Přejít na obsah

Audi A6 C6 3.0TDi - Berry

Michal K.

Doporučené příspěvky

Prave ze balony ani ne :D mozna tak slupky nebo "salamy" :D Jak jsem psal, je to v pohode, cekal jsem teda, ze to bude hodne tvrde, ale nepozoruju zatim nejaky vyrazny skok orpoti 18" zimnim, rekl bych, ze je to na stejne urovni jako 18" na oktavce. Nezvyk jsou ted vyjete koleje, to uz jsem taky zminoval.

Odkaz ke komentáři

No cerne zavazi jim doslo, ale nejak to neprozivam, vezmun lihac a muzu je zacernit...vcera jsem byl prevazit predni kola, ne jeden clovek mi rekl, ze ty velka kola s nizkym profilem si trochu sednou (treba Storm me na to upozornoval), tak se musi prevazit. Vibrovalo mi to pri 140 docela citelne. No a fakt to chtelo prevazit, nejspis si to teda sedlo.

Jeste pojezdim a pristi tyden zajedu radeji znova prevazit i zadek a zkontrolovat predek. Zadek se totiz vcera nepravazoval, uz nebyl cas.

Jinak diky, snad se hned neohnou :lol: Vybral jsem je predevsim kvuli konkavnimu designu a hlavne, ze jsem je na zadne a6 v ostrave nevidel, v republice se mozna nejaka najde :). Vlastne jsem je videl jen na RS5 od majitele autoskloslezska :pivo:

Odkaz ke komentáři

No tak to neupinali pres diry sroubu, pouze klasicky pres diru na naboj no. Musim teda pozjistovat, kde takovou vyvazovacku maji. Snad ji nekde v ove vubec maji :lol:

Jinak co na brzdice? Na oktavce jsem mel hammerite, ale ted bych chtel zkusit tuhle cernou od Foliatecu, podle me to bude hladsi a lesklejsi ne? Strikat je nechci, to by se muselo rozebrat a auto potrebuju denne pojizdne. Ma s tim nekdo zkusenost?

Takze hammerite nebo foliatec?

Odkaz ke komentáři

Já používám Hammerite lesklý a vždy mi to udělá hladký povrch ;) Musíš to předtím dobře odmastit a pokud možno i obrousit.. Jinak bacha na styčnou plochu kotoučXkolo - tam se natírat nedoporučuje.. Mě se díky tomu povolilo na Fabii kolo..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...