yetifan Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Alessi: řekni mi prosím,bude mi fungovat POLAR FIS+Advan. v Škoda Yeti rv.2011 TDI2.0 Nebo ty rozšířené funkce (a je jich tam požehnaně) nebudou funkční všechny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Listopad 6, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2015 Ano Polar bude fungovat i v Yeti :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Zkousel uz nekdo novy up 4.9 a zobrazuje se mu tam tlak AC ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jtfcobra Odesláno Únor 7, 2016 Sdílet Odesláno Únor 7, 2016 Kolik ke aktuální cena? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RomanMadera Odesláno Březen 14, 2016 Sdílet Odesláno Březen 14, 2016 Pokud máte někdo zájem o PolarFis + advanced tak mám 1 na prodej, je pouze odzkoušený na 2octavii předfacelift 2007 a vše funguje cena 6400kč nejlépe osobní předání břeclav - brno , telefon 722 951 901 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Steven2012 Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Viete mi pomoct? Co je to za senzor "odvod" nemal by ukazovat podobnu teplotu ako senzor vonkajsej teploty ktory je v narazniku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Květen 9, 2016 Sdílet Odesláno Květen 9, 2016 ahoj, mel bych taky zajem o PFA+, ale rad bych ho zkombinoval jeste s tou BT krabickou Polaru...tady v diskusi sem ale videl video od Alessiho, kde mluvi pouze o PFA+ a nabidku BT mu to ukazuje (uz ale nevim, jestli tu nabidku ma i bez Polaru)...cili jde navesit obe zarizeni (i PFA+ a Polar BT) zaraz? nebo pri koupi PFA+ ma clovek automaticky i tu BT podporu? primarne mi jde o zobrazovani udaju z PFA+, zobrazeni telefonu na MFD a pokud by slo, tak funkcni AVRCP pri pouziti A2DP...auto je VW Touran (1T2, 2007), cerveny budiky, HF a RCD 510, diky moc, kuba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Květen 13, 2016 Sdílet Odesláno Květen 13, 2016 S kubisz vyřešeno dodáním Polar Fisu. Jen pro přehled kdyby měl někdo stejný dotaz tak Polar Fis Advanced má v sobě i podporu novějších BT jednotek na předFL budíkach u VW známích jako Red DOT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirk1 Odesláno Červenec 13, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2016 Dobrý den chci se zeptat zda emulaci parkovacích senzozů a klimatroniku na nová rádia umí jen polarfis advanced nebo i polarfis+ mám předface octavii 2007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Červenec 16, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2016 Jen Advanced 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Warcraft Odesláno Červenec 31, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2016 Zdravím chtěl bych se zeptat jestli mi POLAR FIS+ nebo POLAR FIS+Advan fungovat když mám škoda roomster r.v.2009 díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubisz Odesláno Listopad 20, 2016 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2016 melo by... taky bych mel dotaz na novou verzi 0.5.3b, co se nabidne pri updatu...mate nekdo tuseni, co umi novyho? je to jen update cinstiny, nebo i neco normalniho? diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tonic Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Zdravim, omlouvam se za laicky dotaz, ale sel by nainstalovat PFA do octavia I rv.2006 typ 1U bez maxidotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 18, 2016 Sdílet Odesláno Prosinec 18, 2016 Bohuzial tam to nainstalovat nejde... polarfis az do O2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Prosinec 19, 2016 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 19, 2016 Zdravim, omlouvam se za laicky dotaz, ale sel by nainstalovat PFA do octavia I rv.2006 typ 1U bez maxidotu Už jen to, že jí máš bez maxidotu - na čem by sis ty info chtěl zobrazovat? :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bereda2020 Odesláno Červen 16, 2017 Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Ahoj, mám OII 2007 před face a budu měnit rádio stream mp3 za columbuse. Počítám s výměnou Gateway, a prý je potřeba výměna zadních PDC aby se zobrazili na navi. Současně i plánuju instalaci maxidotu a instalaci BT HF asi origo? S tím prý musím vyměnit i podvolantovou jednotku a ASR jednotku. Co vše by mi ulehčilo práci a peníze při instalaci PFA+ ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 16, 2017 Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 (upraveno) na predFL ti polar zobrazi parkovaky i climatronik na Columbovi. Upraveno Červen 16, 2017 uživatelem maros 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bereda2020 Odesláno Červen 16, 2017 Sdílet Odesláno Červen 16, 2017 Takže nemusím dávat jiné jednotky? To pak vyjde skoro i levnějš... Dá se tu sehnat nějak rozumně za český nebo se vyplatí koupit ze zahraničí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červen 17, 2017 Sdílet Odesláno Červen 17, 2017 JJ,mam vse puvodni pred FL a funguje to. Ja ho bral od Alessiho ten polar,zkus mu napsat zda nema skladem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin44 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 mám polar fis advenced staré budíky a amundsen+ neukazuje mi navigace na maxidotu. má se zobrazovat? Díky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 pokud si dobre pamatuju emulace navigacni povelu je jen pro RNS510 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jarin44 Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 a nějaká možnost dostat navigaci na maxidot? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Srpen 8, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 8, 2017 pokud pres polar tak napsat zadost na forum polaru jestli je mozne rozsirit emulaci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 20, 2018 Sdílet Odesláno Únor 20, 2018 Servus páni, od Vianoc 2017 mám polar fis+ advance v mojej O2 r.v.2007 TDi 77kW, čiže chvíľku, a myslím si že spôsobuje vybitie baterky na totálku. Je pravda že od vianoc som vela nenajazdil, ale stalo sa mi že auto aj mesiac stálo v garazi a štart bol na šupu a teraz po montáži mám do týždna vybitú baterku. Nič iné okrem polaru som nerešil. Posledný prípad auto bolo vybité uplne (na baterke 9,8V) myslel som že baterka je mrtvá, ale nabíjačka a oživovací režim ju dostali opäť do formy. Nabila sa a všetko fungovalo s autom som bol asi na 120kilometrovej ceste, žiaden problém. Prišiel som domov a auto dal opäť do garáže a teraz po 11 dňoch som išiel kuknúť do garaže a baterka 11,8V tak opäť nabíjačka a udržovací režim. Garáž sice nieje vykurovaná ale tiež v nej nemrzne, vždy je teplota okolo +3°C aj ked je vonku -5°C a viacej. Baterka má 3 roky a je to Bosch 77Ah. Minulu zimu auto stálo viac ako mesiac a aj v mrazoch a žiaden problém nebol, a teraz sa začalo kopiť vybitie baterky po chvílke. Je možné že baterka fakt v riti, ale je to menej pravdepodobné ako práve ten polar. Auto dobíja tak ako má 14,4V a prúdi tečú správne, všetko som pomeral. Chcem sa preto spýtať či niekto ďalší zaznamenal podobný problém. Ďiky za info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Únor 20, 2018 Sdílet Odesláno Únor 20, 2018 Tak ho na zkousku odpoj at vyloucis cim to je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dragole Odesláno Únor 20, 2018 Sdílet Odesláno Únor 20, 2018 Taky bych odpojil a nechal pár dnů stát. Já s polarem nikdy problém problém neměl ohledně baterky a to už ho mám několik let 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Únor 20, 2018 Sdílet Odesláno Únor 20, 2018 Asi to vyskúšam, díky za typ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 (upraveno) Servus páni, tak problém s baterku stale nevyrešen, ale zato mám další, a to je zamrzáni obrazovky polaru a samovolné vypínaní polaru, až do fáze kedy ho musím nahodit cez 50s stlačení resetu. Otázka: je tu nekdo kdo má polar zapnutý stále počas jízdy? alebo všetci jazdíte v MDF a polar zapínate len občas na čumendu alebo ked rešíte nejaký problém? A pro ty co ho maju zapnutý stále, tiež vám zamrzne alebo sa somovolne vypína? (opakovaní problému prakticky každé druhé naštartovaní - zamrznutí ked je teplota motoru okolo 60°C čiže po necelých deseti minutách jízdy) Díky za info.... Upraveno Březen 19, 2018 uživatelem Kocina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
danikd Odesláno Březen 19, 2018 Sdílet Odesláno Březen 19, 2018 Nemas problem s Handsfree pokud je? BTW enchce nekdo muj PolarFis? Ma to manzelka v aute, nepouziva/nerozumi tomu, ja uz ladim Citigo ... Stejne jako Columbus ... kdyby nekdo, piste SZ, dika a sorry za offtopic ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.