Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

Podle mne odpojis bateriii v aute, ale vyzkouseno to nemam... nad tim jsem neuvazoval...

Ono totiz sparujes nejaky klicek s 1 na sedacce a kdyz prestavis sedacku a zapises ji do 1 tak si to bude pamatovat a to vcetne zrcatek a sklopeni pri zarazene spatecce...

Proc by jsem rusil sparovani se sedackou mne nenapada duvod...

Vzdy, kdyz neco nastavis ti pipne GONG... a mas nastavene ... bez GONGU to nezapise... Jak uz jsem psal musi byt zapojen i CAN protoze dava RJ jednotce sedacek info o zaplem zapalovani a tim padem povolene zapsani pozic sedacky, zrcatek, sam komfort zabezpeci GONG a dalsi veci...

Odkaz ke komentáři

Tak zahajena priprava na jarni sezonu... Zakoupena od zdejsiho clena 17' palcove kola Cygnus, jeden rok jete... Dalsi maly krucek k dokonceni zamyslenych uprav....Jinak jake jsou na tom gumy si nepamatuji ale asi Continental... snad...

Uz se tesim na prestavbu FL... vse mam nakoupeno uz jenom seskladat a nastrikat... :prcprc:

kola.JPG

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Tak parkuji v centru Brna a celych 5 let jsem se snazil parkovat, aby mi to nikdo neodrel a neobouchal... No co uz, uz mam poskrabane auto. Je to z leve strany na zadnim narazniku... Je tam new i s lakem cca pul roku... Moc to videt neni, ale nasereto... Foto zitra

Kurvy jedni... Jak nekdy vidim, jak nekteri ucastnici cestniho provozu parkuji je mi z toho smutno... ach jo... :(

Odkaz ke komentáři

Tak to nasere :-( to verim!!! :-( Jak vidim u nas na parkovisti u prace jak parkuji ze zaparkuji a vedle me je kilometr mista a ten pisus to postavi vedle me tak tak tak to je fakt na facku!! :@ Tak vzdycky zaparkuji vedle auta dal pockam v aute az prijede auto vedle me a pak to preparkuji doprostred mezi ne :-(

Odkaz ke komentáři

Komplet face, vcetne svetel a mlhovek atd... Udelam malou reportaz o tom jak se nam to delalo a jake problemy budem pri prestvbe zazivat... :lol: Budem na to dva, tak si myslim, ze nejake zasadni problemy nas nebudou cekat... Moje Capuccino a nejaka grafitka.. :pivo:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...