Přejít na obsah

BOLERO


Doporučené příspěvky

Nasiel by sa niekto v BA alebo okoli kto by vedel updatnut Bolero na najnovsi dostupny FW? Do servisu sa mi s tym velmi chodit nechce. Mam original BT HF sadu napojenu na Bolero a stava sa mi ze sa mi mazu nastavene rychle volby. Udajne by mal byt pre moje Bolero dostupny novsi FW a tak je to jedna z veci co mozem este skusit...

Moje aktualne je nasledovne:

Part number: 1Z0 035 156M

HW Index: 001

SW index: 008

SW version: 20110315A

BL version: 2.00

HMI XML: KW05/2011EU

 

Vopred vdaka

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Čaute lidičky

 

Existuje i nějaký nový soft pro Bolero co se montovalo do fl octávií? (Bez výměny rámečku) Mám problém se čtením karet, ať tam strčím jakoukoliv tak se nenačte a napíše to hlášku PROBLÉM V PŘÍSTUPU NA ČTEČKU SD KARET. Předchozímu majiteli vše fakčilo, nevíte kde by byl problém? Díky

Odkaz ke komentáři

No otazka je ci je to problem citacky alebo karty. Ako bolo spomenute, skusil by som naformatovat kartu, pripadne inu kartu. Co sa SW tyka, pre konkretne moje radio bol k dispozicii FW s oznacenim 0012, predtym som mal 0008. Ani v jednom z nich nemam problem s kartou. Pouzivam tusim Kingston, 32GB, FAT32.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...

Čau chlapi, po přečtení tohohle víc než dvacetistránkovýho vlákna stejně potřebuju jasnou odpověď. Octavia Scout před FL, modelovy rok 2008. Chci vyměnit Stream za Bolero. Jaké vybrat, aby to bylo co nejjednodussi z hlediska vymeny a dokupovani potřebných dílů? Stačí teda jen Bolero z FL octavie, když je to modelový rok 2008? Nebo stejně potřebuju gateway?

Odkaz ke komentáři

díky moc za ochotu a odpovedi, panove :) zeptám se tedy na poslední věc (chci mít jistotu).

 

http://aukro.cz/autoradio-skoda-superb-2-bolero-mp3-i4558381339.html

 

EDIT: spíše tohle? http://elektro.bazos.cz/inzerat/37773608/Origautoradio-Skoda-BOLERO-6CD.php

 

(moc nechápu rozdíl)

 

Tohle tam půjde, gateway by měl být v pořádku, takže jen koupit rámeček (stejný jak na nexus) a nechat nakódovat.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...