technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Popelnice stojí v Brně nějak 600 na rok :P V Praze jsou asi 3x dražší. ...nevím, ale za 10 tisíc auto? Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Starou chrchlu na "vyblbnutí", klidně bez TP a STK. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Kombajn ne :D a felicii už vůbec ne... Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Tak ono si člověk nemůže moc vybírat, ono toho moc jezdícího do 10 tisíc není Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 panove, nebude nejakej Brnak objednavat z highperformanceparts.cz? Rad bych vyzkousel tento rucnik, kterej na detailing clubu dost chvali, pry mondeo v combi suchy jako sahara a bez jedinyho zdimani, nechce se nekdo pridat a podelit se o postu? Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Prahu 10 nemám až tak daleko a kor, když měsíčně po Praze projezdím cca 2 tisíce kilometrů B) Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Myslel jsem to, jakože jestli někdo nemá někoho známýho, co má nějakou zajímavou hujdu. Měl jsem se vyjádřit lépe. Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 ve Ctvrtek a Patek pojedu pres prahu tak bych to tam mohl vyzvednout, bych si taky vzal jeden na zkousku Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 Ol@fe, mluvis o tom rucniku? rano ti asi jeste hodim SZ, zatim ;) Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 ...a v Praze se spousti destik Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Dobré ráno. Tu svítí sluníčko, ale zase 12°C Cesta do práce: A včerejší odpočinkový sraz nafťáků: Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Ano, i ta Audi... Je to A3 4x4 v PDčku Je tu někdo, kdo by mě zvládl nastavit okna, abych je při zamčení auta mohl přidržením tlačítka zatáhnout? Co je k tomu potřeba, aby mě to fungovalo? V sekci O1 je o tom "diskuze", ale stejně tam na vše podstatné odpověď není. Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Mám dojem že to půjde VAGem, je to nastavení dálkového klíče, kdy-li podržíš odemčení - auto se odemče a okna sjedou dolů / zamčení - auto se zamkne a okna zajedou nahoru. Jen je to ta nevýhoda, že tlačítko myslím musíš držet po celou dobu výjezdu oken nahoru / dolů, jestli si to pamatuju dobře z Fabie. Jinak pak stejná funkce funguje i přes zámek ve dveřích a při držení klíče v poloze zamknuto / odemknuto. Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 ve Ctvrtek a Patek pojedu pres prahu tak bych to tam mohl vyzvednout, bych si taky vzal jeden na zkousku tiež by som si zobral jeden na skúšku.. :) a dobré slnečné ránko.. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Wokhii: nevím jak v O1, ale v F1 se to nastavovalo ve dveřních jednotkách a podmínka byla komfortka a sklopný klíčky jestli se nepletu. (předpokládám, že to bude podobný tyhle dva modely) Olaf, lubinob, raym0n: vemte mi taky jeden na sraz (peníze klidně pošlu předem nebo na srazu). Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Jack_Reacher Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Technik: jo, to vím, ale právě kamarád, co měl B6 passata si to přes VAG tak udělal, ale když to zkoušel u mě, tak mu to nešlo. Nevím, kde je problém. Je možné, že bych měl nějakou starou ŘJ? nebo čím jak je to možné? Jack: Jak poznám, jakou komfortku mám? Sklopný klíček s 2ma tlačítky mám. Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To já měl Fabku z 2001 a měl jsem 3tl. sklopný klíček a jednotku na tempomat a tam mi to standardně nešlo, dodělalo se to pak VAGem na kliknutí ale popravdě jsem to využil se vším všudy asi 3x. Odkaz ke komentáři
