nestresuj Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ahoj mal som v aute radio a kupil som si navigaciu original ale nepasuju mi tam tie konektory co tam treba prerobit alebo co treba dokupit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 Radeji si to nech udelat od nekoho co tomu rozumi. Sice neco zaplatis, ale aspon si neudelas skodu. Nech to odbornikum... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 ale co tam terba prerobit by som potreboval vediet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Tak to vyfoť a dej sem fotku. Jestli to bylo neoriginál rádio připojené přes redukci, tak se jenom odpojí a originál kabeláž na originál rádio pasovat bude. K navigaci budeš potřebovat ještě GPS anténu. Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 toto je ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) To jsou ISO konektory pro připojení neoriginál autorádia. A vypadá to, že je tam ta redukce. Tu odpoj a už tam navi půjde. Jen je potřeba GSM anténa a nakódování navi a gateway. Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 7, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 [dakujem pomohli ste mi a jak to nakodujem?a keby som zatial necel pouzivat anvigaciu? len radio tak to pojde aj bez nakodovania ci? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 7, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2009 (upraveno) Kódovat přes VAG nebo VAS. Bez správného nakódování se to může chovat nekorektně. Jakou navigaci jsi koupil? Upraveno Říjen 7, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Kódovat přes VAG nebo VAS.Bez správného nakódování se to může chovat nekorektně. Jakou navigaci jsi koupil? je to z vw asi to bude nexus ci jak sa tomu hovori u vw noo uz som to vyriesil akurat dalsi problem ja ked som tam davall to neoriginal radio tak som odpalil privod staleho prudu a teraz mi to este nejde ta navigacia som kukal poistky a vsetky by mali byt dobre kde moze byt chyba?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 8, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 Já myslím, že bude lepší když to dáš někomu kdo se tím zabývá. Jinak jedna pojistka bude ještě na samotné navigaci, ale radši už v tom fakt nešťourej. Ať si neuděláš nějakou větší škodu. Pusť k tomu odborníka. Máš fotku té navigace? Zepředu i zezadu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nestresuj Odesláno Říjen 8, 2009 Autor Sdílet Odesláno Říjen 8, 2009 taka uz ej to anmontovane funkce ovela to skraslilo interier dakujem chlapci za pomoc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
j0ska Odesláno Říjen 9, 2009 Sdílet Odesláno Říjen 9, 2009 (upraveno) Nechal jsi to někomu udělat nebo jsi to udělal sám? Hoď sem fotku té krásy. Upraveno Říjen 9, 2009 uživatelem j0ska 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 Zdravim ....mám tedka v OII rádio STREAM a chtěl bych ho vyměnit za nějakou navigaci ...Asi NEXUS bude nejjednoduší volba. Umí NEXUS přehrávat také MP3 formát?? Potom se chci zeptat co všechno se musí vyměnit a jestli jsou na to připravený také kabely?? Rámeček kolem rádia bude asi jinej, GPS anténa se dává většinou kam?? Díky moc za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 gps anténa za středové průduchy.., nexus neumí MP3, jedině že by jsi koupit tohle www.xcarlink.cz... vyměníš pouze rámeček a hlavně korektně nakodovat.. kabely tam jsou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 30, 2010 Sdílet Odesláno Leden 30, 2010 A ten NEXUS má nějakou interní paměť?? 6e by se tam třeba nahrála nějaká muzika.... A navigační mapy teda fungují jenom přes CD nebo jsou už nahrané v NEXUSU?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 mapy jenom na cd a interni pamet nema.. takze pokud chces navigovat a poslouchat cd tak jedine changer... mapy u mne.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Ok..díky za rady ...A NEXUS má nějaký PIN?? Když ho budu od někoho kupovat, tak aby to 100% fungovalo.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Každé rádio či navi má pin, ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda68 Odesláno Únor 20, 2010 Sdílet Odesláno Únor 20, 2010 Ok..díky za rady ...A NEXUS má nějaký PIN?? Když ho budu od někoho kupovat, tak aby to 100% fungovalo.. Ahoj, prosím až to budeš mít hotové tak dej vědět jak to dopadlo a co všechni si absolvoval. Chtěl bych to totiž udělat stejně jak píšeš. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RemyZero Odesláno Únor 21, 2010 Sdílet Odesláno Únor 21, 2010 Tak mi bohužel ten NEXUS už někdo koupil, než jsem se rozhodl... Tak zkouším schánět jiný za dobrou cenu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda68 Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 No já jak jsem o tom přemýšlel asi nejlepší stejnak bude ten columbus. Raději si trochu přidám a mám tam vše a nemusím řešit nějaký CD bo tak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 23, 2010 Sdílet Odesláno Únor 23, 2010 JJ, to zní rozumně, investovat dnes do Nexusu může jen blázen... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 JJ, to zní rozumně, investovat dnes do Nexusu může jen blázen... no tak zalezi taky kolik ze... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 I za 5 tis. by byl drahý - s tou grafikou, možnostmi a mapovým pokrytím je to vážně mimo. Když byl Columbus za 25, ale dneska je minimálně o 10 tis. levnější, ne-li o víc, tak si vážně myslím, že Nexus je dobrý max. zadarmo. A kdo jednou viděl Columbus, Nexus už mu bude připadat jak Win 3.11 vedle XP... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
O.v.i. Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 I za 5 tis. by byl drahý - s tou grafikou, možnostmi a mapovým pokrytím je to vážně mimo. Když byl Columbus za 25, ale dneska je minimálně o 10 tis. levnější, ne-li o víc, tak si vážně myslím, že Nexus je dobrý max. zadarmo. A kdo jednou viděl Columbus, Nexus už mu bude připadat jak Win 3.11 vedle XP... no pockej 3.11 a xp kolik si mel barev na 3.11? ten displej na columbu taky neni to best... je lepsi to uznavam ale ja z toho zase tolik vytrisklej nejsem a pokud nekdo ma moznost zmeny nejakyho 1DIn radia na nexus za par kc tak neni co resit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 24, 2010 Sdílet Odesláno Únor 24, 2010 Asi takhle: dokud jsem měl Nexus, myslel jsem si co nemám a byl spokojený. Pak mi doli sehnal Columbus, pokrok jak hrom, zvlášť s několika update SF. Pak jsem jel s Robertem Superfattym a viděl zas po delší době Nexus a říkal si co to proboha je... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri001 Odesláno Únor 25, 2010 Sdílet Odesláno Únor 25, 2010 Já si na nexus, vyjma mapového pokrytí, nemůžu stěžovat. Za ty peníze, co se dneska prodává, je to asi nejlepší věc, co tam lze dostat. Vypadá dobře, do O II prostě sedí. Jasně pokrytí nic moc, ale přenosné navi se dnes dají sehnat za pár kč, tudíž se to podle mne vyplatí i za cenu toho, že mimo mapové pokrytí navi budeš používat jen jako rádio. Vím, že spoustě škarohlídů se můj názor líbit nemusí, ale když se porovná cena tak by se měla porovnávat i cena ostatních věcí, které jsou nutné při zástavbě columba do O II před face. Nejde jen o ceny přístrojů. Pokud porovnáš cenu přístroje se zaručeným původem a připočteš cenu komponentů, tak ti rozdíl vyjde kolem 100%. Když vezmeš čorku, tak se to samozřejmě snižuje. Tolik asi můj názor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukášV Odesláno Srpen 14, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2010 Zdravím , mám O II před FL a radio stream s maxidotem ,ovl na volantu. Chtěl bych místo něj dát columbuse. Dá se ? Co vše je třeba měnit ,.. ?? Děkuji všem PS: Octu mam dá se říct 48h a maximální nadšení !! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Triplseven Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 Jistě že se da, vlíti do tematu o columbusu a tam je to celkem jasně popsaný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Prosinec 31, 2010 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2010 záleží jaký máš rok, u starších modelů nutná výměna gateway jinak bude vybíjet baterku. jestli cheš zobrazení parkovacích senzorů na Columbusovi /pokud máš/ nutná výměna RJ parkovacích senzorů.. dále potřebuješ GPS anténu, správý firmware v Columbusovi - jinak nepůjde korektně maxidot a mf volant.. není problém dodělat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.