Michal K. Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak taak, "K"cko mi tam soupli. Vasku, co si myslis o te vaze kol? Je to na 20" unosne? Origo 18" co jsem prodaval mely 24kg. Me to prijde docela good. Jinak jizda je uplne v poho, nic tak tvrdeho, co by se nedalo snest. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Prijde mi to uplne v pohode. Na 20ky dobry. Origi S8 kovany maji asi 13kg be pneu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Tak to jsem rad. Akorat ty sirka pneu uz je hodne znat ve vyjetych kolejich, tam si clovek musi davat pozor :D lubo: 658mm(17") vs 668mm(20"), hodne opticky dela to snizeni... A dekuju za chvalu, tesim se, az to nalestim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Duben 8, 2013 Sdílet Odesláno Duben 8, 2013 Pekne hodne pekne Myslim ze jak pise Vasek, vahu uplna pohoda, taky A6 je jeste neco jineho nez Octavka ;) Chvalim vyber pneu! Nebudes zklamanej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Super Michal :) teraz to paradne prekuklo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Tak konečně odtajněno, ať ti WSP slouží , vypadá to tuze dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Michale super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Kluci diky, tesim se na pohledy kolemjdoucich nebo jak se lidi otaceji, snad budou :D Vcera mi tleskalo obecenstvo romskych obcanu, jak jsem odjizdel z benzinky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Michal: to jsou teda balony Dá se na tom jezdit? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Prave ze balony ani ne :D mozna tak slupky nebo "salamy" :D Jak jsem psal, je to v pohode, cekal jsem teda, ze to bude hodne tvrde, ale nepozoruju zatim nejaky vyrazny skok orpoti 18" zimnim, rekl bych, ze je to na stejne urovni jako 18" na oktavce. Nezvyk jsou ted vyjete koleje, to uz jsem taky zminoval. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Hele Michale fakt hézká decentka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Fakt pěkný.. dal bych pořádnou péči laku, natřel brzdy na černo nebo stříbrno a pecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
snb-rider Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Jo jo, taky myslím, že takhle úplně ideál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Fakt pěkný.. dal bych pořádnou péči laku, natřel brzdy na černo nebo stříbrno a pecka Trefil ses mi primo i do barvy, hned jak se otepli, tak jdu na to A chystam se poridit kosmetiku a proniknout do taju detailingu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Na tvy barve to bude hrozne moc znat! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 9, 2013 Sdílet Odesláno Duben 9, 2013 Skoda ze ti nedali cierne zavazia na disky...teraz ked to chces decent tak to musis zafarbit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 V jakem pneuservise si byl ze jsou slepy?Daji ti na cerne disky svetle zavazi,je to tam jak pest naoko! :-( bez to reklamovat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 aaaaaaaaaaaaaaaaa audi rotor, dobra volba moc dobra. Uzivej a snad se lidi budou otacet. Ja si pamatuju jak se tocili za mnou kdyz jsem mel ty chromovy kola. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No cerne zavazi jim doslo, ale nejak to neprozivam, vezmun lihac a muzu je zacernit...vcera jsem byl prevazit predni kola, ne jeden clovek mi rekl, ze ty velka kola s nizkym profilem si trochu sednou (treba Storm me na to upozornoval), tak se musi prevazit. Vibrovalo mi to pri 140 docela citelne. No a fakt to chtelo prevazit, nejspis si to teda sedlo. Jeste pojezdim a pristi tyden zajedu radeji znova prevazit i zadek a zkontrolovat predek. Zadek se totiz vcera nepravazoval, uz nebyl cas. Jinak diky, snad se hned neohnou Vybral jsem je predevsim kvuli konkavnimu designu a hlavne, ze jsem je na zadne a6 v ostrave nevidel, v republice se mozna nejaka najde :). Vlastne jsem je videl jen na RS5 od majitele autoskloslezska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ono vyvážit tyhle kola není prdel. Zajed si někam kde mají pořádnou mašinu a upínají kolo přes díky na šrouby. Jinak to je o ničem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No tak to neupinali pres diry sroubu, pouze klasicky pres diru na naboj no. Musim teda pozjistovat, kde takovou vyvazovacku maji. Snad ji nekde v ove vubec maji Jinak co na brzdice? Na oktavce jsem mel hammerite, ale ted bych chtel zkusit tuhle cernou od Foliatecu, podle me to bude hladsi a lesklejsi ne? Strikat je nechci, to by se muselo rozebrat a auto potrebuju denne pojizdne. Ma s tim nekdo zkusenost? Takze hammerite nebo foliatec? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak ještě můžeš zkusit Alkyton lesklý.. Ten Hammerite si měl lesklý? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Myslim, ze ano...nevim presne, vypadalo to asi takto Me prijde, ze ten Foliatec jakoby vice zahladi tu drsnou strukturu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Já používám Hammerite lesklý a vždy mi to udělá hladký povrch ;) Musíš to předtím dobře odmastit a pokud možno i obrousit.. Jinak bacha na styčnou plochu kotoučXkolo - tam se natírat nedoporučuje.. Mě se díky tomu povolilo na Fabii kolo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) Alkyton je to samé co ten Hammerite a je v lesklém provedení. Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tam bych to v zivote nenatrel, neboj :D To byl obrazek jen pro ilustraci. No cerny leskly hammerite bych musel videt nazivo, jak je to hladke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Hledal jsem fotku když jsem natíral já, ale takhle zblízka bohužel nemám :( Ale mám to krásně hlaďoučky - 3 vrstvy.. Tohle vypadá jako po první vrstvě.. No, nevybral si zrovna ideální fotku - takhle by to určitě vypadat nemělo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Atrix24 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Ja planujem v lete dakt brzdice komplet opieskovat a dat to napráškovať tak som zvedavý na výsledný efekt ... Len dlzka trvania max 5 dni a hlavne, cena 5€ kus :) to je v pohode si myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jo, opískování a následně komaxit je nejlepší volba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Nj, jenze tyden bez alespon nahradniho vozu je v soucasne dobe pro me problem :) Takze si musim poradit sam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.