají se použít různé čističe laku typu tar and glue removers, ale i detailery jak psal Stóča. Jinak co nejčastěji sundávat, sundávat, sundávat :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...