Atrix24 Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Podobne, este ze mam dedka, ktory ma VW Touran 2009 a nepotrebuje ho :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Jo tak ja mam k dispozici transportera long, ktery je ale porad plny a jezdit s nim po meste a za klientama neni asi nejidealnejsi :D Jinak takto vypada ten foliatec 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Mě to přijde stejný ;) Asi dost záleží na počtu vrstev ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 No Mišo mas to pekne, ty velikost tech kol je super akorat me se ty kola moc nelibi. Treba na zivo by to vylo neco jineho. Ale jako celek to je fajn. A tu barvu bych volil hamerlite. Myslim,ze ta foliatec je jen predrazena a to same ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) tak já míchal oranžovou v hammerite na bílého C-maxe a na červenýho Golfa budu dávat Acrylon kovářskou černou, Acrylon má více odstínů Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 Tak já dal bílou :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 chtělo by to ty větší kotouče ...... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 10, 2013 Sdílet Odesláno Duben 10, 2013 chtělo by to ty větší kotouče ...... :D Jardo budou, ale když jsem to kupoval tak tam dali nové a mám najeté 20tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Michale, super! :palec: Decentka, kola sednou myslím jak prdel na hrnec, v reálu to musí bejt pecka!!! ;) Jak na to tak kukám, ještě by se mně osobne líbila maska,ten chrom kolem, do černa..Ale je mi jasný, že to asi dělat nebudeš kvůli zbytku chrom "paketu" na káře, viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 s tim prevazovanim je to pravda ja prevazoval 18tky vsechny kola byli spatne a taky mi vybroval volant pak uz klid! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Duben 11, 2013 Sdílet Odesláno Duben 11, 2013 Ty kráso.. podložky na změnu rozteče na touarega. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 tak já míchal oranžovou v hammerite na bílého C-maxe a na červenýho Golfa budu dávat Acrylon kovářskou černou, Acrylon má více odstínů Asi si myslel Jardo Alcyton, ze? Dneska jsem se byl divat, a taky me zaujala ta kovarska cerna. Akorat dalsi nater az za 24hod??? :( Chtel jsem to udelat za jeden den v nejakou sobotu...Obecne alkyton ma vice odstinu, i cerna leskla vypada lepe a je pry pruznejsi a vydrzi vice, ale druha vrstha u hladkeho je 16hod...to hammerite ma po 6hod. Ta kovarska cerna je supr, akorat nevim, jestli by uz moc nezanikala s mojima kolama, je to hodne podobna barva a povrch taky je drsny, skoro matny... Mate nekdo zkusenosti, jestli se ta druha vrstva da dat uz treba taky po 6hod u Alcytonu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Nikdy jsem tak dlouho čekat nevydržel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Michale bomba !! Začínám uvažovat o pružinách na 4ku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Nikdy jsem tak dlouho čekat nevydržel ;) No to ja taky nevydrzim a popravde ani nebudu mit cas. Kolik hodin tomu tak mam dat Mirku? 2-3hodky? :D A pak dalsi vrstvu? A nechat poradne zaschnout.. Lukasi: diky Ty H&Rka jsou bomba, auto je ted uplne jine a naprosto v klidu a vubec mi neprijde nejak nesnesitelne tvrde, den ode dne mi to prijde lepsi, jen pricne nerovnosti jsou trosku horsi, tak kdyz to jde, tak je prejizdim sikmo, jako treba koleje, vyfrezovane diry apod :) jsem rad, ze jsem sel do 20tek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Mišo hodně záleží jak bude teplo, já to po natřeni nechal hodinu a potom zkoušel jestli ještě lepí . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Jo tak na dotek pisou 2hod...Teplo noo, planuju to udelat, jak bude tak 20stupnu aspon 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 12, 2013 Sdílet Odesláno Duben 12, 2013 Údajně to bude sobota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Asi si myslel Jardo Alcyton, ze? Dneska jsem se byl divat, a taky me zaujala ta kovarska cerna. Akorat dalsi nater az za 24hod??? :( Chtel jsem to udelat za jeden den v nejakou sobotu...Obecne alkyton ma vice odstinu, i cerna leskla vypada lepe a je pry pruznejsi a vydrzi vice, ale druha vrstha u hladkeho je 16hod...to hammerite ma po 6hod. Ta kovarska cerna je supr, akorat nevim, jestli by uz moc nezanikala s mojima kolama, je to hodne podobna barva a povrch taky je drsny, skoro matny... Mate nekdo zkusenosti, jestli se ta druha vrstva da dat uz treba taky po 6hod u Alcytonu? jj, Alcyton, ..... :D, druhý nátěr budu dávat podle skutečnosti, jak to bude lepit apod. .... a samozřejmě čekám na teplo a sluníčko, příští týden prdím na práci a budu dělat auta, přezout, vyčistit brzdy, promazat atd .... a u Golfa nátěr třmenů a nástřik znaku, potřebuju si vyčistit palici a takhle to půjde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Prostě Alkyton.. Je to česky, tak tam nedávejte furt to "C" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Piseme to mezinarodne Jardo, ta kovarska cerna, myslis, ze je vhodna na to venkovni pouziti, kdyz na ni bude strikat voda od kol apod.? Ja se na ty trmeny asi vrhnu pristi vikend, snad bude hezky. Jinak myslite, ze muzu natrit tu vysrafovanou cast u zadnich brzd? Samozrejme dosedaci plochy ani omylem, to je mi jasne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Mišo určitě, měl jsem to na O1 a žádný problém :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 13, 2013 Sdílet Odesláno Duben 13, 2013 Jasně, tyhle plošky na kotouči natřít můžeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Duben 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Tak dneska jsem byl na ostravskem srazu, bylo nas hodne, takze supr...Pridavam par fotecek z poradneho fotaku a umytym autem, fotil DEKO, timto mu jeste jednou moc dekuju. Dorazil i Bazy se vzduchacem, tak mame spolecne fotky nejake 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 máš to pěkně naleštěné ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Duben 14, 2013 Sdílet Odesláno Duben 14, 2013 Noooo tak ted uz se mi ty kola libi jak to mas umyte. Ted to vypada fakt super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Duben 15, 2013 Sdílet Odesláno Duben 15, 2013 Vypadá to monstrozně :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Michale, první vrstva Alkytonu kovářského 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 Jardo, čím to natíráš, že to nemáš ani oblepený? :) To já vždycky musím oblepit, protože to pak dopadá hrozně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Duben 16, 2013 Sdílet Odesláno Duben 16, 2013 (upraveno) dětským plochým štětečkem do školy s krátkými štetinami, cca 1 cm široký :D .... jo a brejle k tomu :(, jinak už nanesena druhá vrstva, po 3 hodinách, první vrstvu jsem udělal tenkou (ono to šlo samo, barva byla krásně akorát namíchanáí), druhou vrstvu už silnější, což šlo taky samo, protože ta barva prostě v plechovce vyprchává a houstne :D , zítra udělám případně další foto, aby měl Michal představu .... ;) P.S. brzdy po 68.000 km Upraveno Duben 16, 2013 uživatelem jar_da 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.