p2p Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Nic to byla reakce ze Jarda nedorazi... s tim zrcatkem pocitam... mas u mne veceru... Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Aha.. to bola nejaká neskorá reakcia.. :D oki, v pohode.. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Tak dneska dodelane zatmavovani leveho zpetneho zrcatka... Funguje to krasne az jsem byl prekvapen... Viz foto a video... http://www.youtube.com/watch?v=paQ3Mfzkc4g&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 A to je origo stmivani? To nejak ovladas nebo co to? :D Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 je to original jenom zakryvam senzor vepredu... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 si vyměnil čelní sklo ? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 senzor a new predni sklo mam uz asi rok.... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Já ti říkal, že je to šílenej rozdíl, taky jsem na to poprvé čučel. :lool: Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 jeste sehnat prave a bude to ok... Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 16, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 (upraveno) taky chci měnit čelní sklo, asi si hodím šutrem o auto a na pojištovnu, myslíte že pujde si zajistit, aby mě dali se senzorem? zpětny a kabeláž není problém dodělat... mam taky dokoupeny zklápěcí a levy zatmavovací... v pravym musíš vyměnit asi cely zrcátko nebo stačí jenom sklo? Upraveno Červenec 16, 2013 uživatelem marekczek Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 16, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 16, 2013 Sklo a dodelat elektriku... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 tak až budeš zhánět, tak bych taky vzal do druhý za rozumnou cenu, ale vidím to docela marně :) Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 17, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2013 tak to môžeš rovno zobrať aj tri.. tiež sa hlásim do rady.. :D Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Takze to zrcatko se ztmavi kdyz na celni sklo dopada prilis svetla jo? Ale kdyz mi auto za mnou sviti pres vnejsi zrcatko do xichtu tak se neztmavi?? Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 řekl bych že na tom zrcátku je senzor i z druhé strany, na oslnění Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 myslim si ze by melo byt napojene na vnitrni samostmivaci zrcatko nebo ne? Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vojto presne tak a mam zlepsovak jak dosahnout dobreho zatmavovani kdyz mas na 5 dverich folii... Funguje to jeste lip... Bo a co jsem dneska vlastne kuil... Od cca 9 do 17 hodin jsem si odstranoval zavadu 1 Fault Found: 008196 - klapka rízení proudu vzduchu v sac. potrubí; rada válcu 1; P2004 - 000 - visí otevreno (008196 - Intake Manifold Flap; Bank 1 P2004 - 000 - Stuck Open) a druhou 1 Fault Found: 012600 - rizeni saciho potrubi rada valcu 1 P3138 - 000 - regulacni odchylka - Sporadická (012600 - Intake Manifold Runner Control P3138 - 000 - Regulation Deviation) Obe zavady maji jedno spolecne - jeden senzor ... Po vylouceni kabelaze, rizeni podtlaku, dvojstupnoveho el. mag. ventilu a mechanicke zavady sacich klapek (taky uz jsem to na nejake 1,8 TSI videl), jsem se dal na zjisteni, co obnasi vymena senzoru G336... na cidle jsou dva malinkate sroubecky, ale to cidlo je zastrcene hluboko v motoru.. Pri vymene se musi sundat cele sani, skrtici klapka, nejake vyztuhy a tuna skroubku... Prostoru je velmi malo, je to za chladicovou stenou... Teorie rika, ze by pri vytahovani sani meli vstriky zustat v hlave... opak je pravdou jdou i se sanim ven... Proste odrb jako svina... Vstriky pregumickovane, ocistene, nandane . Koupen specialni cistic na otvory po vstrikach atd... Dalsi vec co mne docela zarazila byl nanos karbou na ventilech a rozdelovacich plesich v hlave... masakr (oskrabano, vycisteno a to ma moje Cappucino ma najeto cca jenom 130 tkm... Proto se nedivim, ze nekdy nekomu zustane viset ventil a potka se s pistem... Skoda ze nebyl cas to vyfotit... Pri zpetne montazi je potreba zkontroloval pozici senzoru G336 (muze se nasadit opacne) a byl by pruser... Uz mi to funguje a jezdi... Auto zase bez zavad... Ted trochu teorie... dle meho nazoru vsechny 1,8 TSI a 1,4 TSI (RS to ma reseno trochu jinak a lip) ceka stejna anabaze se zavadou klapkek rízení proudu vzduchu v sac. potrubí - rada válcu 1, protoze je to technologicky spatne udelane... mezi senzorem a sanim je gufero (dal jsem nove, ale sehnat ho bylo hodne tezke - neni jako nahradni dil) a to zacne poustet olej, ktery je v sani a proto se casem dostane do toho senzoru a znici ho (neni to klasicky potenciometr ale Halluv snimac)... Pri badani jsem mel vyhodu, ze jsem mel jedno cele sani k dispozici navic a mohl jsem schanet minimalne to gufero a dalsi veci potrebne pro vymenu... No nic koncim a casem dodam nejake foto... Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Červenec 18, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Vojto presne tak a mam zlepsovak jak dosahnout dobreho zatmavovani kdyz mas na 5 dverich folii... Funguje to jeste lip... A co je to za zlepšovak? :) Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 18, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2013 Stredni vnitrni zrcatko resi zatmaveni pomerove - predni senzor VS zadni senzor.... staci zatmavit predni senzor a bude pekne reagovat i v pripade ze mas na 5 dverich folii... Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 nechci tady zacinat nejakej flame, ale nedavno jsem tu na foru cetl jak se vychvaluje spolehlivost TSI a reagoval jsem na to pockejte az to bude jezdit delsi dobu a uvidime. Ze by se blyskalo na viditelnejsi zitrky ? Jinak dobra prace Fido. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 No nevim ale resit ve 130 tkm tuhle zasadni vec je pekne napikacu... :( To sani jetotiz z nejakeho polykarbonatu nebo jak se to jmenuje a tim padem (neni to odlitek) tak se to casem vydere a gufero to nemuze zachranit... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 už po 130tis, :lool: no zeptej se jinde, tam se to řeší třeba v 50ti tis, tohle je slušnej výkon. Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 19, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 Neco z montaze... Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 19, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2013 tos měl štěstí, já vyndaval z té původní hlavy z FSI vstřiky a 3 ze 4 kusů jsou domrdaný jako prase ani za hovno nešly vytáhnout, jakou použitelý jsou ale na modelink už to není. Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky