DanTe Odesláno Duben 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Tak dneska vyměněny zadní pružiny a přední brzdy. V pátek proběhla garančka kvůli cívkám, bohužel už je někdo měnil, takže se na mě už akce nevztahuje, ale cívka na třetím válci je v pytle, dneska jsem s tím už definitivně nemohl ani jet, jak to šíleně cukalo a už i podle cukání motoru to jelo nonstop na tři válce, takže auto zůstalo u kámoše na dílně a musím počkat do pondělí až přijde nové cívka od Jeldy a ve středu tradá zase do Ústí vyměnit cívku :) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 28, 2013 Tak jsem prozměnu zase na chvíli dojezdil. Podle zvuku nejspíš někde utíká tlak, takže se ráno vydám po stopách hadic, doufám že to bude jen to http://www.youtube.com/watch?v=bnkfcsWfVxc&feature=youtu.be Případně jestli máte někdo další návrhy co by to mohlo být? Začne to dělat přesně v době nad 2000 ot. kdy má turbo začít tlakovat. Odkaz ke komentáři
Dodo36 Odesláno Červen 29, 2013 Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 Joo tohle jse už někde slišel ,ale co to bylo???? Jooo to byl papiňák . :wallbash: Takhle z toho videa se to špatně identifikuje ,ale myslím že to nebude problem to najít . Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červen 29, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červen 29, 2013 (upraveno) Tak to jsem z toho jelen, na hadicích jsem nic nenašel a dneska už to nedělá EDIT: Tak ne, tak to dělá furt, asi jakmile se to zahřeje, tak se někde něco rozevře a blbne to, v pondělí volám Garnymu, když se to do soboty nesloží, tak si holt půjčím mámy služebáka :( Upraveno Červen 29, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tak octávka už je doma ze servisu, jede líp než když jsem jí kupoval, takže evidentně už ta hadice byla někde povytažená a výměna svíček asi taky pomohla Každopádně mám dotaz, netušíte někdo jaká barva plniče se dává v origu pod tu mojí šedivou RS metlu? Chci si opravit pár věcí kde se to bez plniče neobejde a nerad bych to měl flekatý B) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak po odjetí sobotního Treffenu jsem se definitivně rozhod, že prodávám Civica a nechávám si RSo. Auto po různých výměnách dílů a opravách jezdí jak má. Takže začnou probíhat opravy a úpravy. První do čeho se pustím bude oprava vad laku a odrezení, nalakování kol, pak nechám vyměnit spojku se setrvákem a potom přijde na řadu předělávka na ethanol u kámoše, LPG nechci kvůli vizuálním změnám auta (nálepky, díra v nárazníku) a když vyjdou penízky, tak vezmu prozatím podvozek od JOMu, abych na Žamberku aspoň trošku žehlil silnici a až se našetří, tak koupím něco pořádnýho Takže plány by byly a uvidíme jak se bude dařit je realizovat B) Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 To nás tam bude docela dost S RSama Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 A kdo tam bude ale nejnizsi rs Se budete predhanet Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 RS jsou na ježdění, ne na plazení. Na to jsou TDI ;) Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Ale muze plazit i jezdit viz ja :-D Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Tak je rozdíl mezi jezdit a jezdit. Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Upravena nafta taky neni na plazení :P Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 10, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Hele rozhodně nejdu do extremu jako Gombi nebo hans26, takže na ježdění to bude furt Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 10, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2013 Jo jo, já vím Eli. Kat OFF, EGR OFF, Chip atd. Přední náprava 2cm nad zemí. Spousta kouře z výfuku, jisker jak drhneš a hluk klaksonu nervózních řidičů, které brzdíš Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 řesně tak to mm :D Ideál :D Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 11, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 O kravinách mi tu spamovat to jooo, ale když jsem se ptal na barvu plniče, protože jsem to potřeboval, to jste tu mlčeli :lol: Vzhledem k oprýskanýmu laku na přední kapotě jsem zjistil, že je tam šedivej :lol: Každopádně už se těším na broušení a lakování, jakobych si toho neužil dost, když jsem teď renovoval nádrž na Hondu :D Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 ama, pocit ze jsem ti o plniči psal. ale asi ne no :( Ja mam pod stribrnou takoovej ten jak ho zbrousis a je bilej ;) tak hodne zdaru s oktou :) plany jsou super! Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Červenec 11, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 11, 2013 DanTe já jsem ještě vysoká koza :D ale určo nějaké to snížení jí prospěje už se těším až jí pošteluješ a pošleš rozumně na zem Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 12, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 (upraveno) Chlapi opravoval jste už někdo obroušený hrany kol od obrubníku? Chci se pustit do lakování těch mých kol, ale mám slušně ohoblovaný hrany a nevím jak to pořešit, máte někdo nějakou radu? Upraveno Červenec 12, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Červenec 12, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2013 Mě bejvalka slušně sedřela dvě kola. Když jsem je dával nastříkat, hned mi je i opravili. Takže se zeptej v pneuservisu, určitě budou vědět. Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Dej foto, jak moc je to poškozený ;) Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Červenec 13, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Ja ty moje limce treba srovnal pilnikem a ak brousit a brousit :) Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 13, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2013 Už jsem dostal instruktáž od kámoše, stačí na to hliníkovej tmel a brousit a brousit On tím má udělaný svoje kola a nikde není poznat kde byly okousaný, takže paráda Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Červenec 15, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 Kolik litrů oleje je v RSový převodovce? Chci si od jeldy objednat nový olej do převodovky, ale nevím kolik litrů Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2013 2litry dle oleje.cz Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) Kdyby někdo měl zájem, auto je na prodej. Najeto 196 tisíc kilometrů, od koupi vyměněny zadní tlumiče Bilstein B8 a origo RS pružiny, přední kotouče a desky brembo, zadní kotouče a desky originál dělal bývalý majitel těsně před prodejem mně. Nová spojka (pomocný válec, páka, ložisko a lamela), setrvák byl v pořádku, takže se neměnil. Opravený startér a nová cívka na třetím válci. Jo a cena 80 tisíc, ale jsem ochoten se rozumně domluvit, díky bývalým majitelům to není žádná leštěnka, ale motorově a podvozkově super. Jo jinak je celý auto na Bilsteinu B8, auto je docela tvrdý. Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem DanTe Odkaz ke komentáři
Eliapes Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 To uz tu jednou bylo, ptan! :P Nalakuj kola a budeš pán ! Odkaz ke komentáři
DanTe Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tentokrát to je definitivní, potřebuju peníze a 4 auta neutáhneme A bohužel mě to auto absolutně nebaví. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky