Maxx Odesláno Listopad 25, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2012 Čauky,mám dotaz při koupi KKL kabelu lze pouze diagnostikovat auto nebo se může i něco nastavovat a upravovat aniž by se musela někde provádět placená registrace a poté i placené aktualizace???? Musí se ječtě stáhnout nějaký program z netu??co sem tak čet a dobře pochopil tak například VAG-COM,VCDS nebo jsem úplně mimo??vůbec tomu nerozumim co je potřeba ke správné funkci kabelu.viz tento kabel http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Audi-Skoda/0/5/3-KKL-USB-profi-kabel-pro-VAG-COM-podpora-64-bit-OS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 26, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2012 (upraveno) První doporučuji prostudovat trochu problematiku diagnostiky celkově, ať nezapláčeš. Trochu zde, jinak Google http://www.motordiag.cz/info/uvod Upraveno Listopad 26, 2012 uživatelem Pavlus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Proč bych zaplakal??Jde mi jen o to jestli to jen čte chyby nebo i něco víc.Máme v rodině 5 octavií,1x fabie,1x passat takže se to hodí.Někde jsem četl že s tím jdou i spárovat klíče,nastavit dojezdy oken,atd.To opravdu není někdo kdo by jasně řek:umí to tohle.....,potřebuješ k tomu tohle......,stáhneš to tady.....,Nic víc nechci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Joo kdyby jsi koupil jinde, tak to mas se vsim... Jak s video navodem, tak se softwerem atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pavlus Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Ok. Kup si kabel, stahni si VAG a VIS. Obe treba na uloz.to. VIS je elektronicka prirucka pro VAG. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 A ten vag je v CZ???? Stahnul jsem nějaký vag 409.1 Na uloz to jsou 2 VIS a ani jeden nejde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavia1985 Odesláno Listopad 29, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 jo vag je cz stahnul sem ho nekde na uloz to + příručku ale za boha nevim kde 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Ještě dotaz,mohu ten vag nainstalovat teď nebo se to instaluje až po připojení kabelu?kabel by měl dorazit dnes nebo zítra.Po instalaci se nemusím nikde registrovat??už jsem našel ten VIS a je tam napsáno něco o placený registraci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 29, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2012 Tak kabel dorazil,vag sem stahnul,nainstaloval a chvíli to běželo.Pak mi to napsalo že program přestal pracovat a konec od té doby nic.co stím?? mam win 7.Když jsem načetl chyby z komfortní jednoty našlo to asi tři a u nich bylo napsáno něco o registraci???????????Poradí někdo?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 jaky Vag Com sis stahnul ? Na tvuj kabel potrebujes 304,ta 409 myslim uz potrebuje HEX kabel,proto to chce po tobe registraci. Odinstaluj a pohledej 304. V nem nastavis uz jen na kterem portu mas kabel a mel bys fachat. Jeste budes potrebovat USB ovladace k tomu - ale to nevim zda to jeste k WIN7 je treba. Jinak,kdybys koknul do bazaru a stalych nabidek,tak to sezenes levneji,overene od spolehliveho clena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Koupil jsem tenhle kabel přímo odtud http://www.hobbydiag.cz/profidiag/eshop/1-1-Diagnostika-VW-Audi-Skoda/0/5/3-KKL-USB-profi-kabel-pro-VAG-COM-podpora-64-bit-OS Vag jsem stahnul 409.1 z uložý to.to je napsano i na kabelu že podporuje max 409.1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maxx Odesláno Listopad 30, 2012 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 už jsem stáhnul tu 304,rozbalil a nainstaloval.na ploše ikonu mam ale neotevře se to.načítá tak 5s a pak přestane a nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Listopad 30, 2012 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2012 Zkus to spustit jako spravce. Jinak mas SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Zdarec chlapi, měl bych na Vás takovej menší dotaz. Koupil jsem si kabel na diagnostiku, mám OI r.v.98 . Program mám VAG-COM 304IHR a vše mi chodí,vypisování chyb,základní nastavení,prostě všechno jak má ale jen do chvíle než nastartuju. Bohužel to dělá jen u té mé mrchy. Zkoušel jsem to na 2 feliciich(1.3 a 1.6) a tam to v po vyhodí dotaz jestli je vůbec jednotka v autě namontovaná. Zítra budu zkoušet na pantátově oktě tak uvidím jestli to dělá jen ta má nebo to chodí jen s filckama. Nevíte popřípadně čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Březen 9, 2013 Sdílet Odesláno Březen 9, 2013 Kontrolka na kabelu svítí když máš nastartováno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Chlebik Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Kde jsi koupil a za kolik Jacobe? Na Aukru je toho spousta, jen nevím zda tomu věřit.. Taky si to chci pořídit, každou chvíli se objeví nějaká závada tak abych šel na jistotu a pořád jen netápal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Březen 10, 2013 Sdílet Odesláno Březen 10, 2013 Chlebik: Koupil jsem na aukru,od prodejce obd2. KaJe: Ano kontrolka na kabelu svítí i když nastartuju.Dělá to tohle a hned po startu se to zasekne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.