JardaJunior Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Zdravím Kluci,dnes ráno jsem sedl do auta a pri stratování auto jen točí ale nechytne. Včera večer jsem ještě normálně jezdil. Nějaká rada po čem jít co zkusit ?? Předem díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Napíchnout na diag, a uvidíš, bud to bude čislo kliky nebo vačky, nebo se ti to potkalo, ale spíš si myslím,že nějaký čislo, kolik máš najeto, co za motor atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 motor má asi ten čo je v popise (sekcii)..aspoň dúfam :) Jardo skús otvoriť napr.palivový filter či nebude prázdny (čerpadlo v nádrži KO) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Tak sem otevřel palivovi filtr přez tu hvezdicku co je na hore..balonbkem sem dlouho tahal nez tam dolezla nafta...pak to po par otocenich chytlo.Jinak motor mam ten co je v sekci jak rikas... Jeste jedna vec ktomu..urcite ted teda vymenim palivovej filtr..a je mozny ze ten filtr dela i to ze za studena to chytne hned a kdyz je to teply chyta to hur..treba az po 10s. ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 ten filter,keď otvoríš musí byť až po vrch zatopený...alebo skús na čerpadle (vpravo vzadu pod sedadlom) odpojiť hadičku na vývod,prilož tam trebárs kus handry alebo do flašky,zapni klúč a musí ísť nafta.. aký to máš ročník,nabehané koľko??? špatné teplé štarty sú problém,ktorý sa rieši dosť často a je toho plný net... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Rocnik je to 2004...najteo 201.tis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 nazev tehle skece odpovida dvema kodum motoru jeden ma 8V a druhej 16V, jinak to asi fakt vypada na cerpadlo nebo primrzlou naftu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Nu ted uz to chyta normalne...jak sem napumpoval tu naftu balonkem prez ten filtr... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 no to to jako budes pumpovat kazde rano, kdyz ta nafta padne a cerpadlo ji nepoda? muze to byt i mene kvalitni nafta, ktera trozku ztuhla no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Leden 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Ja vymením palivovej filtr..a dotankuju naftu a uvidim pokud to bude padat dal.. Jinak tou naftou by to mohlo bejt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 zasa také mrazy nie sú,aby primrzla :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Holy Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 Mohlo by to být třeba tohle...a myslím, že je to dost pravděpodobný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libero1071 Odesláno Leden 2, 2013 Sdílet Odesláno Leden 2, 2013 zaujímavé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaJunior Odesláno Leden 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2013 Jo tohle dost zajímavé a řek bzch že pravdivé. Já ted odvezl auto do servisu.Zkouknou mi to tam ale od vcera uz sem taky nemel problem nastartovat.I na diagnostice nebyla zadna chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Leden 5, 2013 Sdílet Odesláno Leden 5, 2013 start za tepla je softem. Proč mě nenapadne jen někomu poradit natankovat naftu :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 start za tepla je softem. Proč mě nenapadne jen někomu poradit natankovat naftu :lool: Špatný start za tepla nemusí být softem. Řešil jsem to minulý týden, vyměnil jsem starter a chytá naprosto bez problému. Špatný start za tepla nemusí být softem. Řešil jsem to minulý týden, vyměnil jsem starter a chytá naprosto bez problému. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červen 10, 2013 Sdílet Odesláno Červen 10, 2013 No tak když to točí nechytne a motá to jak o závod třeba 5 sekund??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pajau Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 Ano přesně tak. Za studena na ťuknutí, za tepla točí 2-4 sekundy a pak chytí. Výměna starteru a hned i za tepla na ťuknutí hned. Netvrdím, že může být i zrada i jinde, ale servisman zkusil, řekl jasně starter a bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Červenec 1, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2013 to je divný, pokud za tepla to čí stejně, neloudá se, musí to být na 99% soft. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sonyk Odesláno Červenec 27, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2013 Měl jsem podobný problém na 1,9 TDI PD 77kW za studena chytla hned za tepla tocila dobu. oprava : upravení mapovaní nafty. Důvod: starší startér a jeho vůle, díky tomu tam počítač nedával naftu. Děláno odborně. celé mapování motoru ne jen přidání nafty. Spotřeba se nezvedla a než sem to po 25000km hodil na střechu vše šlapalo parádně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest StanleyS Odesláno Srpen 12, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2013 Ahojte Pani mam podobny problem na oct.BKD 220k... Starter točí ako má akurat to neodpali kamarat mi to napojil na diag. a ta neukazala ziadnu chybu az na par ako Aibag, ziarovka... Cerpadlo naftu tlaci pocut ho v nadrzi a aj cez tu hadicku tlacilo co ide uz ku vstrekom... Bolo mi povedane ze to bude asi nejaky kablik vyhoreny na vstrekovači (repas 120€) čo mi je divne lebo auto pred tym islo ako hodinky po dvoch tyzdnoch idem nastartovat a nič neodpali to :/ pritom aj baterku mam uplne novu(diag neukazuje chybu na imob.)... čo si o tom myslite? Vopred dakujem za reakcie, rady... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomsub Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 Mám problém se startem (žhavením) Když se rozsvítí žhavení, tak bez problémů nastartuje. Ovšem pokud se nerozsvítí žhavení (a navíc funhuje servo v první poloze klíčku a svítí kontrolka ASR) , tak nechytne. Už jsem zkoušel vyměnit všechny relátka pod volantem, zkontroloval kabeláž kolem baterky jestli není nekde prodžená a stále nic. Máte někdo nějaký nápad co by to ještě mohlo být? Díky O II 103kW BKD r.v 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 18, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2014 teplej start muze pozadovat vice otacek ze starteru nez studenej, ja kdysi mel podobnej problem ale ne tak extremni ve smyslu ze to i teple chytilo. Zkusil bych kabely a pripojit dalsi baterku jestli to se dvema baterkama chytne. Pokud ne chtelo by to treba overit jestli starter je OK. Pak az bych asi panikaril se vstrikama 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomsub Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 Tak nikdo nemá žádný nápad ani zkušenost s popisovaným chováním? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 zkousel jsi to co jsem ti psal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 22, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2014 (upraveno) a rele u motoru si kontroloval? Upraveno Červenec 22, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomsub Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 u motoru jsem našel jen jedno s označením 100, to jsem taky měnil a nic. Jinak baterka je nová a problém není ve starteru ale někde v elktrice páč 5x z 10ti startů to chytne hned, ale jen když se rozsvítí žhavení. bez žhavení to jen točí a nic. Co spíná kontrolku a žhavení netuším. Nejspíš to bude všechno jeden okruh a někde to hapruje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 24, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 (upraveno) Udelej diagnostiku (vypis chyb), jestli ji nemas. Pak ji sem hod. Muze to byt milion veci... Upraveno Červenec 24, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomsub Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 takže je to řidici jednotka motoru :-( Ve skodovce za 42 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
CvencA Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Ty krávo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.