maros Odesláno Duben 26, 2013 Sdílet Odesláno Duben 26, 2013 Skaja,tebe to ukazuje km od regenerace ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Tak jsem díky Alessimu taky majitelem PolarFisu, dneska jsem ho namontoval(sice do Yetiho) a vypadá to dobře. Hlavně funkce sklápění zrcátka při zpátečce je parádní. Zatím se s tím seznamuju ale moc se mi to líbí:-) Není zač tak hlavně ať ti dobře slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Kuci,jakou mate teplotu oleje ,nafty při provozni teplote vody ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Olej mezi 87-107....zalezi jak tomu davas... Palivo 84 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 maros: teplotu oleje mám většinou nižší než teplotu vody, ale pokud jedu pilu, tak je to obráceně. Na teplotu nafty se nezaměřuji, tak ti to teď z hlavy neřeknu. Jinak už je na online updateru verze 3.8 ve které je opravena emulace parktronicu a climatronicu pro Bolero ze SII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Alessi -takze uz ti to konecne facha ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 jj teď už mi to konečně funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 takze spokojeny uz na 100 % Koukam ale ze i tobe na tom Climosu,silu vetraku ukazuje blbe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Sílu větráku to ukazuje jen když ji měním, pokud nastavuji směr ofuku, tak je zvýrazněn jen ten směr ofuku. Má to svoji logiku v tom, že to zobrazuje to co právě nastavuješ a ne vše co máš na climatroniku zapnuté. Jestli je to správně a nebo ne nevím. Jak to zobrazuje originál OII FL si už nepamatuji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 27, 2013 Sdílet Odesláno Duben 27, 2013 Skaja,tebe to ukazuje km od regenerace ? To netuším. Když to neregeneruje, tak mi to ukazuje 0, když začne regenerovat, tak tam naskočí nějaký čísla a postupně se zvyšují, ale jestli to má nějaký hlubší smysl, těžko říct. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Duben 28, 2013 Sdílet Odesláno Duben 28, 2013 aha,tak mne tam neskace vůbec nic.Porad zero. Posilal jsem jim na jakem kanale to mam ja,tak uvidíme,zda s tim něco udelaji i pro moji jednotku. Fw.3.8 ještě nemam snad se mi dneska postesti ho tam nahrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Duben 30, 2013 Sdílet Odesláno Duben 30, 2013 Dneska jsem zase cestou do práce regeneroval, tak jsem se na to trošku zaměřil, ale moc chytrej z toho nejsem. Jakmile to začne regenerovat, místo 0 se zobrazí 1 a postupně se to zvyšuje. Ale vzdálenost to IMHO nebude, protože to naskakuje pořád stejně rychle, bez ohledu na rychlost jízdy. Spíš mi to připadá jako nějaký časový počítadlo, který počítá sekundy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 Jake vylepseni prinasi 3.8 nikde to nemuzu najit . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Květen 2, 2013 Sdílet Odesláno Květen 2, 2013 3.8 je beta, takze to zatim nedali oficialne. Jsem ji nainstaloval a jak rikas o tech km od posledni regenerace, tak tam zaden takovy udaj neni. A to pocitadlo jsou sekundy. Jinak v te 3.8 jsem zatim nezaregistroval zadne zmeny oproti 3.6 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 a jakou hodnotu vam ukazuje hladina oleje ? Jak stojite tak 0 při jizde ..... ???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Nemám tu teraz auto ale keď si dobre pamätám tak 30.. ale aká to je hodnota to netuším.. pozriem sa na to keď mi pípne minimum oleja koľko to bude ukazovať.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 jj 3.8 je zatím jen beta s opravou emulace climatronicu a parktronicu pro Bolero ze SII 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 4, 2013 Sdílet Odesláno Květen 4, 2013 Nemám tu teraz auto ale keď si dobre pamätám tak 30.. ale aká to je hodnota to netuším.. pozriem sa na to keď mi pípne minimum oleja koľko to bude ukazovať.. mne to ukazuje 23 nekdy to skoci na 26. jj 3.8 je zatím jen beta s opravou emulace climatronicu a parktronicu pro Bolero ze SII to nemusim teda ještě aktualizovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 5, 2013 Sdílet Odesláno Květen 5, 2013 tak aktualizoval jsem a objevila se tam položka DPF km a ukazuje mi to km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Květen 16, 2013 Sdílet Odesláno Květen 16, 2013 tak ty km od posledni regenerace neukazuje u vsech motorizaci, hlavne ne u eresek.... mimochodem, v techto dnech (vcera, dnes, mozna i zitra) je nepristupne forum i web auto polaru. prechazeji na jine servry, takze trpelivost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 kolik vam ukazuje zaplneni toho DPF nez zacne regenerace - ted když se oteplilo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Květen 17, 2013 Autor Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 a jakou hodnotu vam ukazuje hladina oleje ? Jak stojite tak 0 při jizde ..... ???? Maroši, nulu mi to s 0.3.7R ukazuje jen chvíli po nastartování (0.3.6R ukazovala hned), jinak na volnoběh, studený motor, doplněný olej 67,5 mm, za jízdy mezi 30-50 mm podle otáček, zatížení motoru, atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 kolik vam ukazuje zaplneni toho DPF nez zacne regenerace - ted když se oteplilo ? 45% 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Květen 17, 2013 Sdílet Odesláno Květen 17, 2013 45% vzdycky, ikdyz nam se tady ochladilo.....ze 30 na 20 kurña to je teplotni šok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 Kuci,jsem asi lama ale jak mam postupovat při nastaveni tech zrcátek při parkovani ? nejak se mi to nedari. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 ... je to jednoduchý :) vlezeš do menu a dáš nastavit zrcátka a ono ti to bude samo na maxíku psát co máš udělat. V prvním kroku to po tobě chce abys dal ovladač zrcátek do pozice R, potvrdíš OK, v druhém kroku nastavíš zrcátko tak jak ho používáš za jízdy a potvrdíš OK, ve třetím kroku to chce aby sis nastavil zpětný zrcátko tak, jak ho chceš mít při parkování (sklopené) a dáš OK. Pak se tě to ještě ptá na volbu automaticky a nebo manuálně, tak ty si vybereš volbu automaticky tzn. že se ti zrcátko sklopí automaticky při zařazení zpátečky. Po vyřazení zpátečky se vrátí zpět. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 tak nejak jsem to robil a nic Ještě to teda zkusim par krat. na co je potom ještě to krokovani nebo ted nevim nazev te treti položky ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 1, 2013 Sdílet Odesláno Červen 1, 2013 bud jsem fakt trotl ale nefunguje mi to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Len taka malickost, mas ovladac v polohe R? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 2, 2013 Sdílet Odesláno Červen 2, 2013 Jasne. Takze muj poznatek,mod musim mit RUCNE,pak to funguje. Jiny problém je ze pokazde se mi to zrcatko vrati do jiné vyssi polohy na jizdu nez ulozena poloha. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.