Jack_Reacher Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Wokhii: tam myslím nejde ani tak o to jakou, ale jestli vůbec, ale pokud máš L&K a máš klimu, elektrický okna a ABS, tak tam skoro 100% bude. Určitě se v práci dneska flákáš, tak zkus pogooglit jak je to přesně na O1 technikus: já měl F1 verzi Style (3tl. sklopnej) a z výroby šlo přes dveřní zámky a dokodováním dveřních jednotek šlo i pak klíčem, tak jak píšeš. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 (upraveno) Jelikož jezdím se stáhlýma oknama prakticky pořád a né pokaždé na to myslím, takže se vracím třeba po 5ti krocích do auta, tak myslím, že bych to využil. Akorát fakt nevím, jak zjistím, jestli by mě to šlo nebo ne. ABS mám, climatronica taky, okna i zrcátka jsou v elektrice. Upraveno Červenec 3, 2013 uživatelem Wokhiii Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Tzn. jako že bys dojel do cíle se staženýma okýnkama, vypnul motor a jak bys odcházel od auta, dálkou zamknul a držením aby zajely i okýnka? Máš kliku, že Škodovka má dojezd i na zmáčknutí všech 2/4 el.oken přes ovladač oken ve dveřích, Micra má třebas jen řidiče a spolujezdcovo musíš držet, dokud nesjede či nevyjede. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Přesně jak říkáš. Dojedu se stáhlýma okýnkama, vypnu motor, vylezu z auta, jdu pryč a najednou zjistím, že mám stáhnuté okýnka... Takhle by se to udělalo s tím, že bych podržel "zamykací" tlačítko na ovladaču, kdežto zatím je to tak, že musím zpátky do auta, otočit klíčkem, zatáhnout okna, zamčít a jít :-!. Neříkám, že se mě to stává pořád, když mám auto na dohled, tak tu chvilku to neřeším, ale líbilo by se mě to tam mít "aktivní". Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Já mám dojem, že to není na klik - jedním klikek bys zamknul a druhým zavřel okýnka, ale na okýnka se myslím muselo po celou dobu zavírání / otvírání držet tlačitko a to docela dlouho - asi 5 sekund. Jak říkáš, je to dobrý to používat třeba v rodinným domě, kdy mám auto na zahradě a tak pokud je parno a chci někam jet, otevřu z pokoje okna ať se to zatím provětrá. Já bydlel na sídlišti a tam to moc realizovat nešlo, proto jsem to téměř vůbec nevyužil. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Já o kliku ani Techni nemluvil. (Myslím). Bylo to po 3s-5s stálého držení. Odemykací tlačítko, když se drželo, tak okna sjížděla dolů (zastavila se v poloze ihned, jak jsi pustil tlačítko) a zamykací tlačítko zatahovalo okna do té polohy, do které jsi chtěl držením tlačítka. (Tak to měl aspoň kamarád na B6tce). Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Přesně tak jak píšeš. ;) No zkus někoho s VAGem a uvidíš, vím že kabel má třeba P2P co jezdí na sraz do Coly. Jinak co měl taťka O2 z nějakého 2007 či co to bylo (už ji nemá, teď má FL z 2011), tak tam to bylo o level dále - nemusel jsi držet celou dobu tlačítko, ale jen pár sekund než se okna začaly zavírat / stahovat a pak si už mohl tlačítko pustit. Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 To jsem teď vyčetl v kódování "http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64" Ale nemůžu zjistit, jakou tu konfortku mám no :( Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červenec 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Jinak co měl taťka O2 z nějakého 2007 či co to bylo (už ji nemá, teď má FL z 2011), tak tam to bylo o level dále - nemusel jsi držet celou dobu tlačítko, ale jen pár sekund než se okna začaly zavírat / stahovat a pak si už mohl tlačítko pustit. To se dá nakódovat, já to z fabriky neměl, teď už to mám ...Ale chci jít ještě dál - aby se při zamknutí okna sama zavřela. Údajně to umí PolarFis (což díky Ol@fovi mám), ale ještě jsem se nedostal k tomu, abych to nastavil Odkaz ke komentáři
technikus Odesláno Červenec 3, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 3, 2013 Wokhiii Zjistíš načtením VAGu a tím i pak povolenými možnostmi Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky