Přejít na obsah

Capucino ze štatlu ...

p2p

Doporučené příspěvky

• o 4 týdny později...

Tak na vanoce dostalo auti new alu kola :palec: a hned se mi odmenilo, ze mi tece vodni pumpa :( ...Mrcha jedna... Ted jenom resim jestli kopit celou za cca 4000 Kc nebo z druhovyroby jenom tu cast co se toci za cca 1200 Kc... Problem je v tom, ze je tam pekne na pikacu pristup... No uvidim jak to pujde dal. Kolik budu dolivat a kdy se nastvu a pustim se do toho...

Jinak alu kola a new backurky jsou dobre... A dal zase resim problem s parovanim rsap s mim autem ... vsem doporucuji neupgradovat na android 4.3... s RSAP si nerozumi... Proste Samsung udelal nekde chybicku, jako vzdy.. Ach jo .... :wallbash:

20131224_144557-ACTION.jpg

Odkaz ke komentáři

ee, ten tam není. Tam se pořád hádal RSAP a chtěl mi furt číst zprávy a fungovat jako duhý telefon, vzdálená sim... To se mi potom povedlo zrušit a telefon jel normálně i přehrávání medii jelo skvěle, ALE musel jsem při každém nastartování vytáhnout telefon a ručně ho spojit.. Jinak vubec nic. Po 4.3 šlape suprově

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Problem s pripojenim telefonu na androidu 4.3 uz vyresen... rsap bt hf jednotka v mem pripade 730B a telefon samsung v tom byl nevine... vymenil jsem sim kartu a vse beha v pohode... proto doporuceni v pripade problemu se spojenim s androidem 4.3 a bt rsap jednotky doporucuji preventuvne vymenit sim kartu telefonu... proc se mne neptejte, toto reseni jsem nasel na jednom zahranicnim serveru a funguje to...

Odkaz ke komentáři

tak rSAP si bere info o karte, dost mozna za to ani nemuze SIMka jen tim ze dostanes novou a ma jine UID tak jedes pekne od znovu. Dost mozna by pomohlo projit HF jedntoku a podivat se jestli opravdu predchozi profil byl smazanej korektne.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...