Přejít na obsah

Točí ale nechytne


Doporučené příspěvky

Tak sem otevřel palivovi filtr přez tu hvezdicku co je na hore..balonbkem sem dlouho tahal nez tam dolezla nafta...pak to po par otocenich chytlo.Jinak motor mam ten co je v sekci jak rikas...

Jeste jedna vec ktomu..urcite ted teda vymenim palivovej filtr..a je mozny ze ten filtr dela i to ze za studena to chytne hned a kdyz je to teply chyta to hur..treba az po 10s. ??

Odkaz ke komentáři

ten filter,keď otvoríš musí byť až po vrch zatopený...alebo skús na čerpadle (vpravo vzadu pod sedadlom) odpojiť hadičku na vývod,prilož tam trebárs kus handry alebo do flašky,zapni klúč a musí ísť nafta..

 

aký to máš ročník,nabehané koľko???

špatné teplé štarty sú problém,ktorý sa rieši dosť často a je toho plný net...

Odkaz ke komentáři
  • o 5 měsíců později...

start za tepla je softem. Proč mě nenapadne jen někomu poradit natankovat naftu :lool:

Špatný start za tepla nemusí být softem. Řešil jsem to minulý týden, vyměnil jsem starter a chytá naprosto bez problému.

 

Špatný start za tepla nemusí být softem. Řešil jsem to minulý týden, vyměnil jsem starter a chytá naprosto bez problému.

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Měl jsem podobný problém na 1,9 TDI PD 77kW za studena chytla hned za tepla tocila dobu. oprava : upravení mapovaní nafty. Důvod: starší startér a jeho vůle, díky tomu tam počítač nedával naftu. Děláno odborně. celé mapování motoru ne jen přidání nafty. Spotřeba se nezvedla a než sem to po 25000km hodil na střechu vše šlapalo parádně

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
Guest StanleyS

Ahojte Pani mam podobny problem na oct.BKD 220k... Starter točí ako má akurat to neodpali kamarat mi to napojil na diag. a ta neukazala ziadnu chybu :blink: az na par ako Aibag, ziarovka... Cerpadlo naftu tlaci pocut ho v nadrzi a aj cez tu hadicku tlacilo co ide uz ku vstrekom... Bolo mi povedane ze to bude asi nejaky kablik vyhoreny na vstrekovači (repas 120€) čo mi je divne lebo auto pred tym islo ako hodinky po dvoch tyzdnoch idem nastartovat a nič neodpali to :/ pritom aj baterku mam uplne novu(diag neukazuje chybu na imob.)... čo si o tom myslite? Vopred dakujem za reakcie, rady... ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Mám problém se startem (žhavením)

Když se rozsvítí žhavení, tak bez problémů nastartuje. Ovšem pokud se nerozsvítí žhavení (a navíc funhuje servo v první poloze klíčku a svítí kontrolka ASR) , tak nechytne. Už jsem zkoušel vyměnit všechny relátka pod volantem, zkontroloval kabeláž kolem baterky jestli není nekde prodžená a stále nic. Máte někdo nějaký nápad co by to ještě mohlo být? Díky

O II 103kW BKD r.v 2005

Odkaz ke komentáři

teplej start muze pozadovat vice otacek ze starteru nez studenej, ja kdysi mel podobnej problem ale ne tak extremni ve smyslu ze to i teple chytilo. Zkusil bych kabely a pripojit dalsi baterku jestli to se dvema baterkama chytne. Pokud ne chtelo by to treba overit jestli starter je OK. Pak az bych asi panikaril se vstrikama

Odkaz ke komentáři

u motoru jsem našel jen jedno s označením 100, to jsem taky měnil a nic. Jinak baterka je nová a problém není ve starteru ale někde v elktrice páč 5x z 10ti startů to chytne hned, ale jen když se rozsvítí žhavení. bez žhavení to jen točí a nic. Co spíná kontrolku a žhavení netuším. Nejspíš to bude všechno jeden okruh a někde to hapruje.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...