Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

tak jsem se dneska dokopal udelat vymenu zadnich silembloku predniho ramena... sehnal jsem si ten hlinikovy blok dopredu jsem vylisoval old silembloky a nalisoval new plne z nejakeho seata... :-) :-) vymena na cca 15 min i s vyvazenim prednich kol... jelikoz jsem si poznacil a preznacil polohu toho hlinikoveho drzaku vuci napravnici tak jsem premyslel ze nepojedu na geosku... no jel jsem na ni a co mne nejvic prekvapilo, je, ze predek byl ok ale na zadku byli v prdeli odklony... pohral se s tim a je to ok... auto jede rovne a volant je taky rovny... za 400 neber to ze jo... :pivo::palec:

Odkaz ke komentáři

jj tri skouby... poznacis si polohu vuci trem osam, prelisujes a nandas je tam stejne jak byli... ale nejprve udelej jednu stranu dotahni a potom druhou ne obe najednou to je ti muze napravnice malinko pohnout a nusel by si delat geosku... silemblk jsem kupoval ty cele teda tvrdsi nez ma octavka v serii..

Odkaz ke komentáři

Tak dneska vymenena podvolantovka a dodelana HF bluetooth sada Skoda koncove cislo 729 B ... vcetne drzaku a kryciho koberce...Funguje to krasne jak na Boleru tak i na Maxiku.. Jenom mne trochu zmatlo jak se vyskakuje z telefoniho seznamu na Maxidotu... Kluci je na to nejaky figl????

Po trochu zkoumani mi to funguje na horni bocni tlacitko... trochu divne ... skusim to zjistit jak to ma fachat...:palec:

Mozna dneska bude Upgrade za rSAPovou jednotku, samozrejmne jsem na to myslel a externi antenu uz mam natazenou...

Foto dodam pozdeji... Praci zdar...

Odkaz ke komentáři

Jelikoz jsem nefotil co jsem pachal na svem aute, tak sem dam fotky z nejakeho vebu ohledne montaze HF je to asi anglie, ale postup je uplne stejny...

Jelikoz jsem nefotil co jsem pachal na svem aute, tak sem dam fotky z nejakeho vebu ohledne montaze HF je to asi anglie, ale postup je uplne stejny...

e7195b5d.jpeg

2c348174.jpeg

fcf8c007.jpeg

9feabbc5.jpeg

6df0aaa1.jpeg

fd8845b2.jpeg

6ae41944.jpeg

34408cb8.jpeg

2a082d52.jpeg

662f9e20.jpeg

Odkaz ke komentáři

Zalezi jak sezenes dily... ja asi takhle

blatnik cca 1500 Kc kus

maska 1000 Kc

drzak masky 500 Kc

naraznik 600 Kc

mlhovky cca 500 Kc

mrizky cca 300 Kc

svetla obe 2500 Kc i s podstavcem

drzaky a plechy na naraznik cca 1000 Kc

a potom jenom lakovna a ta byla 9500 Kc ale mne lakovali i zrcatka za 700 Kc cca tak potom lak vysel na 8800 Kc

Tak si to spocti... :D

Odkaz ke komentáři

Tak dneska po pokecu se zdejsim elektrikarem mi vnukl myslenku predelat motor a motorovku z typu BZB na CDAA... Proc to vubec absolvovat je snaha o predelani na komplet FL... Teda maxiku... Budu kontrolovat zapojeni motorovky a pinu uz se tesim na bezesne noci...

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...