Přejít na obsah

Tonic

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • ICQ
    302697733

Informace

  • Auto
    Octavia I Combi

Návštěvy profilu

774 zobrazení profilu

Tonic's Achievements

0

Popularita

  1. Zdravím vespolek přátelé, Mohu vás poprosit o radu jaké repro byste doporučili do předních dveří Octavia I combi r.v. 06 ? Mám originál repro a pravý už to má za sebou (je to stršný chraplák). Má představa je poměr/cena/výkon (žádný audiofil), žádné vyhýbky ani jiné fičury... Jen vyměnit stávající za nové. Předem mnohokráte děkuji.
  2. Byl by zájem o výztuhu zadního nárazníku Octavia I combi r.v. 2006, zadní výztuha demontována z důvodu montáže tažného zařízení, od té doby byl uložen v garáži. Prakticky nepoužitý.
  3. Byl by zájem o nikdy nepoužitou, nenamontovanou kovovou mříž pro Octavia I Combi r. v. 2006? Je ještě zabalená v krabici ze Škody.
  4. Tonic

    Voda v interieru

    Zdravím vespolek, i já přidám kapku do mlýna. Octavia I combi 2006 nebourana, bez stresniho okna. Zatika (jak kdy) pres ridice, a na zadni gumovou podnozku u obou mist. Spolujezdec ve predu (vzdy suchy). Evidentne zatika "vzlina" pres tesnici gumu dole ve dverich a prahu --> a pres chloupky koberce se dostane na gumovou podnozku. (ve vsech pripadech). Po desti prijdu a preventivne otviram dvere, aby vytekla voda z tech tesnicich gum. Evidentne to souvisi s uhlem deste, protoze nekdy je voda vsude (vyse uvedeno) nebo jen na nekterem. Jen pro info, nic se nerozebiralo, nic se nemenilo. Co s tim a jak s tim? Namety, napady... prosim poradte. Predem dekuji.
  5. Zdravim vespolek, neresil nahodou nekdo ESB pro Octavii I? klasicke ESB co se prodava nelze na Octavii I pouzit, jelikoz koliduje s prerusovacem blinkru. Napadlo me neco takoveho vyrobit za pouziti Arduina a senzoru pretizeni. Nemelo by to byt az tak slozite, nicmene se chci poradit zde. Predem mnohokrate diky za jakoukoli informaci.
  6. Zajima me to, jestli by to slo u OI 2006 po FL, nebo jestli se vydat cestou arduina.
  7. pro Startak: muzes prosim poskytnout vice informaci. Co je to za ventilator Kde se da sehnat Jak a kam je to pripojene realne zkusenosti predem diky moc R.
  8. Zdravim vespolek, laicky dotaz "zadny pokus o flame" Jak je to tedy aktualne s chipnutim a STK? predem mnohokrate dekuji R.
  9. Tonic

    chiptuning

    Zdravim vespolek, laicky dotaz "zadny pokus o flame" Jak je to tedy aktualne s chipnutim a STK? predem mnohokrate dekuji R.
  10. Dnes namontovano Vasou do me 1,9tdi 74kW, byl to fofr, byl sem velmi mile prekvapen. Vaso diky moc, vse OK.
  11. Březen 2017 i já přispěji svoji troškou do mlýna, zde najdete aktualizovány požadavky a níže uvedený popis jak vyplnit formulář na https://uoou.cz Poznámka: Níže uvedený postup se týká fyzické osoby body 1-2 jsou osobní, tak přeskočím (to snad zvládne vyplnit každý) 3. účel zpracování a kategorieZvýšení bezpečnosti osob apod., ochrana majetku. Zajištění důkazního materiálu (pro policii ČR a Městskou policii, pro orgány činné v trestním řízení) pro vyřešení případného přestupku, přečinu či trestného činu na pozemních komunikacích a další požadované údaje. Kategorie osobních údajůpopisné údaje Rozsah zpracovávaných osobních údajůPopisné údaje typu: barva, vzhled, typ, apod. Registrační značka vozidla Osobní údaje budou zpracovány se souhlasem subjektuNe 4. Kategorie subjektů údajů osoby s jiným vztahem k oznamovateliOsoby pohybující se na veřejném prostranství, pozemních komunikacíh 5. (necháme prázdný) 6. Zdroje osobních údajů Jiné zdrojeKamerový systém umístěný ve vozidle, doba uložení záznamu 7 dní. 7. Popis způsobu zpracování osobních údajůKamerovými systémy Doplňující formulář: 1. počet kamer2 (vždy raději dvě, pro případ zadní kamery) 2. objekt umísění kamer Jiné: Vozidlo 3. režim kamer - kdy je pořizován záznam záznam v provozní době spoštění záznamu na pokyn 4. záznamy se uchovávájí po dobudo 7 dnů (nedávejte delší čas, zbytečně si tím zkomplikujete život) 5. jakým způsobem jsou subjekty informovány ostatní:informačními tabulkami umístěných u monitorovacíh prostor (lze řešit přenosnou cedulkou za okno (jako např. zásobování) 6. Způsob opatření k zajištění ochrany zabezpečení záznamového zařízení:šifrování dat 7. Charakter zpracovávaných údajůProstý obrazový záznam 8. Prohlašuji, že kamerový sestém je:ANO 9.Příjemce, nebo kategorie příjemců jiní příjemci:pro orgány činné v trestním řízení 10. Předpokládané předání osobních údajů do jiných států osobní údaje budou předány do třetích zemí:pro orgány činné v trestním řízení výše uvedený postup jsem odeslal 08.03.2017 a včera tj. 15.03. mi přišel mail, že jsem byl úspěšně zaregistrován. * aktualizace * Po úspěšné registraci je moudré si mailem napsat na adresu posta@uoou.cz Žádost o vystavení osvědčení které vám následně dorazí poštou (pokud nemáte datovou schránku). Toto osvědčení poté vozit sebou. Tak snad vám to pomůže.
  12. Tonic

    Tlačítko ASR

    Zdravím, a když mám ASR a funguje (rozsítí se kontrola při vypnutém) mám i ESP? A pokud ne, šlo by ESP dodělat? Předem mnohokráte děkuji za informaci.
  13. Dobrý den vespolek, přátelé, kamarádi, prosím jaké přední stěrače koupit, vůbec se v tom neorientuji. Jedná se o celou sadu na O1 combi r.v.2006 Cenová představa tak do 1500,- (poměr/cena/výkon) Našel sem nějaké origo + BOSH, a jestli sem to správně pochopil, tak řadu economy nebrat. časem asi přejdu na vámi doporučovanou výměnu z O2 Předem mnohokráte děkuji. R.
  14. neco takoveho octavia I. combi na 1U rv2006 by prosim nebylo?
×
×
  • Vytvořit...